Τι Σκάρωσε το CERN το 2016 που ΔΕΝ μας Έδειξε Ποτέ Κανείς, σύμφωνα με ακτιβιστές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πρόκειται, φυσικά, για μία θεωρία συνωμοσίας για την οποία, όμως, κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που θα μπορούσαν να την υποστηρίξουν, σύμφωνα με ακτιβιστές, αλλά όπως είναι αναμενόμενο καμία επίσημη αρχή δεν παραδέχεται, ενώ την απορρίπτουν οι σκεπτικιστές.

Στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Απριλίου 2016 άρχισαν να συμβαίνουν πολλά περίεργα. Κάποια τα είδαμε και τα μάθαμε. Κάποια άλλα, όμως, δεν ανακοινώθηκαν. Όμως, κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, όλα φαίνεται να συνδέονται…

Διαβάσαμε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον κείμενο από το nea.allnewz.gr και επειδή ένα μεγαλο κομμάτι του αναδημοσιεύεται στα αγγλικά, κατευθείαν από την πηγή που το πήρε, εδώ στο diadrastika.com μπήκαμε στον πειρασμό να αποπειραθούμε μία μετάφραση, για όσους δεν γνωρίζουν την αγγλική.

Ας δούμε πρώτα τι μας λέει το allnewz:

Για όσους μπορεί να ένιωθαν περίεργα εκείνες τις μέρες, παρακολουθώντας και τα περίεργα που συνέβαιναν στον πλανήτη, βρήκα αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό άρθρο από έναν ακτιβιστή ή αλλιώς “truther”

Να υπενθυμίσω ότι ήταν η μέρα που είχε γενέθλια η Ελισαύβρετ (lol), “έφαγαν” τον Pince, κατέρρευσε ο ποδηλατόδρομος στην πρωτεύουσα της Ατζέντα 21 και μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι η Βραζιλία πλημμύρισε παρότι πλήττεται από ξηρασία.

Πολλές οι ενδείξεις ότι CERN έχει “κλέψει” από το ρόλο του HAARP και όχι μόνο. Το πολύ καλό άρθρο εξηγεί ακόμα, πως οι καλές δονήσεις Σούμαν διαταράχθηκαν και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί νιώθαμε τόσο χάλια.

Διαβάστε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

(Σχόλιο diadrastika: Για την μετάφραση προσπαθήσαμε να είμαστε όσο γίνεται κοντύτερα στο πνεύμα και στο ύφος του ακτιβιστή, χωρίς να προσθέσουμε πολλά επεξηγηματικά, παρά μόνο όπου νομίζαμε ότι ήταν απαραίτητα για την κατανόηση):

Τι έκανε το CERN που δεν μπορέσατε να δείτε!

Επιτέλους, κατάφερα να ανακτήσω τα δεδομένα από τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μου ο οποίος “τα έπαιξε” πριν από δύο μήνες. Βρήκα, λοιπόν όλες τι σημειώσεις μου, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της “πίσω πόρτας” για το CERN. Αυτή η “πίσω πόρτα” μου επιτρέπει να έχω πρόσβαση και να βλέπω τα δεδομένα από τη ζωντανή ροή, η οποία πάει ως 7 ημέρες πίσω, ενώ η κανονική και επίσημη δημόσια τροφοδοσία σας επιτρέπει να δείτε μόνο για περίπου 24-36 ώρες.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, παρακολουθούσα το CERN πολύ στενά. Παρατήρησα μερικές ανωμαλίες στην δημόσια ροή, γι ‘αυτό τελικά έκανα μια μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσω όλα όσα είχα χάσει. Αυτό που μόλις είδα στο CERN από την “πίσω πόρτα” και απλωνόταν στις 7 αυτές μέρες, με έκανε να “φρικάρω”… Και το κακό είναι πως όλα αυτά δεν δίνονται δημόσια στο κοινό ! ! !

Εδώ είναι το στιγμιότυπο που πήρα στις 22/4/2016 μέσω της δημόσιας τροφοδοσίας του CERN Op Vistars. Παρακαλώ σημειώστε την ώρα 10.11 π.μ., και ότι η Εκπομπή Ισχύος “εκτίναξε” τα διαγράμματα δύο φορές.

Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!

Και εδώ είναι ένα Screen Shot που τράβηξα μέσω της “πίσω πόρτας” από το CERN που δείχνει και τις 7 ημέρες. Μπορείτε να δείτε ότι κατά τις 8-9 μμ UTC ότι η ένδειξη ισχύος (η πράσινη γραμμή στο γράφημα) αρχίζει να αυξάνεται σε μια μακρά και αργή πορεία για να κορυφωθεί περίπου στις 12 το μεσημέρι στις 22 Απριλίου.

Αυτή η τριήμερη αύξηση δεν δόθηκε στην δημόσια ροή, προς ενημέρωση του κόσμου. Μπορείτε επίσης να δείτε ότι από τις 15 έως τις 19, η Εκπομπή Ισχύος βγαίνει εκτός διαγράμματος αρκετές φορές, στη συνέχεια, ακολουθεί την πράσινη γραμμή ως τις 22, ακριβώς τότε που η δύναμη πέφτει, η Εκπομπή Ισχύος εκτινάσσετε εκτός του διαγράμματος.

Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!

Εδώ είναι ένα κοντινό δύο ημερών μέσω της “πίσω πόρτας”. Παρατηρήστε ότι η πράσινη γραμμή δεν πέφτει παρά μόνο μετά το μεσημέρι της 22ας και ότι οι δέσμες (beams) δεν αναπτύσσονται παρά μόνο λίγο μετά τη 1μμ.

