Καλλιτεχνική απεικόνιση από Beate Bachmann στο Pixabay

Αφιέρωμα. Ενεργειακός Εξαγνισμός του Χώρου. Όλες οι Τεχνικές

Αγαπητοί φίλοι, σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε όλες τις τεχνικές καθαρισμού και ενεργειακού εξαγνισμού του χώρου που γνωρίζουμε. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι εφαρμογές για την εξύψωση των δονήσεων ενός χώρου. Το αποτέλεσμα αυτής της εφαρμογής είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας των ανθρώπων που διαμένουν ή απλά παρευρίσκονται στο χώρο, καθώς και ο καθαρισμός των ανεπιθύμητων χαμηλών δονήσεων ενέργειας που μπορεί να δημιουργούνται από πάρα πολλές αιτίες.
Όπως γνωρίζουμε, κάθε τι που σκεφτόμαστε, εκφωνούμε ή πράττουμε, εξέρχεται από το σώμα μας και εκπέμπεται αιώνια, δίχως σταματημό. Καθώς αυτή η ενέργεια εκπέμπεται, αποτυπώνεται σε κάθε σημείο που της φέρνει αντίσταση.

Διαβάστε επίσης: Τα σημάδια που δείχνουν πως υπάρχει αρνητική ενέργεια γύρω μας και 20 τεχνικές για να την διώξουμε

Άρα, πρώτα αποτυπώνεται στα έπιπλα, μετά στους τοίχους, στο πάτωμα και στο ταβάνι ύστερα στην ευρύτερη γειτονιά κ.ο.κ. ώσπου φτάνει στην ατμόσφαιρα της γης και από κει ταξιδεύει πλέον στο σύμπαν. Τα αποτυπώματα αυτά, διατηρούν τις δονήσεις των δημιουργών ενεργειών τους και τις εκπέμπουν διαρκώς.

Όσο πιο κοντινό είναι ένα ενεργειακό αποτύπωμα από την πηγή του, τόσο πιο καθαρή είναι η μνήμη της ενέργειας που το γέννησε και τόσο πιο καθαρά θα συνεχίσει να εκπέμπει το ίδιο μοτίβο δονήσεων.

Όταν λοιπόν τσακωνόμαστε, βρίζουμε, καταριόμαστε, αισθανόμαστε κάθε ειδών αρνητικά συναισθήματα, γινόμαστε βίαιοι ψυχολογικά ή φυσικά, τότε τα ενεργειακά αυτά αποτυπώματα θα εκπέμψουν πάλι σε μας ακριβώς τις ίδιες ενεργειακές δονήσεις, προδιαθέτοντάς μας εκ νέου να μπούμε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο. Πολλές φορές η ενεργειακή επιβάρυνση ενός χώρου μπορεί να επιφέρει ακόμα και προβλήματα υγείας, εάν οι δονήσεις δεν διαφοροποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, ο θρήνος, η ασθένεια, η κατάθλιψη, οι βιαιοπραγίες φέρουν εξαιρετικά βαριά αποτυπώματα στο χώρο τα οποια μπορεί να διαρκούν για πάρα πολλά χρόνια… ενίοτε και δεκαετίες, αιώνες ή και χιλετηρίδες. Κάποια τέτοια παραδείγματα είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζιστών από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Διαβάστε επίσης: Πως Καθαρίζουμε την Αρνητική Ενέργεια και Γλωσσοφαγιά, στο Χώρο μας

Ακριβώς το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις θετικές ενέργειες των οποίων τα αποτυπώματα εκπέμπουν επίσης με τον ίδιο τρόπο και σε διάρκεια ανάλογη με την πρωταρχική δύναμη των ενεργειών που τα δημιούργησαν. Τέτοια παραδείγματα αποτελούν τα αρχαιολογικά μνημεία και ειδικά τα ασκληπιεία ή τα σημεία εστίασης προσευχών.

Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα δούμε πως η ίδια η φύση προνοεί για την αποκατάσταση της ενέργειας στους χώρους, καθώς και κάποιες τεχνικές οι οποίες έχουν σκοπό διαμέσου είτε να εγκλωβίσουν την αρνητική ενέργεια, είτε να τη μετασχηματίσουν.

