φιγούρα άντρα που γύρω του φαίνονται χρώματα από την αύρα του
Image by artecke from depositphotos

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι χρώμα είναι εσωτερικά και εξωτερικά η αύρα σας; Ο καθένας έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα για την αύρα του και είναι αρκετά εύκολο να το δείτε, αν ξέρετε τι να κάνετε.

Δείτε, λοιπόν, μία εύκολη τεχνική που εντοπίσαμε.

Διαφορά εσωτερικής και εξωτερικής αύρας

Εσωτερική αύρα είναι μια αντανάκλαση της πνευματικής αύρας της υγεία σας και εξωτερική αύρα είναι το φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο. Και οι δύο αυτές αύρες «βγαίνουν» από το δέρμα σας προς τα έξω. Η εσωτερική αύρα επεκτείνεται από 15 έως 30 εκατοστά μακριά από το σώμα, ενώ η εξωτερική αύρα σας επεκτείνεται μόλις λίγα μέτρα από αυτό.

Πως θα την δείτε

Πριν προσπαθήσετε να δείτε την εσωτερική αύρα σας, πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσετε τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, κρατήστε το χέρι σας περίπου 30-38 εκατοστά από τα μάτια σας, όπως φαίνεται στο Σχήμα 1. Μείνετε χαλαρός και εστιάστε σε κάποιο σημείο επάνω του.

Για καλύτερα αποτελέσματα, σταθείτε μπροστά σε έναν με χρώμα λευκό ή υπόλευκο. Αυτό που θα δείτε αρχικά είναι μία διαυγή και διαφανή ενέργεια γύρω στα 3 χιλιοστά να τυλίγει το χέρι σας. Αυτή είναι η ενέργεια που ψάχνετε. Το χρώμα της ενέργειας θα αρχίσει ως διαφανές αλλά γρήγορα θα γίνει πιο φωτεινό, σχεδόν λευκό.

Τώρα που ξέρετε πώς να δείτε την ενέργειά σας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε να «ξεδιπλώνετε» στην πλήρη αύρα σας. Αυτό που προτείνω είναι να χρησιμοποιήσετε τον καθρέφτη του μπάνιου σας (εάν υποτεθεί ότι υπάρχει ένα λευκό ή υπόλευκο φόντο στην αντανάκλασή σας).

Εστιάστε

Διαλέξτε ένα σημείο του σώματός σας όπου μπορείτε να επικεντρωθεί σε αυτήν την ενέργεια. Εγώ συνήθως επιλέγω ένα σημείο στον ώμο μου. Μόλις αρχίσετε να βλέπετε την ενέργειά σας, θα αρχίσει να επεκτείνεται, οπότε και θα δείτε το χρώμα της αύρας σας. Η ενεργειακή αύρα σας θα αναπτυχθεί στα 15 έως 30 εκατοστά, από το σώμα σας. Εφ ‘όσον μπορείτε να παραμείνετε χαλαρός, θα την δείτε. Αλλά αυτό που συμβαίνει συχνά, ειδικά στις αρχές, είναι ότι μόλις την εντοπίσετε, ο ενθουσιασμός σας θα σας κάνει να χάσετε την εστίασή σας οπότε και η αύρα εξαφανίζεται.

How To See Your Inner And Outer Auras | in5d.com

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by artecke from depositphotos.com