Ολόκληρη Πολιτεία στην Αφροδίτη
Image by AI generator from gencraft

Ολόκληρη Πολιτεία στην Αφροδίτη και Ίχνη Ζωής, σύμφωνα με ισχυρισμούς ερευνητή

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα video που δείχνει δομές στον πλανήτη Αφροδίτη οι οποίες “υπακούουν” σε αρχιτεκτονικά πρότυπα και “υπογραμμίζουν” την παρουσία εξελιγμένων κατοίκων…

Το Magellan είχε αποσταλεί και επισκέφθηκε την Αφροδίτη κατά τα τέλη των δεκαετιών του ’80 και του ’90, συλλέγοντας ένα τεράστιο ποσό εικόνων που τελικά δημοσιεύθηκε από τη NASA.

Η αποστολή είχε σκοπό να μάθουμε περισσότερα για τον πλανήτη, την μορφολογία του εδάφους καθώς και πάρα πολλά άλλα στοιχεία από την επιφάνειά του, τα οποία θα μπορούσαν να συνθέσουν μία καλύτερη “εικόνα” για τους ερευνητές επιστήμονες της Γης.

Μελετώντας επισταμένα τις φωτογραφίες της NASA, ο ανεξάρτητος ερευνητής Mundo Desconocido εντόπισε δομές που παραπέμπουν άμεσα σε ερείπια από τεχνητές κτιριακές κατασκευές. Ψάχνοντας όλο και περισσότερο έφτασε στο σημείο να επισημάνει μία ή πολλές τεράστιες πόλεις.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στο video που ακολουθεί, το αποτέλεσμα της έρευνας είναι εκπληκτικό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς αλλά για τεχνητές δομές οι οποίες, ενδεχομένως, πραγματοποιήθηκαν από εξελιγμένα όντα -είτε αυτοί ήταν αυτόχθονες κάτοικοι είτε, απλά, αποίκισαν τον πλανήτη προερχόμενοι από κάπου αλλού.

Δεν είναι, όμως η πρώτη φορά που εντοπίζονται δομές που μοιάζουν τεχνητές. Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά “ερείπια πόλεων”, ενώ έχουμε δει και έναν θόλο.

Επίσης, έχουν θεαθεί και ΑΤΙΑ.

Κατά το παρελθόν έχουν εντοπιστεί στην Αφροδίτη, από τον Leonid Ksanfomaliti της Space Research Institute της Ακαδημίας της Ρωσίας, αντικείμενα που δίνουν την εντύπωση ότι υπάρχει ζωή… ενώ σε αυτή την περίπτωση-πιθανότητα έχει αναφερθεί και Έλληνας επιστήμονας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τελικά, μήπως και ο πλανήτης Αφροδίτη έχει κατοικηθεί στο παρελθόν (ή κατοικείται ακόμα και σήμερα, όπως αποδίδεται στον πλανήτη Άρη;

Ας μην ξαχνάμε πως σύμφωνα με τον μύθο, ο Φαέθωνας μετά την επίσκεψή του στην Σελήνη έφτασε και μέχρι την Αφροδίτη….

Ο Mundo Desconocido, επιπλέον προχώρησε στην πρωτοβουλία να παρουσιάσει τις δομές αυτές σε τρισδιάστατη μορφή ώστε να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα για αυτές:

Increíbles Ciudades en Venus / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά;
diadrastika / Image by AI generator from gencraft