Πως να Προστατευτείτε από τα Ερπετοειδή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο στόχος αυτού του άρθρου όπως διαβάζουμε στο in5d.com είναι να κρατήσουμε το φυσικό μας όχημα, το σώμα, καθαρό από την κακή ενέργεια των άλλων ανθρώπων, τη δική σας την αρνητική ενέργεια, την ενέργεια της ζωής από το παρελθόν της προηγούμενης ζωής μας.

Επίσης, όσο κι αν σε κάποιους φαίνεται εξωφρενικό ή ανόητο, να μας προστατέψει από τα ερπετοειδή.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν καλά ερπετοειδή, υπάρχουν και κακά. Θα ασχοληθούμε, λοιπόν, με το πώς να κρατήσουμε τα κακά ερπετοειδή μακριά μας.

Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες από ανθρώπους που έχουν δει ερπετοειδή να εμφανίζονται με σάρκα και οστά μπροστά τους, έτσι, από το πουθενά. Κάποιοι άλλοι συνειδητοποίησαν ότι το ερπετό προσπαθούσε να «διολισθήσει» μέσα στο σώμα τους. Είναι αλλόκοτο όλο αυτό;

Όχι, δεν είναι καθόλου αλλόκοτο, αντίθετα, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο (οι θρησκόληπτοι ίσως να το ονομάζουν δαιμονισμό, οπότε σε αυτή την περίπτωση, κατ’ αυτούς, το άτομο χρειάζεται εξορκισμό). Όσοι, όμως, δεν είναι θρησκόληπτοι μπορούν να εξετάσουν την “επιστημονική” πλευρά του πράγματος, η οποία είναι να γνωρίζεις τη γενετική ιδιοσυστασία των ερπετοειδών, την “χημεία” τους. Η χημεία αυτή αφορά το αίμα τους. Αν την γνωρίζεις, τότε, μπορείς να δώσεις και λύσεις.

Καθώς δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσουμε αυτό το θέμα, που έχει προκύψεις από έρευνες και διαρροές, θα πούμε εν τάχει ότι το καθαρό οξυγόνο, όπως και το καθαρό νερό, είναι ένα δηλητήριο για τα ερπετοειδή. Για να ζήσουν υγιή, χρειάζονται χαμηλό οξυγόνο, μπόλικο άζωτο και υψηλή ακτινοβολία.

Η χημεία αυτή αφορά το αίμα τους. Αν την γνωρίζεις, τότε, μπορείς να δώσεις και λύσεις. Καθώς δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσουμε αυτό το θέμα, που έχει προκύψεις από έρευνες και διαρροές, θα πούμε εν τάχει ότι το καθαρό οξυγόνο, όπως και το καθαρό νερό, είναι ένα δηλητήριο για τα ερπετοειδή. Για να ζήσουν υγιή, χρειάζονται χαμηλό οξυγόνο, μπόλικο άζωτο και υψηλή ακτινοβολία.

Η λύση για μας είναι η υψηλή οξυγόνωση, ένα περιβάλλον με πολύ και καθαρό οξυγόνο ή -εν ανάγκη- μια βαθιά εισπνοή. Εξαλείφουν άμεσα τον κίνδυνο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πολλοί από εμάς εφαρμόζουν την λύση, χωρίς να το ξέρουν. Ζουν σε ένα περιβάλλον κοντά στην παραλία, ή περιβάλλονται από θάλασσα, πηγαίνουν για κολύμπι πολύ συχνά και πίνουν οζονούχο νερό. Επίσης κάνουν υγιεινή ζωή και διατροφή, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που εξετάζουμε -αν και προσθέτει εξίσου σημαντικό ρόλο.

Το οζονισμένο νερό δημιουργείται από τα μόρια του νερού που διασπώνται με ανάδευση από εμφύσηση ή ηλεκτρισμό, με την έγχυση μερικών μορίων του οξυγόνου συν δύο επιπλέον μόρια οξυγόνου. Έτσι γίνεται το οζον. Όσοι πίνουν αποκλειστικά οζονισμένο νερό για αρκετά μεγάλο διάστημα, π.χ. για ένα χρόνο, θα έχουν ήδη διαπιστώσει ότι βοηθά να μένεις καθαρός, σαφής και επικεντρωμένος στην εργασία που κάνεις.

Φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη του να πίνεις οζονισμένο νερό, αλλά στην περίπτωση που εξετάζουμε, προτείνουμε αυτή την λύση για να κρατήσετε μακριά από εσάς τα ερπετοειδή και την ενέργειά τους.

Μπορείτε επίσης να πίνετε νερό πηγής και σπανιότερα τα βιομηχανοπιημένα μεταλλικά νερά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Πίνετε νερό κατευθείαν από την πηγή και αποφεύγετε τελείως το νερό της βρύσης.

Επίσης συστήνεται να παίρνετε το μπάνιο σας με μαγειρική σόδα και αλάτι της θάλασσας, σε καθημερινή βάση.

Τέλος, η καλή οξυγόνωση του οργανισμού μας μέσω του αέρα βοηθάει πάρα πολύ. Μπορείτε να παίρνετε συχνά βαθιές ανάσες. Επίσης, αν δεν το γνωρίζετε, ο ίδιος ο οργανισμός ζητά από μόνος του περισσότερο οξυγόνο μερικές φορές και σε ανύποπτο χρόνο. Όταν χασμουριέστε ή αναστενάζετε. Δεν πρόκειται πάντα για κούραση, ανία ή κάτι άλλο. Κάποιες φορές, ίσως, να συμβαίνει κάτι γύρω σας ή εκεί κοντά, με αποτέλεσμα οι εσώτερες αισθήσεις σας να μπαίνουν σε συναγερμό και ζητούν ενίσχυση: οξυγόνο.

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν χασμουριέστε; Μεταφέρεται πολύ οξυγόνο στο αίμα, στον εγκέφαλο και στο σώμα σας γενικότερα, με αποτέλεσμα να σας κρατά σε εγρήγορση και ετοιμότητα, και να κρατά την αύρα σας καθαρή. Επιπλέον, κρατά μακριά και τα ερπετοειδή.

diadrastika