Τέλος, επιθυμούμε να προσθέσουμε ότι υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δημοσιεύαμε με τέτοια ευκολία αυτές τις πληροφορίες. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι οι καταστάσεις είναι πλέον κρίσιμες, ότι η αρνητικότητα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτή είναι η ελάχιστη συμβολή μας για την αντιστροφή αυτής της ορμητικής δύναμης που σαρώνει πολλούς ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σας παρακαλούμε πολύ να κάνετε σοφή και συνετή χρήση…

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η βασικότερη αρχή για τον καθαρισμό του χώρου είναι να ακολουθήσετε το παραπάνω σκεπτικό. Δηλαδή, εφόσον οι χαμηλών δονήσεων σκέψεις, ήχοι και πράξεις φορτίζουν αρνητικά τον χώρο, οι υψηλών δονήσεων σκέψεις, ήχοι και πράξεις τον φορτίζουν θετικά. Πριν διαβάσετε λοιπόν οτιδήποτε άλλο, έχετε ήδη το κλειδί στα χέρια σας. Κάντε στο χώρο σας πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, βάλτε μουσική, γελάστε, χορέψτε, ονειρευτείτε. Κάντε οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Παράλληλα μειώστε όλους εκείνους τους παράγοντες που εκπέμπουν ανεπιθύμητα.

Διαβάστε επίσης: Τρόποι να αυξήσετε τις θετικές δονήσεις του σπιτιού σας

Στο διαταύτα…

Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τα έμβια πλάσματα απορροφούν πιο πολύ από όλα την αρνητικότητα ενός χώρου. Δυστυχώς μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα παιδιά μας τα οποία απορροφούν άμεσα κάθε είδους ενέργειας. Γι αυτό το λόγο οι οικογένειες που έχουν παιδιά θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικές ως προς το τι εκπέμπουν στο περιβάλλον. Δεν έχει σημασία εάν το παιδί θα είναι μπροστά σε έναν καυγά για παράδειγμα. Μόλις θα έρθει στο σπίτι, θα γίνεις μαγνήτης αυτών των ενεργειών.

Ωστόσο, τα παιδιά έχουν και μια υπέροχη ιδιότητα εκπέμπουν εξαιρετικά θετικές ενέργειες. Παίζουν, έχουν ενθουσιασμό και έχουν μια άριστη σχέση με την καρδιά τους και τα συναισθήματά τους. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια ένα παιδικό δωμάτιο θα είναι πολύ φορτωμένο ενεργειακά.

Τα φυτά λοιπόν απορροφούν άμεσα κάθε τι αρνητικό, αλλά εκπέμπουν στο βαθμό που μπορούν μόνο θετικά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα φυτά μπορεί να μαραθούν και μέσα σε 10 λεπτά εάν βρεθούν σε ένα εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον.

Άρα η τοποθέτηση φρέσκων λουλουδιών ή πρασινάδας στο σπίτι βοηθάει σημαντικά στην διατήρηση των θετικών δονήσεων.

Διαβάστε επίσης: Παγιδευμένη Ενέργεια. Πως την Απελευθερώνουμε

Τα κατοικίδια τέλος απορροφούν ένα πάρα πολύ σημαντικό μέρος της αρνητικότητας ενός χώρου. Οποιοδήποτε ζωάκι υπάρχει στο σπίτι σας, θα είναι ο πρώτος μετασχηματιστής κάθε ενέργειας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά κατοικίδια αρρωσταίνουν ή πεθαίνουν όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός στο σπίτι που τα φιλοξενεί. Τα υπέροχα αυτά πλάσματα πολλές φορές θυσιάζονται για να μας προστατέψουν.

Ειδικότερα, οι γάτες, απορροφούν την αρνητική ενέργεια και τη μετασχηματίζουν σε ουδέτερη. Εάν αφήσετε μια γάτα ελεύθερη στο σπίτι σας θα παρατηρήσετε ότι στο σημείο στο οποίο παραμένει τη περισσότερη ώρα της μέρας, είναι συσσωρευμένη η μεγαλύτερη “ποσότητα” αρνητικότητας.

