Σημάδια ότι Ένας Αγαπημένος μας που Έχει Πεθάνει Είναι Κοντά μας

Είναι δύσκολο να χάνετε κάποιον με τον οποίο ήσασταν κοντά. Δεν χρειάζεται καν να σας πω ότι είμαι σίγουρος. Έχουμε όλοι χάσει κάποιον. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Αλλά ακόμα και αν έχουν φύγει σωματικά, μπορούν να είναι ακόμα δίπλα μας πότε-πότε.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι ο νεκρός συγγενής σας είναι ακόμα μαζί σας:

1.Τους μυρίζετε

Όταν το πνεύμα ενός αγαπημένου είναι κοντά, μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Ένας από τους πιο κοινούς τρόπους είναι το άρωμα. Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος μυρίζει είναι συχνά η πιο δυνατή σύνδεση μαζί του.

Μπορεί να είναι η μυρωδιά καπνού πίπας ή άρωμα ή ακόμα η έντονη μυρωδιά του αγαπημένου σας φαγητού που ετοιμάζεται. Εκτιμήστε το. Είναι ένα μήνυμα που έχει σταλεί απευθείας σε εσάς από τον αγαπημένο σας που έχει πεθάνει.

2.Εμφανίζονται στα όνειρά σας

Αυτός είναι ένας από τους πιο κοινούς τρόπους που τα πνεύματα αλληλεπιδρούν μαζί μας. Τα υποσυνείδητα μυαλά μας είναι πιο ανοικτά στον πνευματικό κόσμο, συχνά επιτρέποντάς του να εισέλθει.

Τα όνειρα που σχετίζονται με πνεύματα τείνουν να είναι απίστευτα ρεαλιστικά και όχι πολύ ονειρικά. Δώστε πολλή προσοχή στο τι μπορεί να σημαίνουν. Μπορέι να είναι ένα μήνυμα πέρα από τον τάφο.

3.Τα αντικείμενά σας χάνονται

Μπορεί να μοιάζει με το ότι έχετε χάσει το μυαλό σας όταν βρίσκεται αντικείμενα που έχουν μετακινηθεί από το σημείο που ξέρετε ότι τα αφήσατε. Θα μπορούσε να είναι ένας νεκρός συγγενής ή φίλος που σπάει πλάκα μαζί σας.

Ακούγεται ανόητο αλλά επειδή είναι νεκροί δε σημαίνει ότι έχασαν την επιθυμία να παίξουν μαζί σας. Αψηφήστε το.

4.Ασυνήθιστες σκέψεις

Ίσως βιώνετε το γεγονός πως έχετε σκέψεις που δεν μοιάζουν να είναι δικές σας, σχεδόν σαν ο εσωτερικός μονόλογος να έχει γίνει μέρος κάποιου άλλου. Αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι οι αγαπημένοι σας που έχουν αποβιώσει είναι ακόμα μαζί σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν νιώθετε σαν να έχετε μια ξένη σκέψη, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να το σκεφτείτε. Ειδικά όταν ο εσωτερικός σας μονόλογος αρχίσει να μιλάει σε εσάς σαν να μην ήσασταν εσείς.

5.Σημάδια στην κηδεία

Σύμφωνα με τον James Van Praagh, αναγνωρισμένο πνευματικό διάμεσο, τα πνεύματά μας παρακολουθούν τις κηδείες μας. Περιφέρονται στον χώρο , προσπαθώντας να παρηγορήσουν τους αγαπημένους τους και να τους δώσουν σημάδια ότι όλα είναι καλά.

Συχνά, επειδή οι άνθρωποι είναι απορροφημένοι στο πένθος τους, αυτά τα σημάδια δεν γίνονται ορατά. Όταν παρακολουθείτε μια κηδεία, μείνετε ανοιχτοί στα σημάδια που προσφέρουν.

higherperspectives.com και awakengr.com / Image by StockSnap from Pixabay