Οι Έλληνες των Άστρων και ο Χαμένος Κρίκος του Ανθρώπου

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΕΛΘΩΝ ΣΠΕΡΜΑ

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ταυτοποιήσουμε τους Έλληνες. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι η λέξη Έλλην και ελευθερία αρχίζουν από το ίδιο πρόθεμα ; Έλλην και ελευθερία, το τι σημαίνει Έλλην και Ελλάς το έχουμε εξηγήσει.

Να πάμε τώρα να δούμε τι σημαίνει ελευθερία κι εδώ να κάτσουμε 5 λεπτά να διαλογιστούμε το γιατί η λέξη ελευθερία είναι ταυτοποιημένη με τον άνθρωπό.

Το Ελ αντιλαμβάνεστε ότι προέρχεται από το «εκ των άνω ελθόντος», του θεού δηλαδή αυτού που κατήλθεν.

Το Ευ σημαίνει το καλόν, το αγαθόν. Το τελευταίο λοιπόν χαρακτηριστικό της λέξης ελευθερία, είναι το συνθετικό θορή ή θορός = το σπέρμα του άρρενος, γέννημα, αυτό ακριβώς σημαίνει.

Έχουμε λοιπόν την ερμηνεία το εκ των άνω ελθόν (το εκ του θεού) σπέρμα, το οποίο κατέβηκε από επάνω. Η ταυτοποίηση λοιπόν του Ελληνισμού και της ελευθερίας, αναφέρεται στο σπέρμα θεών το οποίο προήλθε εκ των άνω. Αυτό σημαίνει ελευθερία, αυτό είναι εκπεφρασμένον στην πνευματική του διάσταση.

Στο φυσικό πεδίο, ελευθερία σημαίνει ότι, με την έλευση θορής, δηλαδή με την ανδρική εκσπερμάτωση, (η ανδρική εκσπερμάτωση εξαρτάται από το συναίσθημα και το ένστικτο), απελευθερώνεται λοιπόν η λογική και ανέρχεται ο διαλογισμός στο πεδίο του Ελληνισμού, δηλαδή τη λογική.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η ανδρική εκσπερμάτωση είναι αποτέλεσμα ενστίκτου και συναισθήματος, αυτό λοιπόν το συναίσθημα και το ένστικτο όταν ενεργοποιηθούν και έρθει η θορης ή θορού, αυτή είναι εκείνη που απελευθερώνει το πνεύμα, προς τη λογική διεργασία. Αυτή είναι σε επίπεδο υλικό η διεργασία, ενώ σε πνευματικό επίπεδο σημαίνει το σπέρμα το ελθόν άνωθεν, που συμβολίζει και είναι η περιγραφή της προέλευσης των Ελλήνων.

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Θα σας κάνει εντύπωση αλλά στον πλανήτη υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Το ένα είναι εκείνο το οποίο προήλθε από το γήινο στοιχείο, έχουμε εξηγήσει ότι ο Homo sapiens ο οποίος δημιουργήθηκε πριν 235.000 χρόνια, δημιουργήθηκε από το γήινο στοιχείο δηλαδή από την βαθμιαία εξέλιξη του αυστραλοπιθήκου, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για το βασικό δοχείο των γενετικών πειραμάτων για να δημιουργηθεί ο Homo sapiens.

Η εξελικτική πορεία του Homo Neanderthal δηλαδή του προηγουμένου εξελικτικού μοντέλου ανθρώπου στον πλανήτη, ο Homo Neanderthal είχε φτάσει να έχει αντίθεση των δακτύλων, να μπορεί να επικοινωνεί με κραυγές, όχι όμως με λόγο. Η περιεκτηκότητα του κρανίου του ήταν 530 γραμμ. Και ξαφνικά εμφανίζεται ο Homo sapiens χωρίς καμία εξελικτική πορεία με χωρητικότητα κρανίου 1250 γραμμ. Δηλαδή τριπλασιάστηκε σχεδόν η χωρητικότητα του κρανίου του Homo sapiens με την πρόσθεση του φλοιού του εγκεφάλου, ο οποίος είναι το κατ΄ εξοχήν ανθρώπινο τμήμα του εγκεφάλου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ

Εδώ λοιπόν έχουμε και έναν Homo sapiens, ο οποίος δημιουργήθηκε από τους Αννουνάκι, για συγκεκριμένο λόγο. Θα μου πείτε που το ξέρει εσύ ; το ξέρουμε διότι μετά τη μετάφραση των πλακών της Νινευή, (η βιβλιοθήκη της Νινευή που ανακαλύφθηκε το 1851) μας έδωσε περίπου 28000 πήλινες πλάκες, όπου περιγράφονται όπως έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν τα γενετικά πειράματα και οι χημικοί τύποι, ακόμη όμως μας έδωσαν και την περιγραφή αλλά και τις εικόνες των οργάνων των εργαστηρίων όπου έγιναν τα γενετικά πειράματα, για να δημιουργηθεί ο Homo sapiens. Ερχόμαστε τώρα και διερωτόμαστε εμείς οι Έλληνες που και ποιες είναι οι θέσεις των Ελλήνων σε αυτό.

ΤΙΤΑΝΕΣ & ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Θυμόσαστε ότι ο Προμηθέας ήταν Τιτάνας, δεν ήταν Ολύμπιος. Ήταν δηλαδή της αντιπάλου παρατάξεως. Ενθυμείστε πως οι Ολύμπιοι νίκησαν τους Τιτάνες. Ο Προμηθέας ήταν ένας όμως καλοπροαίρετος Τιτάνας κι ήταν εκείνος που παράδωσε αυτή την μεγάλη δυνατότητα του Homo sapiens, του έδωσε δηλαδή τη λογική διεργασία και ενεργοποίησε σε κάποια φάση στο παρελθόν όλο τον εγκέφαλο του ανθρώπου.

Εάν νομίζετε πως ο πολιτισμός μας σήμερα είναι εξελιγμένος, σας λέω ότι είναι εξελιγμένος προς τα πίσω.

Θυμάστε ότι ο πολιτισμός στη Γη ξεκίνησε από το χρυσούν γένος, το αργυρούν, το χάλκινον, το σιδηρούν γένος, δηλαδή στο κατώτερο σημείο, καταλήξεως μάλλον ή ανελίξεως του πολιτισμού. Επομένως, μια στιγμή ιδιαίτερα κατά την εποχή του χρυσού γένους, και οι 12 άλυσοι του DNA ήταν ενεργοποιημένες, οι δε δυνατότητες του ανθρώπου βεβαίως ήταν πολύ υψηλότερες από τις σημερινές …..

Νίκος Αμάραντος : Κύριε Λαμπράκη ποιο ήταν το ισχυρότερο γένος ;

Δόκτωρ Λαμπράκης : Το χρυσούν γένος ασφαλώς ( δεν φτάσαμε ακόμα στους Έλληνες). Δεν είναι αυτός ο τρόπος που δημιουργήθηκαν οι Έλληνες.

Αφού λοιπόν δόθηκε από τον Τιτάνα Προμηθέα αυτή η δυνατότητα, να μην πάμε στις λεπτομέρειες, μια μεγάλη ατασθαλία από το ανθρώπινο γένος, το οποίο κατέληξε σε καταστροφή του, τουλάχιστον 2 φορές και για να απαλειφθούν οι μνήμες, διότι πρόκειται για μνήμες φόβου και τρόμου, ιδιαίτερα με τους 2 τελευταίους κατακλυσμός, δηλαδή του Δευκαλίωνος και του Δαρδάνου. Αυτοί οι δύο τελευταίοι κατακλυσμοί δημιούργησαν τέτοιες μνήμες τρόμου, που έπρεπε να απαλειφθούν από τις μνήμες του DNA.

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΑΛΥΣΣΕΩΝ ΤΟΥ DNA

Είπαμε ότι το DNA δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, στο οποίο είναι εγγεγραμμένο ένα συγκεκριμένο πλήθος πληροφοριών, το οποίο εκφράζει την καθημερινότητά μας. Ο συμβολισμός λοιπόν που είπαμε την προηγούμενη φορά των 10 φυλών του Ισραήλ που έχουν χαθεί, στο βάθος της ιστορίας, αναφέρεται σαφώς στην απώλεια τον 10 αλύσσεων του DNA. Ακούστε τώρα την εξήγηση του Ελληνισμού, όσον αφορά στο DNA.

Όπως βλέπετε το DNA έρχεται σε ζεύγη αλύσσεων. Ζεύγη αλύσσεων σε θετικές και αρνητικές δυνάμεις. Επομένως αν το δείτε πως είναι μορφολογικά το DNA, θα βάλετε στο μυαλό σας μια σκάλα η οποία έχει ένα κάθετο άξονα από την μια μεριά και έναν από την άλλη. Τα σκαλοπάτια τώρα αποτελούνται από 4 αμινοξέα. Δηλαδή το κάθε σκαλοπάτι έχει δύο και η εναλλαγή και η συνέχεια στο κάθε σκαλοπάτι, καθορίζει και την πληροφορία που είναι γραμμένη σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο που λέγεται λόχις.

Να σκεφτείτε λοιπόν, δεν θυμάμαι αν την προηγούμενη φορά το είπαμε μαζί, ότι 1 γραμμ. Ανθρωπίνου DNA μπορεί να πάρει 490 εκατομμύρια GB. Καταλαβαίνετε τώρα λοιπόν ότι αυτό το πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή που λέγεται εγκέφαλος του ανθρώπου, αυτό το πρόγραμμα σε κάποια χρονική στιγμή λειτουργούσε στο ανώτατο σημείο, σε πολύ ικανοποιητικό πεδίο και ο συμβολισμός της δέσμευσης του Προμηθέα στον Καύκασο, είναι ότι, αντιλήφθηκαν εκείνοι οι οποίοι έκαναν τα πειράματα, ότι κακώς έδωσε ο Προμηθέας τέτοια δυνατότητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο και γι’ αυτό το λόγο εξαφάνισαν τις 10 φυλές του Ισραήλ, δηλαδή τις 10 αλύσσους του DNA.

Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,

ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ & Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Επί πλέον η 2η άλυσσος, για να καταλάβετε με τι λεπτομέρεια προσπαθεί ο Εβραϊσμός να οικειοποιηθεί τις ιδέες του Ελληνισμού, επειδή δεν ταιριάζει η σύσταση του ανθρώπινου γονιδιώματος δηλαδή δεν είναι ενεργή 100%, είναι με άλλα λόγια μιάμισυ οι ενεργές άλυσσοι του DNA που λειτουργούν, αυτό ακριβώς λένε και οι Εβραίοι, ότι 10,5 είναι οι φυλές του Ισραήλ που χάθηκαν, όπως δηλαδή είναι 10,5 οι άλυσσοι του DNA που χάθηκαν, το ίδιο είναι και οι 10,5 φυλές του Ισραήλ.

Τα γενετικά πειράματα και τα υβρίδια που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας τον Homo sapiens δημιουργήθηκαν από τους ιχθυοσαυρικούς, από αυτούς τους συμπαντικούς πρόσφυγες, οι οποίοι κατήλθαν στον πλανήτη πριν από 13.000 και κατέλαβαν την Ποσειδωνία.

Ο Ποσειδώνας ήταν αδερφός του Δία και αν ανατρέξουμε στην μυθολογία διεσώθει με τον ίδιο τρόπο που διεσώθει ο Ζευς.

Όταν λοιπόν αυτοί οι πρόσφυγες, οι οποίοι προέρχονταν από τους αστερισμούς το Βοώτη 5, του Ηρακλέους, του Ά Όφεως, του Λαγού και του Δράκοντος, όλοι ιχθυοσαυρικοί, αυτοί όταν έπεσαν στο δικό μας το χώρο, ζήτησαν άδεια για να κατέλθουν στην Ποσειδωνία. Κατήλθαν στην Ποσειδωνία με την έγκριση των Ολυμπίων.

