Νύχτα, περιφρούρηση στο Βωμό των 12 Θεών

Η παράξενη μορφή στον Βωμό των 12 Θεών που εμφανίστηκε σε φωτογραφία

Η φωτογραφία που μας στάλθηκε είναι εντυπωσιακή: Με μια πρώτη ματιά, δε φαίνεται τίποτε το ασυνήθιστο παρά μια κακοτραβηγμένη φωτογραφία η οποία δείχνει ένα στιγμιότυπο από την περιφρούρηση στο Βωμό των 12 Θεών στην Αρχαία Αγορά. Το πιο παρατηρητικό μάτι όμως, θα διακρίνει στην άνω δεξιά γωνία κάποιες αδιόρατες μορφές.

Διαβάστε επίσης: Τα Ονόματα των Ολύμπιων Θεών και η Ετυμολογία τους

Το συγκλονιστικό θέαμα αποκαλύπτεται, όταν κανείς πάρει την ίδια ακριβώς φωτογραφία, και κάνει «διόρθωση γάμμα» (μια συνηθισμένη διόρθωση στις φωτογραφίες η οποία μπορεί να γίνει και με απλά προγράμματα εμφάνισης φωτογραφιών). Μετά τη διόρθωση, η φωτογραφία παρουσιάζει δύο φασματικές μορφές να ίπτανται πάνω από την Ακρόπολη. Ενδεχομένως να είναι ένα τυχαίο παιχνίδισμα του φωτός, ωστόσο η σύμπτωση του χώρου και των γεγονότων, δεν παύει να είναι εντυπωσιακή.

Η Παράξενη «ΜΟΡΦΗ» στον ΒΩΜΟ των 12 ΘΕΩΝ !!!
Σχόλιο diadrastika: Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε αρχές Ιουνίου 2011.

Η παραπάνω «μορφή» κατά την άποψή μας, θυμίζει ανθρωπόμορφη φιγούρα που στέκεται όρθια και βαστάει κάτι στο στο ένα της χέρι. Ίσως, ένα ακόντιο. Άραγε, είναι αληθινό, μία παρειδωλία, κάποιο παιχνίδισμα των φώτων και των σκιών ή κάποιος έχει παίξει με το photoshop;

Διαβάστε επίσης: Οι Ελληνες Θεοί Δεν Υπ-άρχουν Διότι… Άρχουν

hellenicnationalreligion

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.