Ωστόσο, η δημόσια τροφοδοσία (πρώτη εικόνα παραπάνω) δείχνει ότι η ενέργεια και οι δέσμες (beams) έχουν σκαμπανεβάσματα, όλο το πρωί. Αυτή είναι η απόλυτη επιβεβαίωση όσων έχω υποψιαστεί εδώ και καιρό τώρα, ότι η δημόσια τροφοδοσία του CERN OP-Vistars είναι απλά μια γαμημένη απάτη.

Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!

Από την 19η ως την 22α. Οι πρώτες 3 ημέρες από την “Γιορτή του Μολώχ» (;) (που σηματοδοτούν ανθρωποθυσίες και φωτιά). Προσθέστε σε αυτά ότι η 21η Απριλίου ήταν μία ημέρα μεγαλοπρέπειας και τελετών, η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αθήνα… και ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ II χρησιμοποίησε έναν πυρσό και άναψε τον πρώτο από τους πάνω από 1200 μικρούς φάρους, την ίδια ημέρα στο Λονδίνο.

Την 21η Απριλίου ήταν επίσης η ημέρα που ο πασίγνωστος τραγουδιστής Prince, 57 χρονών, βρέθηκε νεκρός (για να μην αναφέρουμε ότι η πρώην φίλη του Vanity πέθανε φέτος στην ηλικία των 57 – απλά λέμε)… και ότι οι καταρράκτες του Νιαγάρα και πολλά κτίρια όλα φωτίστηκαν σε μωβ χρώματα εκείνο το βράδυ (το αγαπημένο χρώμα του Prince).

Α… και ο Ομπάμα ήταν στο Λονδίνο. Μαζί με ορισμένα μέλη του Κογκρέσου (κάτι που ΔΕΝ ανακοινώθηκε δημοσίως).

Α… και ότι στις 22 ήταν η πρώτη νύχτα του Πάσχα (πεσαχ – πέρασμα); Η οποία παραδοσιακά ξεκινά με μια θυσία αίματος και βάψιμο των θυρών με κόκκινο από το αίμα της θυσίας, έτσι ώστε ο άγγελος του θανάτου να «περάσει» εκείνο το σπίτι; (Περισσότερες πληροφορίες εδώ)

Τι άλλο συνέβη;

Η γη άρχισε να τρέμει. Κυριολεκτικά. Εδώ είναι μια λίστα με όλους τους σεισμούς που συνέβησαν από τις 19 έως τις 22 Απριλίου μόλις μεγέθους 4.0 ή παραπάνω. (Υπήρχαν εκατοντάδες περισσότεροι σεισμοί που ήταν μικρότεροι από 4)

Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!
Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!
Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!
Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!
Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!

Και η αντήχηση Schumann της Γης είχε μαζικές αιχμές, ιδιαίτερα στις 21 Απριλίου:

Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!
Τι Σκάρωνε το CERN, 22-23 Απριλίου, που δεν μας έδειξε ποτέ!

….μαζικές εκρήξεις στο Μεξικό και την Κίνα, “τρομοκρατικές” βομβιστικές επιθέσεις στην Καμπούλ και την Ιερουσαλήμ. Τεράστιες βολίδες κόκκινες, στο χρώμα του αίματος, στον ουρανό πάνω από το Ελ Σαλβαδόρ ΕΔΩ.

Έτσι… είναι προφανές ότι το CERN κρύβει δεδομένα που δεν τα προβάλει ζωντανά στην δημόσια ροή του. Είναι εξίσου προφανές ότι η χρονική στιγμή της εν λόγω αύξησης ισχύος κατά τη διάρκεια των τριών ημερών από 19ης  έως 22ας Απριλίου είναι ιδιαιτέρως ύποπτη, με δεδομένα από τα παγκόσμια γεωλογικά στοιχεία… για να μην αναφέρουμε τις παράξενες, τυχαίες τελετουργικές εκδηλώσεις κατά το ίδιο διάστημα.

… .. Μήπως και κάποιος άλλος, εκτός από μένα, πιστεύει ότι ίσως το CERN δεν μας λέει τι πραγματικά κάνει; Γιατί έχω κάποιες σοβαρές απορίες.

Εδώ τελειώνει το απόσπασμα που μας παρέθεσε το Allnewz, το οποίο και ευχαριστούμε πολύ για τον εντοπισμό του.

Θα θέλαμε, λοιπόν, κι εμείς με την σειρά μας, ως diadrastika.com, να προσθέσουμε στα παραπάνω πως μέσα στο διάστημα στο οποίο αναφέρεται ο ακτιβιστής, υπήρξαν δύο περίεργα φαινόμενα: χαμήλωσαν τα νερά και “έπεσε” η μαγνητόσφαιρα της Γης.

Επίσης, Γύρω από τον ήλιο υπήρχε συνεχόμενη “εισβολή” πολλών άγνωστων αντικείμενων, τα οποία, όμως, έχουμε ξαναδεί σε διάφορα χρονικά διαστήματα κατά το παρελθόν.

Ίσως, όλα αυτά να μην έχουν κάποια σχέση με το CERN. Είναι, όμως, εντυπωσιακά ύποπτο ότι συνέβησαν κατά το διάστημα που μας περιγράφει…

Και, κατά την γνώμη μας, όλα συνδέονται…

diadrastika