Όταν η ομάδα που κατέβηκε αντιλήφθηκε τη μεγαλειώδη έκταση του πολιτισμού της Ποσειδωνίας, ξέχασε τον Γιαχβέ, τον ναύαρχο δηλαδή του αστροστόλου, και προσηρτήθη στην κοινωνία της Ποσειδωνίας. Όταν ο Γιαχβέ το κατάλαβε κατέβασε ότι δυνάμεις διέθετε και κατέλαβε την Ποσειδωνία. Την μετονόμασε έκτοτε σε Ατλαντίδα. Πολλοί διέφυγαν πριν ή ταυτόχρονα με την κάθοδο του Γιαχβέ, προς τις ακτές της Αφρικής και της Αμερικής. Έτσι κατέλαβε το ζωτικό χώρο της Ποσειδωνίας που μετονόμασε σε Ατλαντίδα και για 1500 χρόνια κετείχε την αρχή της Ποσειδωνίας.

Πολλά από τα ανάμικτα πλέον όντα της χώρας, όπου ήταν υβρίδια Ελλήνων και ιχθυοσαυρικών, δημιούργησαν την κοινωνία που ο Γκούντενχωφ Καλέργη οραματίζεται για την Ευρώπη τώρα, η οποία πέρασε στις ακτές των δύο άλλων ηπείρων. Της Αμερικής και της Αφρικής. Ο τυπικός πληθυσμός ο οποίος εκπροσωπούσε τη κοινωνία αυτή είναι οι σημερινοί Μαροκινοί, στις ακτές της Αφρικής ενώ στην άλλη ακτή ήταν οι Μουρ, οι οποίοι κατείχαν τη γη της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Όταν έφτασε ο Κολόμβος κι όλοι οι άλλοι Ισπανοί κατακτητές κι αριθμούσαν (οι Μουρ) 140 εκατομμύρια σε όλη την Βόρεια και Νότια Αμερική. Ο πληθυσμός της Αιγύπτου λοιπόν ήταν ένα αποτέλεσμα μεταφοράς και μείγμα του πολιτισμού των Ελλήνων, αλλά και του πολιτισμού του Γιαχβέ.

Ουσιαστικά ο Αβραάμ δεν ξέρω πόσοι από σας το γνωρίζετε, είχε πέσει λοιμόε λέει και προτού φτάσουμε στον Ιακώβ με τα παιδιά του, θέλω να το θυμάστε αυτό, διότι η παλαιά Διαθήκη βρίθει αναληθειών και ψεύδους, επομένως θέλω να χρησιμοποιήσετε την Ελληνική σας λογική και να καταλάβετε τι λέει η παλαιά Διαθήκη. Ο Αβραάμ λέει επειδή είχε πέσει λοιμός πήρε την γυναίκα του την Σάρα και πήγε στην Αίγυπτο.

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ

Εδώ θα μου επιτρέψετε να σας διαβάσω ένα μικρό κομμάτι από την «Έξοδο», σας διαβάζω λοιπόν τι έγινε όταν έφτασε ο Αβραάμ στην Αίγυπτο :

«και εγένετο λοιμός επί της Γης και κατέβει Αβραάμ εις Αίγυπτον παροικήσεν εκεί.»

Εδώ λοιπόν, το παραμύθι ότι ο Αβραάμ κατοικούσε στην περιοχή που σήμερα είναι το Ισραήλ και η Παλαιστίνη τελειώνει εδώ. Διότι έγινε λοιμός στην Γη και έφυγε ο Αβραάμ από εκεί που ζούσε και πήγε στην Αίγυπτο, παροίκησεν εκεί ότι ενίσχυσεν ο λοιμός επί την γης εγένετο δε είτα ήγγισεν την Αίγυπτον είπεν Αβραάμ Σάραν τη γυναικί αυτού, να το μεταφράσω σε απλά Ελληνικά για να καταλάβετε, τι έγινε και ποια ακριβώς είναι η ποιότητα των γεννητόρων του εβραϊσμού.

Τότε λέει έγινε λοιμός και ήρθε πείνα στην Χαναάν και γι’ αυτό ο Αβραάμ κατέβηκε στην Αίγυπτο να κατοικήσει επειδή ήταν μεγάλη πείνα στην Χαναάν, όταν λέει, πλησίαζε να μπει στην Αίγυπτο, είπε στην Σάρα την γυναίκα του, γνωρίζω καλά ότι είσαι πολύ όμορφη, και όταν σε δουν αυτοί οι Αιγύπτιοι θα πουν, αυτή η γυναίκα είναι σύζυγός μου, τότε λέει θα θανατώσουν εμένα, εσένα δε θα σε περιποιηθούν και θα σου δώσου τιμές, γι’ αυτό καλύτερα πες ότι είσαι αδελφή μου, ούτως ώστε χάριν σου, να βρω και εγώ μια ευμενή υποδοχή, να διαφύγω το θάνατο και να ζήσω χάρη σε σένα.

Ο ΑΒΡΑΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ

Πράγματι λέει στη συνέχεια είδαν οι Αιγύπτιοι όταν μπήκαν στην Αίγυπτο τη γυναίκα του ότι ήταν ωραιότατη και οι άρχοντες του Φαραώ την είδαν την επήνεσαν και την οδήγησαν στα ανάκτορα του. Μιλάμε τώρα για την γυναίκα του Αβραάμ τη Σάρα, πάλιν δε κατόπιν αυτού, είδον με ευμένειαν και επεριποιήθησαν τον Αβραάμ και τον βοήθησαν να αποκτήσει αυτός όνους και πρόβατα και ημιόνους και δούλους.

Ήθελα κάποιος να μας εξηγήσει από αυτούς τους αγαπητούς φίλους που διαβάζουν την παλαιά Διαθήκη, για ποιο λόγο έδωσαν όνους και ημιόνους, πρόβατα κι όλα τα υπόλοιπα ζωντανά, γιατί τα έδωσαν στον Αβραάμ, επειδή ήταν όμορφη η αδερφή του ; Γι’ αυτό τα δώσανε ;

Νίκος Αμάραντος : Απορίας άξιο κύριε Λαμπράκη αυτό.

Δόκτωρ Λαμπράκης : Ναι, άκου τώρα κι αυτό κι ο γιός του ο Ισαάκ, όταν λέει ρώτησαν οι άνθρωποι του τόπου για την γυναίκα αυτού, (η γυναίκα του Ισαάκ ήταν η Ρεβέκκα αν θυμάστε) και είπεν αυτός,

«αδελφή μου εστί διότι εφοβήθην ειπειν ότι είναι δική μου γυνή, μήπως με φονεύσωσιν οι άνδρες του τόπου δια την Ρεβέκκαν επειδή ήτο ωραία εις την όψιν.»

Καταλαβαίνετε λοιπόν για να μην πάω και παραπέρα για το που αρχίζουν οι διαφορές του Ελληνισμού.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θυμάστε ότι πήραμε από τις 2 αλύσσους του DNA το άρρεν και το θήλυ και πάμε τώρα να δείτε πως αντιμετωπίζει την γυναίκα ο εβραϊσμός . Πως την αντιμετωπίζει ο ελληνισμός και πως ο εβραϊσμός. Μεγάλη η σημασία αυτού που σας λέω στα περαιτέρω. Τι έγινε τώρα λοιπόν ; Μεταφέρθηκε ο πληθυσμός της Ατλαντίδας στην Αίγυπτο, ένας ανάμικτος πληθυσμός ….. και δικαιολόγησαν οι ιερείς της Αιγύπτου (στον Σόλωνα) ότι ο πληθυσμός της Γης προήλθε από τους Έλληνες, χίλια έτη πριν την κάθοδο του Γιαχβέ στην Ατλαντίδα και αναρωτιόμαστε τώρα είναι διαφορετικοί οι Έλληνες ;

