Μην αφήνεις να σε κατευθύνουν τα
αστόχαστα μάτια, η ηχούσα ακοή και η γλώσσα.
Κρίνε με λογική. (Παρμενίδης, 6ος αιώνας π.Χ.)
ΣΚΕΨΟΥ.- ΨΑΞΕ.- ΚΡΙΝΕ.- ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ.-

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ


TA 7 CHAKRAS..ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ  ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ ''ΤΣΑΚΡΑΣ''

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ  ΣΤΙΣ ΧΟΡΔΗ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΓΟΥΝ.

ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΤΣΑΚΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ.

Η ΓΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΕΙ 7 ΣΗΜΕΙΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΣΑΚΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟ.


* ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.


* ΤΟ ΤΣΑΚΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.


*  ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ULURU- KATA TJUTA ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.


* ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΛΑΝΣΟΝΜΠΕΡΙ - ΣΑΦΤΣΜΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. 


* ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑ.


* ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ KUH-E  MALEK SIAH ΣΤΟ IRAN.


* ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΤΣΑΚΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙΛΑΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ.


ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΗΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 7 Hertz  . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ ΟΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΙΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ , ΠΥΞΙΔΑΣ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ  ΑΣΑΦΗ ΜΕΡΟΙ ΤΗΣ  ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ  , ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ !!! Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ' ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
Ο ΘΥΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΠΑΛΜΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ,ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΘΥΜΟ.
ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΟΝΗΣΕΩΝ, ΕΝΩ Η ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ Ο HANS JERRY TO 1940 ΑΝΕΠΤΘΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΚΥΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΤΑΝ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΙ . ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 64 ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΛΟΥΝΤΑΙ  ΑΠΟ 4 ΣΤΟΙΧΕΙΑ : 
- ΑΝΘΡΑΚΑΣ , ΟΞΥΓΟΝΟ , ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΑΖΩΤΟ. 
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 64 ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ  20 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ !!!  ΤΑ 20 ΑΜΙΝΟΞΕΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ''ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ'' ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ DNA ΚΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Ο ΦΟΒΟΣ ΩΣ ΜΑΚΡΥ ΚΥΜΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ DNA , ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΜΑΤΩΝ. 
ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΟ DNA . ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΡΗΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ. 

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ.. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. 

Η 21/ 12/2012 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ.
Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΔΙΟ  ΚΑΘΩΣ Η ΓΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ  ΕΝΩ Η ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΗΧΗΣΗΣ ΤΗΣ  '' ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ SCHUMANN''  ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ ( ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!! ) 

1, 1 , 2 , 3 , 5 , 8 , 13 

ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ''Ο ΙΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ '' , ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ.  ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.Α
ΑΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΛΜΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ !!!

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 7,8 ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1986-1987.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ Ι996 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 13 ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΦΙΜΠΟΝΑΤΣΙ - ΠΥΘΑΓΟΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ  ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΑ, 


ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟΥ 2005 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!
από τον ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, Πέμπτη, 12 Μάιος 2011 στις 5:19 μ.μ.
                             (ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ )
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΦΟΒΟΥ,ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.
ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΗΡΕΜΟΙ.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ,ΥΠΗΡΞΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!  
https://www.facebook.com/note.php?note_id=221298341229080  

ΠΗΓΗ.ARRIVALS
...
*-Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Δείτε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ. *-ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ. Δείτε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου