Καθημερινά συναντούμε καταστάσεις ή πρόσωπα που αποδυναμώνουν την αύρα μας, το αυρικό μας πεδίο. Αποδυναμώνουν την ενέργειά μας, εμάς τους ίδιους. Πολλές φορές κάνουμε ή σκεφτόμαστε πράγματα που δεν είναι ωφέλιμα για εμάς τους ίδιους, τους γύρω μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή προστασία της αύρας. Επίσης είναι σημαντικό να μπορούμε να την κρατούμε σε υγιή κατάσταση. (Διαβάστε επίσης: Τα 7 Επίπεδα της Αύρας. Πως να την Δείτε και Αισθανθείτε)

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκαμε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες και εύκολες τεχνικές τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε όχι μόνο στο σπίτι σας, αλλά ακόμη και στην εργασία σας.

ΤΕΧΝΙΚΗ 1η – ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Όλοι έχουμε ζήσει την εμπειρία του να μας αποστραγγίζει την ενέργειά μας ένα-άλλο πρόσωπο -τα λεγόμενα ενεργειακά βαμπίρ. Παράδειγμα. Μιλάτε με αυτό το πρόσωπο και όταν τελειώσετε έχετε εξαντληθεί, το στομάχι σας μπορεί να πονάει, να έχετε πονοκέφαλο κλπ. Όταν τελειώσουν π.χ. να συνομιλούν μαζί σας ή να είναι μαζί σας, τότε αισθάνονται καλύτερα. Αυτό που βιώνετε είναι μια διαρροή ενέργειας.

Μερικά άτομα “ρουφάνε” την ενέργεια των άλλων. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει διότι τα πρόσωπα που δεν το αντιλαμβάνονται. Σε πολλές περιπτώσεις, χρησιμοποιούν τις ενέργειές σας για να συμπληρώσουν την δική τους, αντί να δημιουργήσουν δικές τους. Έχουν ανάγκη την ενέργειά σας, αλλά, αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να τραβάνε την δική σας ενέργεια και δεν πρέπει να το επιτρέπετε.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να κατηγορήσετε το πρόσωπο αυτό για ενεργειακό βαμπίρ ή ότι δεν θα του ξαναμιλήσετε. Αν το κάνετε, το πρόσωπο αυτό θα νομίζει ότι έχετε «ξεφύγει». Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημά σας θα λυθεί, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φροντίσει να σας ξαναδεί μετά από αυτό. Αλλά αν δεν είναι ο γείτονας ή κάποιος που εύκολα μπορείτε να ξεκόψετε κάθε επαφή μαζί του τότε, τι γίνεται; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι ακόμα ανοικτοί σε αυτές τις λεπτές πτυχές της ενέργειας, κάτι που θα πρέπει να έχετε κατά νου.

Είναι πιο εύκολο να διορθώσετε την κατάσταση χωρίς να πείτε τίποτα (ειδικά αν πρόκειται, για συνάδελφο, προϊστάμενο, φίλο, σχέση κλπ. Μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος σας κλέβει την ενέργειά σας ή όχι. Μία από τις απλούστερες μεθόδους είναι να κλείσετε το κύκλωμα της ενέργειάς σας. Υπάρχουν ρεύματα ενέργειας που ρέουν μέσα από το σώμα σας και γύρω από αυτό, μέσα στο αυρικό πεδίο. Μπορείτε να κατεβάσετε τους “διακόπτες”, έτσι ώστε οι ενέργειές σας να κυκλοφορούν μόνο γύρω από το δικό σας αυρικό τομέα και σε όλο το σώμα σας. Η μέθοδος αυτή θα αποτρέψει τις ενέργειές σας από το να βγαίνουν εκτός της αύρας σας και να διαρρέουν προς άλλη αύρα (τρίτα πρόσωπα που την αποζητούν –έστω και άθελά τους).

Σταυρώνετε τα πόδια σας στους αστραγάλους και φέρνετε τους αντίχειρες και τα δάχτυλα σας μαζί, ώστε να αγγίζονται. (Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τους αντίχειρες και τα δάχτυλα του δείκτη.) Έτσι κλείνει το κύκλωμα. Η ενέργειά σας δεν θα βγαίνει προς τα έξω, θα μένει με εσάς.

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε το πρόσωπο που σας “στεγνώνει” ενεργειακά, θυμηθείτε αυτή τη στάση. Απλά σταυρώστε χαλαρά τα χέρια στο στήθος, αγγίξτε τα δάχτυλά σας και σταυρώστε τους αστραγάλους. Είναι εύκολο και απλό και κανείς δεν θα σας υποψιαστεί για τίποτα. Μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό και στο τηλέφωνο, όταν μιλάτε με τέτοιους ανθρώπους.

Αν το κάνετε αυτό, μπορεί να ακούσετε σχόλια από αυτούς τους ανθρώπους ότι κάτι συμβαίνει μαζί σας. Αυτό ενδεχομένως θα συμβεί επειδή δεν παίρνουν, πλέον, αυτό που θέλουν, αυτό που έπαιρναν από εσάς ως χθες. Υποθέτουν ότι κάτι είναι λάθος με εσάς. Μην δώσετε σημασία. Θα συνεχίζετε να μιλάτε μαζί τους, όπως πάντα. Αυτό που δεν θα κάνετε είναι να τους επιτρέπετε να παίρνουν την ενέργειά σας και να σας στραγγίζουν. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει την ενέργεια σας χωρίς την άδειά σας.

ΤΕΧΝΙΚΗ 2η – ΑΝΑΠΝΟΗ

Ο καθαρός αέρας και η σωστή αναπνοή είναι απαραίτητα για μια ισχυρή και ζωτικής σημασίας αύρα. Η αναπνοή, για μέγιστη ενέργεια στη αύρα, θα πρέπει να γίνετε από τα ρουθούνια. Πολλοί άνθρωποι έχουν την κακή συνήθεια να αναπνέουν από το στόμα. Δεν συνειδητοποιούν ότι η αναπνοή από τα ρουθούνια είναι πιο φυσική και υγιεινή.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η αναπνοή από το στόμα, κάνει ένα άτομο πιο επιρρεπή σε ασθένειες. Μειώνει τη ζωτικότητα της αύρας. Μπορεί να αποδυναμώσει ακόμη και το την ιδιοσυσταστία σας, την κράση. Μεταξύ του στόματος και των πνευμόνων, δεν υπάρχει τίποτα να φιλτράρει τον αέρα. Η σκόνη, η βρωμιά και άλλες ακάθαρτες ουσίες πάνε κατευθείαν στους πνεύμονες. Επίσης μπαίνει απότομα ψυχρός αέρας στους πνεύμονες, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των αναπνευστικών οργάνων.

Η αναπνοή από τα ρουθούνια είναι ζωογόνα και υγιής για ολόκληρο το ενεργειακό σας σύστημα. Η μύτη παρέχει εξειδικευμένες επιφάνειες για την απορρόφηση της πράνα (αιθέρας, οργόνη κλπ) από τον αέρα. Η πράνα μπορεί να παρομοιαστεί με την ζωογόνα πτυχή που υπάρχει στον αέρα. Πολλές ανατολικές τεχνικές αναπνοής απαιτούν μια συνειδητή εστίαση από την άκρη της μύτης και το σύνολο της ρινικής περιοχής κατά την εισπνοή. Αυτό ενισχύει την απορρόφηση πράνα, αυξάνει τη ζωτικότητα της συνολικής αύρας και τονώνει ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου.

Τα ρουθούνια και οι ρινικές δίοδοι έχουν τρίχες για να φιλτράρουν και να κοσκινίζουν τον αέρα. Μπορούν επίσης να θερμάνουν τον αέρα μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών. Αυτό προσαρμόζει τον αέρα στα ευαίσθητα όργανα των πνευμόνων και η αναπνοή γίνετε πιο αναζωογονητική και ενισχύει το αυρικό πεδίο σας.

Η ενέργειά σας έχει πολικότητα, θετική και αρνητική, αρσενικό και θηλυκό. Αυτή η τεχνική αναπνοής ενεργοποιεί γρήγορα την αύρα και εξισορροπεί την πολικότητα του σώματος. Επίσης, ενισχύει την ικανότητά σας να θυμάστε και να αφομοιώνετε πληροφορίες. Ισορροπεί τα ημισφαίρια του εγκεφάλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από το διάβασμα για να μειώσει τον χρόνου εκμάθησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέσω εγρήγορσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η βασική τεχνική αποτελείται από εναλλασσόμενες ανάσες, εισπνέοντας από το ένα ρουθούνι και εκπνέοντας από το άλλο. (Δώστε συνειδητή προσοχή σε αυτή τη συμβουλή, ειδικά κατά τη διάρκεια της εισπνοής. Θα μεγεθύνει τις επιπτώσεις αυτής της τεχνικής.) Ο ρυθμός υποβοηθείται κλείνοντας τα ρουθούνια με τον αντίχειρα και τα δάχτυλα.

Ξεκινήστε με το δεξί χέρι, με το δεξί αντίχειρα και τα δάχτυλα γύρω από τη μύτη και εκπνεύστε. Τοποθετήστε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο και πίσω από τα μπροστινά δόντια σας.

Χρησιμοποιήστε τον αντίχειρά σας και κλείστε το δεξί ρουθούνι σας. Στη συνέχεια εισπνεύστε από το αριστερό ρουθούνι σας αργά μετρώντας ως το τέσσερα.