Λοιπόν, οι δεύτεροι, δηλαδή οι Έλληνες προήλθαν από σπέρμα θεών, σας δίνω μόνο ένα απλό παράδειγμα από τα διονυσιακά του Πανωπολίτη ( Νόννου), ότι οι τρις άρχοντες Διόνυσος, Περσεύς και Μίνως ήταν όλοι τέκνα του Διός, από την Σεμέλη, την Δανάη και την Ευρώπη. Αν κοιτάξετε στην μυθολογία την ίδια ακριβώς τακτική ακολούθησαν και οι θεοί αλλά και οι θεές. Δηλαδή τόσο η Δήμητρα όσο η Αφροδίτη, όσο και η Αθηνά, ενθυμείστε τι έγινε με τον Άρη στην Τροία, ότι δηλαδή διακυβεύετο η τύχη του Πάριδος από 2 θεές, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτή η τακτική, δηλαδή η μετάβαση του θεϊκού σπέρματος και του θεϊκού DNA στους ανθρώπους, γι’ αυτό εξάλλου ο Ισοκράτης λέει εμείς δεν διώξαμε κανέναν για να βρεθούμε εδώ, είμαστε αυτόχθονες, έχουμε γεννηθεί εδώ. Έτσι είπε ο Ισοκράτης στον πανηγυρικό του.

Έχουμε λοιπόν εδώ τώρα 2 ειδών ανθρώπους εδώ πάνω στον πλανήτη, αυτοί οι οποίοι γεννήθηκαν από τα γενετικά πειράματα με βάση το αρχέγονο γενετικό υλικό του πλανήτη, κι αυτούς οι οποίοι είναι σπέρμα θεών. Τους μεν δεύτερους εκπροσωπεί ο Ελληνισμός, τους δε πρώτους οι δυνάμεις του Γιαχβέ.

ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΩΝ & ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Εδώ τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το θέμα εβραϊσμός. Ο εβραϊσμός δε είναι παρά ένα μεγάλο θύμα αυτών των συμπαντικών προσφύγων, οι οποίοι όπως είπαμε είναι όλοι ιχθυοσαυρικοί και ιδιαίτερα δε , εκείνοι που προέρχονται από τον αστερισμό το Δράκοντος.

Οι Δράκοι είχαν επανέλθει στη Γη προ εκατομμυρίων ετών. Ενθυμείστε από την εποχή των δεινοσαύρων οι οποίοι λέει εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκαν κι όλοι μας έχουν πείσει ότι αυτό έγινε εξαιτίας ενός μετεωρίτη (αυτό θα το συζητήσουμε). Από την Ατλαντίδα αμέσως μετά από την καταβύθιση από τους Ηρακλειδείς διέφυγαν στις ακτές της Αμερικής και Αφρικής.

Νίκος Αμάραντος : Κύριε Λαμπράκη να σας κάνω μία ερώτηση μιας και είμαστε σ’ αυτό το θέμα ; Πώς ήταν η μορφή των ιχθυοσαυρικών που κατήλθαν στην Ατλαντίδα ; Είχαν ανθρώπινη μορφή ;

Δόκτωρ Λαμπράκης : Εάν μπείτε στο διαδίκτυο υπάρχει ένας κατάλογος από περίπου 60 μορφώματα, τα οποία είναι μπορώ να σας πω από άλλες πηγές διασταυρωμένες, ότι είναι πολύ κοντά στην αλήθεια, θα δείτε και τις φωτογραφίες, επίσης τα γενετικά πειράματα, δεν σταμάτησαν ποτέ, κι ο λόγος είναι ότι προσπαθούν να πλησιάσουν το ανθρώπινο DNA, δεν θέλω να σας περιγράψω από το ραδιόφωνο πως είναι, πάντως όσοι ενδιαφέρονται να ανατρέξουν στο διαδίκτυο. Έχει πάρα πολλές μορφές και μάλιστα τα γένη είναι σε κατηγορίες των υποχθονίων, αυτοί είναι ουσιαστικά εκείνοι που συνεργάστηκαν με τους Κρόνιους.

Ολόκληρη η συνέντευξη: ΕΙ – Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Βαλσαμάκης 27.12.2013 στο artFM Radio

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ
ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ 27/12/2013 (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Α)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

alfeiospotamos.pblogs.gr / Image by Stefan Keller from Pixabay