Ο σκύλος από την άλλη, δεν μπορεί να μετασχηματίσει την ενέργεια αυτή παρά μόνο εκπέμπει θετικές δονήσεις στο χώρο που βρίσκεται και αυτός είναι ο λόγος που ο σκύλος θα προτιμήσει πάντα να μένει στο θετικότερο σημείο του σπιτιού.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Οι πιο απλές τεχνικές είναι αυτές που μας δίνει η μητέρα φύση. Ο ήλιος, το νερό, ο αέρας και η γη είναι πολύ καλά καθαριστικά.

Διαβάστε επίσης: 7 τρόποι να διώξουμε την αρνητική ενέργεια

Αφήστε τον ήλιο να επισκεφτεί το σπίτι σας:

Ανοίξτε τις κουρτίνες και τα παντζούρια και αφήστε τις ευεργετικές θεραπευτικές ακτίνες του ήλιου να εισχωρήσουν στο χώρο σας. Όσο πιο πολύ φως μπαίνει στο σπίτι σας, τόσο πιο πολύ εξαγνίζεται. Το ιδανικό είναι οι ακτίνες του ήλιου να εισχωρούν άμεσα στο μπάνιο σας στην κουζίνα σας και στην κρεβατοκάμαρά σας.

Αφήστε τον αέρα να μπει σε κάθε γωνιά:

Ανοίξτε τα παραθυρά σας και δημιουργήστε ένα τέτοιο κλίμα ώστε να κάνει ρεύμα μέσα στο σπίτι σας. Εάν χρειαστεί ανοίξτε και την εξώπορτα. Σε περίπου 30 λεπτά ο αέρας που φυσάει θα έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δεν πειράζει καθόλου όμως αν τον αφήσετε και περισσότερο ή και όλη τη μέρα.

Ρίξτε νερό για να ξεπλυθούν οι “βρομιές”

Ένα καλό σφουγγάρισμα πάντα βοηθάει στον ενεργειακό καθαρισμό. Για μέγιστα αποτελέσματα όμως θα πρέπει να πλύνετε και τους τοίχους γιατί όπως είπαμε η ενέργεια αποτυπώνεται και εκεί. Πλύνετε και όποια έπιπλα είναι δυνατόν να πλυθούν.

Βάλτε τη Γη στο σπίτι…

Τα χαλίκια, η άμμος, οι πέτρες και κάθε τι που έρχεται κατευθείαν από τη γη, τείνει να απορροφά τις αρνητικές ενέργειες του χώρου.

Βάψετε το σπίτι σας

Η αλήθεια είναι φίλοι μου, ότι ο πιο δραστικός (από τους παραπάνω) καθαρισμός του χώρου είναι το βάψιμο. Το βάψιμο δεν θα σβήσει φυσικά τα ενεργειακά αποτυπώματα, αλλά τουλάχιστον θα μειώσει την ισχύ τους.

Φυσικά ο ανώτερος από όλους τους καθαρισμούς είναι αυτός της φωτιάς, αλλά ας μη βάλουμε καλύτερα φωτιά στο σπίτι μας…

ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Οι παρακάτω λίθοι χρησιμοποιούνται τόσο για την προστασία μας, όσο και για την προστασία του χώρου μας. Θα χρειαστούμε κάπως μεγάλα κομμάτια, ή έστω κάποια μικρά σκορπισμένα σε διάφορα σημεία.

Απο τα πιο γνωστά ορυκτά για προστασία είναι η μαύρη τουρμαλίνη, που μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε λιγότερο επιρρεπής σε εξωτερικές αρνητικές ενέργειες σε όλα τα επίπεδα ενώ παράλληλα επιτρέπει την ομαλή ροή πνευματικής ενέργειας.

Λόγω των παράλληλων αυλακώσεων μεταφέρει υψηλό ενεργειακό φορτίο το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων στο σώμα και να ενισχύσει την εσωτερική μας ασφάλεια. Ένα περιδέραιο μαύρης τουρμαλίνης πάνω μας (το οποίο όμως θα χρειαστεί να φρεσκάρουμε ενεργειακά συχνά, ώστε να ανανεώνεται η ενέργεια του ορυκτού) είναι μεγάλος βοηθός και προστάτης της ενέργειας μας.