Διατηρώντας το δεξί ρουθούνι σας κλειστό, κλείνετε και το άλλο και μετράτε ως το 16 (αν δεν μπορείτε τόσο πολύ, μειώστε). Με τον καιρό και την πρακτική, θα αναπτύξετε την ικανότητα να κρατήστε την αναπνοή σας για μεγαλύτερες περιόδους. Δοκιμάστε εισπνοή και εκπνοή και προσπαθήστε να βρείτε τον πιο αποτελεσματικό ρυθμό για σας και στη συνέχεια οικοδομήσετε πάνω σε αυτόν.

Απελευθερώστε τον αντίχειρά σας, ανοίγοντας το δεξί ρουθούνι σας. Κρατήστε το αριστερό ρουθούνι κλειστό με τα δάχτυλά σας. Εκπνεύστε αργά από το δεξί ρουθούνι και μετρήστε μέχρι το οκτώ.

Αφήστε τη μύτη σας και επαναλάβετε την διαδικασία με το αριστερό χέρι κλείνοντας με τον αντίχειρα το αριστερό ρουθούνι σας και εισπνεύστε από το δεξί, όπως κάνατε και πριν.

Όταν ολοκληρώσετε επαναλαμβάνετε την όλη διαδικασία τέσσερις με πέντε φορές. Εισπνέετε από το ένα ρουθούνι, εκπνέετε από το άλλο. Έτσι θα γεμίσετε το σώμα και την αύρα σας με ενέργεια.

ΤΕΧΝΙΚΗ 3η – ΔΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Αυτή η άσκηση είναι μια τεχνική οραματισμού για τον καθαρισμό ολόκληρου του αυρικού πεδίου σας. Είναι εξαιρετική άσκηση για να κλείσετι το τέλος της ημέρας, ειδικά εκείνων που ήρθατε σε επαφή με πολλά πρόσωπα. Βοηθά να απομακρυνθεί η όποιου είδους «αρνητική», «κουρασμένη» ή «κατεστραμμένη» ενέργεια, αποτρέποντας την συσσώρευσή και τη δημιουργία ανισορροπιών μέσα στην αυρικό σας πεδίο. Χρειάζονται μόνο περίπου πέντε λεπτά για να είναι αποτελεσματική.

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε προοδευτικά. Εκτελείτε την τεχνική αναπνοής που μόλις περιγράψαμε. Είναι ευεργετική ως προετοιμασία για την τεχνική που θα εφαρμόσετε στην συνέχεια. Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια απλή προσευχή ή μάντρα. Να θυμάστε ότι η τεχνική, όπως παρουσιάζεται εδώ είναι μια κατευθυντήρια γραμμή, την οποία με τον καιρό θα προσαρμόσετε στις δικές σας ενέργειες.

Περίπου 7 μέτρα πάνω σας, οραματιστείτε να σχηματίζετε μια μικρή κρυστάλλινη δίνη λευκής φωτιάς. Οραματιστείτε την να μεγαλώνει τόσο ώστε να καλύψει ολόκληρο το αυρικό πεδίο σας. Το μικρό άκρο της χοάνης οραματιστείτε το ικανό να εισέρχεται μέσα από την κορυφή του κεφαλιού σας και να διαπερνά το σώμα σας.

Αυτή η δίνη της πνευματικής φωτιάς θα πρέπει να την δείτε να περιστρέφετε δεξιόστροφα. Καθώς αγγίζει την αύρα σας, δείτε τη να «ρουφάει» και να καίει όλη την βλαβερή ενέργεια και τα ενεργειακά συντρίμμια και άχρηστα κατάλοιπα που έχουν συσσωρευτεί. Δείτε την να κινείται προς τα κάτω, πέρα ​​και πάνω από ολόκληρη την αύρα και ολόκληρο το σώμα σας.

Αισθανθείτε ότι «σκουπίζει» και «καθαρίζει» όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μαζεύτηκαν από όλη την ημέρα.

Καθώς η δίνη κινείται μέσα από το σώμα σας, αφήστε την να βγει κάτω από τα πόδια σας και να φτάσει στην καρδιά της ίδιας της γης. Δείτε τη δίνη να μεταφέρει τα ενεργειακά κατακάθια στα κατώτερα βασίλεια, όπου θα χρησιμοποιηθεί ως ωφέλιμο «λίπασμα» των κατώτερων μορφών ζωής, της ζωής των φυτών αλλά και το εσωτερικό του πλανήτη.

Σημείωση

Θα πρέπει να θυμάστε και να λάβετε υπόψη σας, ότι η αύρα αποδυναμώνεται, επίσης, από: Κακή διατροφή. Έλλειψη άσκησης. Έλλειψη καθαρού αέρα. Έλλειψη ανάπαυσης. Στρες. Αλκοόλ. Φάρμακα και ναρκωτικά. Κάπνισμα. Αρνητικές συνήθειες και σκέψεις. Ακατάλληλη ψυχική δραστηριότητα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Acceleration of Metaphysical Abilities for Immediate Results

diadrastika / Image by Okan Caliskan from Pixabay