Ο Στρατηγός Stubblebine Αποκαλύπτει Τι Υπάρχει στον Πλανήτη Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Albert Stubblebine (6 Φεβρουαρίου 1930 – 6 Φεβρουαρίου 2017) ήταν ένας στρατηγός των ΗΠΑ. Ήταν επίσης ο Γενικός Διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας Διοίκησης του Αμερικανικού Στρατού (INSCOM). Ένας από τους πιο διακεκριμένους και επικεφαλής της US Army Intelligence, με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του.

Ήταν ένας μεγάλος υπέρμαχος των “ψυχικών” εχθροπραξιών και βασικός παράγοντας στο project «Stargate», το οποίο ήταν ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης όρασης (Remote vewing). Η “απομακρυσμένη προβολή” μπορεί να οριστεί με πολλούς τρόπους και είναι η ικανότητα κάποιων ατόμων να μπορούν να “δουν” και να περιγράψουν μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (μερικές φορές ακόμη περισσότερο) από τη φυσική θέση που βρίσκονται.

Τα αποτελέσματα αυτού του έργου αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα Επιστημονικής Εξερεύνησης (Journal of Scientific Exploration). Σε αυτό το πρόγραμμα, τα άτομα περιέγραψαν με επιτυχία φυσικά αντικείμενα που είδαν χιλιόμετρα μακριά από την θέση τους. Το πρόγραμμα αυτό ήταν η έμπνευση πίσω από την ταινία “Men Who Stare At Goats” και το ομώνυμο βιβλίο του Jon Ronson.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην wikipedia, ανάμεσα σε άλλα, ο Albert Stubblebine από το 1981 έως το 1984, είχε επιχειρήσει να δημιουργήσει μια φυλή από «σούπερ στρατιώτες» που θα είχαν την ικανότητα να γίνονται αόρατοι κατά βούληση και περπατώντας να περάσουν μέσα από τείχη και τοίχους. Μάλιστα, προσπάθησε να το κάνει και ο ίδιος, να περάσει μέσα από τείχη, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως ο ίδιος περιέγραψε σε μια συνέντευξη του 2004.

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι αυτό που είπε ο Στάμπλμπαϊν για τον Άρη, προφανώς, χάρη σε κάποιες “απομακρυσμένες οράσεις” του προγράμματος StarGate: “Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη. Για την ιστορία θα σας πω ότι υπάρχουν δομές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη, που δεν μπορούν να δουν οι κάμερες του Voyager που πήγε το 1976. Θα σας πω, επίσης, ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη ενώ υπάρχουν μηχανήματα και κάτω από το επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να μάθετε με λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τι είναι, πού βρίσκονται, ποιοι είναι καθώς και πολλές λεπτομέρειες γι’ αυτά».

Λίγες δεκαετίες αργότερα, ο Jason T. Wright, καθηγητής αστρονομίας και αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Penn State των ΗΠΑ, ο οποίος είναι και μέλος του Center for Exoplanets and Habitable Worlds (Κέντρο Εξωπλανητών και Κατοικήσιμων Κόσμων), μίλησε και ανέφερε ότι είναι πιθανό να υπάρχουν θαμμένα στον Άρη: πόλεις, εργοστάσια και διαστημικά σκάφη.

Άρης: Πλούσιος σε Τεχνητές Δομές που Λειτουργούν

Μετά από κάποια διαμάχη που αφορούσε τα πειράματα με ψυχικά φαινόμενα, ο Stubblebine πήρε «πρόωρη συνταξιοδότηση» από το στρατό το 1984. Λίγους μήνες μετά έδωσε μια συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα είπε: Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στον πλανήτη Άρη υπάρχουν ιπτάμενα αντικείμενα που είναι κατασκευασμένα από νοήμονα όντα. Κάποια από αυτά πετούν επανδρωμένα, κάποια άλλα είναι σε χαμηλή τροχιά σε σχέση με την επιφάνεια και επιβλέπουν τόσο το έδαφος όσο και τον εναέριο χώρο.

Στη γη του Άρη, σε αρκετά σημεία υπάρχουν ερείπια δομών που θα μπορούσαν να ονομαστούν κτίρια ή εγκαταστάσεις. Πολλά από αυτά είναι διαλυμένα και κομμάτια τους είναι διασκορπισμένα σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων από την αρχική τους θέση. Υπάρχουν σαφή δείγματα αρχαίας τεχνολογίας. Αρχαίας τεχνολογίας για αυτούς. Για εμάς είναι πολύ προχωρημένη. Θα τολμούσα να πω, ίσως, 2000 χρόνια μπροστά από εμάς. Παράξενο για πολλούς, αλλά αυτές οι τεχνολογίες λειτουργούν ακόμα και σήμερα -ή τουλάχιστον όσο ήμουν στο πρόγραμμα. Υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε αγάλματα. Είναι αγάλματα αλλά με ένα τρόπο που δεν είμαστε σε θέση ακόμα να αντιληφθούμε. Φυσικά, υπάρχουν δομές όπως πυραμίδες και σφίγγες. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι παρειδωλίες και παιχνίδια τους φωτός και της σκιάς. Όσα μπορεί να τύχει να βλέπετε ή να δείτε στο μέλλον σε διάφορες φωτογραφίες από μελλοντικά οχήματα που θα φτάσουν στον Άρη, είναι όλα αληθινά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όμως, υπάρχουν και πράγματα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια. Υπάρχουν και εκεί δομές και συγκροτήματα δομών, εργοστάσια και βιομηχανίες που ακόμα λειτουργούν. Λειτουργούν με αυτή την αρχαία τεχνολογία που είπαμε η οποία είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς. Άλλες δομές είναι κοντά στην επιφάνεια και ίσα που ξεμυτίζουν, ενώ άλλες βρίσκονται σε μεγαλύτερα βάθη. Τίποτα από αυτά δεν μολύνει το περιβάλλον τους.

Ξέρω, ξέρω, τώρα θα με ρωτήσετε αν υπάρχουν και κάτοικοι, αν υπάρχουν κάποιοι που να τα λειτουργούν όλα αυτά τα μηχανήματα και τι ακριβώς κάνουν αυτά. Λοιπόν, δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβών κάνουν αυτά τα συγκροτήματα, όμως είναι αυτοδιαχειριζόμενα, ίσως, από κάποιο είδος προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης. Όσο κι αν ψάξαμε, στα τμήματα που εξετάσαμε αυτά τα λίγα χρόνια, δεν εντοπίσαμε κατοίκους. Πιθανόν να ζουν πιο βαθιά. Έτσι δεν γνωρίζουμε πως είναι φυσιογνωμικά και μορφολογικά. Σε ό,τι αφορά τους πιλότους που ανέφερα στα επανδρωμένα αεροσκάφη τους, είναι δύσκολο να πούμε γιατί είναι σε πολύ γρήγορη κίνηση, γεγονός που οι άνθρωποι που έκαναν την απομακρυσμένη προβολή δεν είχαν εξασκηθεί σε ανάλογο περιβάλλον, ώστε να σταθεροποιηθεί η απομακρυσμένη όρασή τους μέσα στο πιλοτήριο.

*Το πρώτο σκέλος βασίζεται σε αρκετές πληροφορίες από την wikipedia.org ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη συγγραφή ενός άρθρου φαντασίας και μυθοπλασίας, κυρίως, στο δεύτερο σκέλος. Πηγές έμπνευσης και άλλα επιπλέον στοιχεία από: Richard Dolan Press και The Wall Street Journal και The Men Who Stare at Goats

diadrastika