Το Τυρκουάζ είναι ένα επίσης υπέροχο ορυκτό που μπορεί να ενισχύσει την εξωτερική μας προστασία απο αρνητικές επιρροές, ωστόσο όμως λειτουργεί και εσωτερικά με το να διαλύει κάθε τάση που έχουμε να δίνουμε παραπάνω απο όσα χρειάζεται στους άλλους (με αποτέλεσμα να μην έχουμε ενέργεια για εμάς τους ίδιους). Είναι επίσης πολύ βοηθητικό για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να βρούμε την δύναμη να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας και να μην ενδώσουμε σε επικρίσεις ή κινδυνολογίες απο άλλους. Μπορούμε να έχουμε πάνω μας ένα κομμάτι του ορυκτού ή να διαλογιζόμαστε μαζί του σε περιόδους που χρειαζόμαστε μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια και καθοδήγηση.

Ένας εξίσου βοηθητικός λίθος είναι ο Σερπεντίτης, ιδιαίτερα για ανθρώπους που χρειάζεται να βρίσκονται συχνά σε πολυσύχναστα μέρη με τα οποία ίσως νοιώθουν άβολα. Είναι επίσης ενισχυτικός σε περιπτώσεις που μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με λεκτική βία, δίνοντας μας αυτοέλεγχο και ηρεμία.

Ο οψιδιανός είναι ένα ορυκτό που επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προστασία καθώς λειτουργεί σαν ανακλαστικός καθρέφτης για τις αρνητικές επιρροές. Μπορούμε να τον τοποθετήσουμε σε πόρτες ή/και παράθυρα του σπιτιού αλλά καλύτερα να μην τον φοράμε επάνω μας καθώς μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική ένταση-ειδικά αν δεν έχουμε καταφέρει να επεξεργαστούμε δικά μας αρνητικά πρότυπα και ενέργειες.

Μιας και, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, η εσωτερική ισορροπία και θετικότητα είναι πολύ σημαντικά «όπλα» απέναντι στην αρνητικότητα και τις επιρροές, θέλω να προσθέσω και άλλον ένα λίθο για ψυχική προστασία. Αυτός είναι ο Αχάτης, ειδικά τα κομμάτια που έχουν ομόκεντρους κύκλους. Η προσωπική μας δύναμη και σταθερότητα είναι τα δυνατότερα σημεία μας όταν ερχόμαστε σε επαφή με οτιδήποτε θελήσει να επιβιώσει παρασιτικά μέσω ημών. Και καθώς ενδυναμωνόμαστε και περιφρουρούμε τον εαυτό μας με χιούμορ και αισιοδοξία, θα δούμε ότι θα έχουμε περισσότερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ό,τι είναι χαμηλής δόνησης…

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ

Ένας πολύ δυνατός καθαρισμός του χώρου μπορεί να επιτευχθεί με την καύση λιβανιού ή την καύση φασκόμηλου. Απλά καίτε ένα ξεραμένο φύλο φασκόμηλου και θυμιατίζετε το σπίτι σας. Είναι πολύ σημαντικό όμως να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να επιμείνετε στις γωνίες του σπιτιού σας, διότι εκεί συσσωρεύονται σε μεγαλύτερη ένταση οι χαμηλών δονήσεων ενέργειες.

Όσον αφορά το αλάτι, υπάρχει μια τεχνική που προέρχεται από τα βάθη του μεσαίωνα, τότε που έκαιγαν τις μάγισσες…

Η τεχνική λοιπόν είναι πολύ απλή: Τοποθετείτε μια κουταλιά της σούπας αλάτι για κάθε ποτηράκι σε 5 ποτηράκια. Τοποθετείτε το κάθε ποτηράκι σε μια γωνία και το πέμπτο στη μέση.

Το αλάτι θα τραβήξει ό,τι είναι αρνητικό και θα το εγκλωβίσει μέσα του. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην παραμείνει για περισσότερο από 2 με τρεις μέρες. Αδειάστε το και εάν νομίζετε ότι χρειάζεστε κι άλλο ξανακάντε το.

ΜΟΥΣΙΚΗ – ΗΧΟΣ

Εδώ αγαπητοί φίλοι αναφέρονται κάποιες από τις ισχυρότερες μορφές εξαγνισμού του χώρου.

