Ποιοί είναι οι Γιοί της Ουράνιας Αυτοκρατορίας της Κίνας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ιστορία των Γιών του Ουρανού που κατέβηκαν από τα άστρα ως εκπρόσωποι κάποιας ουράνιας αυτοκρατορίας και προσγειώθηκαν με τα διαστημόπλοιά τους σε μερικές περιοχές της Κίνας, θυμίζει πολλές άλλες περιπτώσεις, όπου “θεοί” ήρθαν από το διάστημα και έσωσαν ή εκπολίτισαν τους γήινους…

Διαβάστε επίσης: Το πανίσχυρο Thunderbird που έστειλαν οι Θεοί να σώσει τους ανθρώπους

Η πτυχή της ιστορίας που θα αναφέρουμε επιγραμματικά, εστιάζοντας στα κυριότερα σημεία της, προέρχεται από τα βιβλία Τάο Τσαν, Τιουέν, Σι-τσε, από το λεξικό Γκου-αν, από τα γραπτά του Ουάνγκ Τσουν, από τις αυτοκρατορικές γενεαλογίες του Σι-μπεν και από άλλες πηγές. Με σημερινές ορολογίες, μας δείχνουν καθαρά πως υπήρχαν τρία βασικά κέντρα προσγείωσης κι επιχειρήσεων των Αρχαίων Αστροναυτών στην Κίνα, εδώ και τέσσερις ή πέντε χιλιάδες χρόνια πριν.

Αυτά ήταν η έρημος Γκόμπι, τα όρη του Κουέν Λουν και η κοιλάδα του Χουανγκ Χο (του Κίτρινου Ποταμού) στην κεντρική Κίνα.

Ένα φωτεινό άστρο έπεσε μια μέρα στην έρημο του Γκόμπι. Είδαν ακόμη φωτεινούς δράκοντες, ψάρια και φανταστικές χελώνες στον ουρανό. Χωρίς αμφιβολία, όλα αυτά ήταν διαστημόπλοια διαφόρων τύπων.

Οι αστροναύτες τους, Χουανγκ Τι, Τσαν Σε και Τσι Γιου, περιγράφονται σαν άνθρωποι με τέσσερα μάτια. Τα γραπτά αυτά προκάλεσαν σύγχυση στους κομφουκιανούς σοφούς, αιώνες αργότερα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί, προφανώς, δεν ήταν δυνατόν να συλλάβουν την ύπαρξη του διαστημικού κράνους με τα δύο, ενδεχομένως “φινιστρίνια” που, από μέσα τους, φαίνονταν τα μάτια των αστροναυτών.

Ένας άλλος αστροναύτης, ο Φεν Τσε, έφτασε μέσα σε ένα “ιπτάμενο ψάρι”, που προερχόταν από το Σιαν-Γιουαν ή Ρέγκουλους, του αστερισμού του Λέοντα, που, περιστασιακά αναφέρουμε απέχει εβδομήντα επτά χρόνια φωτός -δηλαδή για να φτάσει από εκεί εδώ έπρεπε να ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός για 77 συνεχόμενα χρόνια. Το αρχαίο χρονικό λέει ότι, στην πτήση του, ο αστροναύτης ήταν “προσωρινά νεκρός” επί διακόσια χρόνια -άρα το διαστημόπλοιό του δεν έφτασε καν την ταχύτητα του φωτός. Είναι προφανές πως ο Φεν Τσε, βρισκόταν σε κατάσταση αναστολής των ζωικών του λειτουργιών όσο διαρκούσε η διαστημική πτήση.

Ο Χουανγκ Τι εκπολίτισε την κοιλάδα του Κίτρινου Ποταμού και ύστερα ξαναγύρισε στην κατοικία του της ουράνιας αυτοκρατορίας, στο Σιαν-Γιουαν ή Ρέγκουλους, απ΄ όπου ήρθε και ο Φεν Τσε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Φιλικές Εξωγήινες Φυλές που ήρθαν ανάμεσα μας

Παραμύθια; Επιστημονική φαντασία της εποχής εκείνης; Κι όμως, τα παλιά κινέζικα χρονικά είναι φημισμένα για την πιστότητά τους απέναντι στα γεγονότα γενικώς, αλλά κει ειδικώς, σε ότι αφορά αστρονομικής φύσεως με ακριβέστατες περιγραφές π.χ. κομητών κλπ. Γιατί να έσφαλαν σε αυτά; Όπως και να έχει, πολύ ερευνητές και επιστήμονες τα εκλαμβάνουν ως μη ιστορικά γεγονότα.

Με πληροφορίες από το: Βιβλίο των Αρχαίων Αστροναυτών, Ζωρζ Η. Γκαλλέ – Ζακ Μπερζιέ, εκδόσεις Κόσμος

diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay