Tο Μάτι του Ώρου και η Επίφυση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εμείς, οι σύγχρονοι άνθρωποι, ακόμα δεν κατανοούμε πλήρως πώς οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ζούσαν και τι πραγματικά έχουν δώσει στον κόσμο. Όμως, οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, ήξεραν πώς να απελευθερώνουν την δύναμη της επίφυσης.

Μπορεί σήμερα, αυτό το σύμβολο να αποδίδεται στους Illuminati, στους Μασόνους ή όπου αλλού θέλετε, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μία διαστρέβλωση συμβόλου.

Διαβάστε επίσης: Μάτι του Ώρου: Μυστικά αρχαίου πανίσχυρου συμβόλου

Το Μάτι του Ώρου, το γνωστό αιγυπτιακό σύμβολο, δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα “σκίτσο” – σύμβολο της επίφυσης, γνωστή και ως “έδρα της ψυχής”, “τρίτο μάτι”, ακόμα και ως “αστρική πύλη”.

Έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από αρακά και βρίσκεται στο κέντρο περίπου του εγκεφάλου, ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια, κοντά στον υποθάλαμο.

Tο ΜΑΤΙ του ΩΡΟΥ ειναι η ΕΠΙΦΥΣΗ ! ! !

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν πολύ έξυπνος λαός, έχτισαν εκπληκτικές δομές, όπως οι Πυραμίδες, όταν η τεχνολογία δεν υπήρχε -συγκριτικά με την δική μας και τις επίσημες ανακαλύψεις. Ωστόσο, ήξεραν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.

Υπήρχε ένα βίντεο με την ονομασία Ancient Egyptians Knew How to Unleash the Power of the Pineal Gland, το οποίο πλέον έχει διαγραφεί από το YouTube, το οποίο εξερευνά τον Ναό του Μαν και αποδεικνύει ότι οι αρχιτέκτονες του Ναού Λούξορ χρησιμοποιούσαν Ιερή Γεωμετρία. Ο ναός αυτός ταιριάζει με τις ακριβείς αναλογίες του ανθρώπινου σώματος.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΙΦΥΣΗ μία ιδιωτική ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μαθαίνουμε επίσης σε αυτό το βίντεο ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιήσει εναλλακτικές καταστάσεις συνείδησης, όπως χρησιμοποιώντας την επίφυση. Πιστεύεται ότι οι Αιγύπτιοι, με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να έχουν διερευνήσει το βασίλειο των πνευμάτων, αλλά και κόσμους άγνωστους σε μας, ή καλύτερα: κόσμους μη προσιτούς από εμάς…

diadrastika / Top Image by Quin Benson from Pixabay