Εννοείται οτι όλοι οι φυσικοί ήχοι όπως θάλασσες, πουλιά, δελφίνια κ.λ.π. παίζουν σημαντικό ρόλο.

Οι ψαλμοί του Δαυίδ έχουν εξαιρετική εξαγνιστική επιρροή.

Εκτός από τα μάντρας όπως το ΟΜ,

εξαιρετικός και πανίσχυρος καθαρισμός του χώρου επιτυγχάνεται ακούγοντας Vivaldi Οι 4 εποχές. Αφήστε το να παίξει ατελείωτα. Ο εξαγνιστικές δυνάμεις του είναι εκπληκτικές. Βάλτε το δυνατά, αφήστε να ταράξει τους τοίχους, (αλλά μην ταράξει τους γείτονες) εάν θέλετε και μπορείτε χορέψετε. Είναι ίσως από τα πιο ισχυρά καθαριστικά του χώρου αλλά και του εαυτού σας.

Τέλος, σας δίνω και τον εξαγνισμό – εξορκισμό κατά τα βουδιστικά πρότυπα, ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικός. (Θα βρείτε κι άλλες πολύ καλύτερες εκτελέσεις στο Youtube)

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Δ. ΔΩΡΙΖΑ

«Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε.» (Ματθ. ΚΑ΄ 22)

Σε σενα Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούντα, τον δάσκαλο της Οικουμένης, τον Γλυκύτατο Ιησού, που θυσιάστηκε γιά την ανύψωση και Χριστοποίηση του Ανθρώπου, αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο Σεβασμό καί Αγάπη και παρακαλώ σε Κύριε να εισάκουσεις τη δέηση μου αυτή και να με ενωσεις μαζί σου και να επιτρεψεις να λάβω ενίσχυση και δύναμη από την Δυναμη Σου και Χάρη από την Χαρη Σου. Ακόμη Σε παρακαλώ, ο λόγος μου ας λάβει ισχύ και δύναμη από Σενα και ας μην επιστρέψει κενός.

Στο Ονομα Σου Κύριε Ιησού Χριστέ και με την Χαρη του Σταυρού Σου, σταυρώνω τον χώρο αυτο της οικίας μου και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχομένη είτε απο βασκανία ή μαγγανία ή ζηλοτυπία ή καταλαλία ή κατάρα, και από οποιαδηποτε άλλη αιτια που δεν προερχεται από τον Νομο της Αγαπης Σου.

Αποσυνθέτω, διαλύω και διασκορπίζω αυτή την ενεργεια μακριά από τον οικο μου, από οτιδηποτε και αν προερχεται, ανεξαρτητα αν είναι πνευμα που ζει σε σαρκα ή αν βρισκεται σε αυλο χωρο, οποιας ισχύος ή έντασης ή σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και προεκυψε από λογους ή σκέψεις ή συναισθηματα μη αγαθα, όπως επισης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε εικονα που σχηματιστηκε στο χωρο αυτο ή στη διανοια μου ή στη σκέψη μου, με σκοπό να με φοβίσει ή να με παραπλανήσει και να με απομακρύνει απο κοντά Σου.

Ακόμη σφραγίζω τον οίκο μου με τη δυναμη του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού Σου και στο Ονομα Σου, απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου σε καθε πνεύμα, που δεν Σε αναγνωρίζει και δε Σε προσκυνά ως Θεο φανερωθέντα εν σαρκί, Σταυρωθέντα και Αναστάντα, όπως εγω σε προσκυνώ ευχαριστώντας Σε γιά τη Χάρη και την Προστασία Σου.

Κύριε, καθε τυχουσα πνευματική αρνητική υπόσταση που δρα στο χωρο της οικιας μου, Σταυρώνω με τη Δύναμη του Ζωοποιού Σου Σταυρού και στο Ονόμα Σου τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, που τυχον έχουν.

Και με τους Αρχαγγέλους Σου Μιχαήλ και Γαβριήλ, τους παραδίδω στη Δικαιοσύνη Σου Κύριε. Παρακαλώ σε Κύριε να θεσεις φρουρά από τις Αγγελικες σου δυναμεις στο χωρο αυτό, ώστε να τον φροντιζουν και να τον φρουρουν όπως και αυτους που τον κατοικουν και εισερχονται σ’αυτόν. Αμήν.

Όλα αυτά Κυριε που ετέλεσα εν τω Ονοματί Σου, Σε παρακαλώ να τα επισφραγισεις με την Δεξιά Σου. Ευχαριστώ. Αμήν.

“Μαθητεία στην Προσευχή”, Δασκαλος Ιωάννης Δ. Δώριζας, πηγή: ianisdo-anando2

ΡΕΙΚΙ

Αυτή η τεχνική είναι πολύ απλή, αλλά απαιτεί να έχει κάποιος τουλάχιστον τον 2ο βαθμό στο Ρέικι.

Αφού μπάινει στο δεύτερο βαθμό περνώντας όλα τα σύμβολα πάνω του, τότε ξαναπερνάει άλλη μια φορά το τρίτο σύμβολο και περνάει το πρώτο στις 4 γωνίες του δωματίου και στο κέντρο και ζητάει τον εξαγνισμό – καθαρισμό και προστασία του χώρου!

Τόσο απλα!

ΙΩΧΡΟΥΣ ΦΛΟΓΑ

Αυτή η τεχνική είναι μία από τις ισχυρότερες που έχει πέσει στην αντίληψή μου.

Έχει δοθεί από τη Νίτσελε Γραμματικάκη και αφορά τον εξαγνισμό του χώρου με τη χρήση της Ιώχρου Φλόγας.

Λοιπόν…

Παίρνουμε ένα αναμένο κερί, το κρατάμε στο δεξί μας χέρι.
Στο αριστερό μας χέρι κρατάμε ένα ποτήρι νερό.

Αρχιζουμε λέγοντας:

Με την ευλογία της έβδομης ακτίνας,
Με το φως του ηλίου,
Με την ασημένια ακτίνα της σελήνης
Και με την Ιώχρους Φλόγα που αντιπροσωπεύει όλα αυτά…

(Όσο λέμε τα παραπάνω διαγράφουμε μια κάθετη κίνηση από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα με το χέρι που κρατάμε το κερί)

Καθαρίζω και περπατώ
Καθαρίζω και στέκομαι
Καθαρίζω και ευλογώ

(Όσο λέμε τα παραπάνω σχηματίζουμε με το χέρι που κρατάμε το κερί τρία τρίγωνα στο αέρα) Σε κάθε μία από τις φράσεις σχηματίζουμε και ένα τρίγωνο.)

Σύμφωνα με την Ιεραρχία των Αγγέλων της Κάθαρσης

(Στην τελευταία φράση τραβάμε μια κάθετη νοητή γραμμή που περνάει από τη μέση των τριγώνων πάντα με το δεξί μας χέρι που κρατάμε το κερί.

Έγινε!

Το κάνετε αυτο σε όλες τις γωνίες του δωματίου και μετά στο κέντρο του. Κάντε το σε όλα τα δωμάτια. Θυμηθείτε μόνο να πιάσετε τις γωνίες χιαστή. Δηλαδή από τη γωνία που θα ξεκινήσετε, μετά θα πάτε στην απέναντί της, όχι στη διπλανή της.

Μόλις τελειώσετε πετάξτε αμέσως το νερό διότι εκεί εγκλωβίζονται όλα αυτά τα αρνητικά στοιχεία. Κατά προτίμηση πετάξτε το στην τουαλέτα…

Καλή σας χρήση!

Αυτές ήταν οι τεχνικές. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποια άλλη και θα ήθελε, μπορεί να τη μοιραστεί μαζί μας.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε εάν δεν καταλαβαίνετε κάτι.

Σας ευχόμαστε από την καρδιά μας να σας χρησιμεύσουν και να εξαγνίσετε πολλούς πολλούς χώρους.

Σχόλιο diadrastika: Στην ενότητά μας Αρνητική Ενέργεια, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες τεχνικές ή/και προτάσεις, σχετικά με τον καθαρισμό και εξαγνισμό ενός χώρου από την αρνητική ενέργεια.

Με αγάπη
Μωυσής & Γεωργία
alttherapy και enallaktikidrasi.com / Image by beate bachmann from Pixabay