Γερ. Καλογεράκης: Η κωδική λέξη «Οδύσσεια», η Μυθωδία και το 2001 Mars Odyssey

Οι σημερινοί Πανέλληνες δεν θέλουν ν’ ακούσουν τη φωνή του Δία και πλανεμένοι συνεχίζουν να τυρβάζουν στη γοητεία του ευρώ, στο όνομα του οποίου θυσίασαν τα πάντα.

Πανέλληνες ακούστε τη φωνή των ουρανών, είναι η φωνή των πατρώων θεών που την ακούει όλος ο κόσμος εκτός από εσάς, είναι ο πατέρας Δίας που σας καλεί να επαναλάβετε τον εαυτό σας.

Θυμηθείτε.

Την 28-6-2001 στις στήλες του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, έγινε η μεγάλη μουσική εκδήλωση «Μυθωδία» με τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης της συναυλίας το κάλυψε η ΝΑΣΑ, με τον όρο ότι πίσω από τη σκηνή θα εγκαθιστούσε τον μηχανικό εξοπλισμό του Εργαστηρίου Αεροδιαστημικής Προώθησης.

Η ΝΑΣΑ είχε εκτοξεύσει το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» (2001 Mars Odyssey) στις 7-4-2001 το οποίο θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη στις 23-10-2001.

Τη βραδιά της συναυλίας τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό μέρος αυτής μεταδιδόταν κατ’ ευθείαν στο διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» το οποίο όταν θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τον Άρη και θα περνούσε πάνω από τις περιοχές

Όλυμπος,
Ελλάς,
Αρκαδία,
Κυδωνιά,
Ωγυγία,
Ικαρία,
και Αχέρων,

θα αναμετάδιδε συνεχώς όλη τη συναυλία για όσο καιρό θα περιστρεφόταν γύρω από τον Άρη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όποιος νομίζει ότι αυτό αποτελούσε μια ιδιοτροπία της ΝΑΣΑ δείχνει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει στον ουρανό αλλά ούτε και στη Γη.

Το μήνυμα των Ολύμπιων σχετικά με την προσπάθεια της ΝΑΣΑ ήταν σαφέστατο και δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες.

«Το διαστημόπλοιο «ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2001» εστάλη με πρωτοβουλία των ΗΠΑ κομίζοντας επίσημες προτάσεις εκεχειρίας, μεταξύ ημών και των αποστατών, τις οποίες έχουμε απορρίψει στο σύνολό τους. Στο διαστημόπλοιο έχουν τοποθετήσει, αυθεντικά Ελλάνια δημιουργήματα μικρού μεγέθους και την ονομασία τους γραμμένη με Ελλάνια κεφαλαία γράμματα, τα οποία από κοινού με τη Μυθωδία, χρησιμοποιήθηκαν σαν διαπιστευτήρια καλής θελήσεως προς ημάς.

Με την κωδική λέξη «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» εννοούμε την απαγόρευση προσέγγισης παντός σκάφους, στη Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη με το μητρικό σκάφος «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» της 7ης αποστολής της οποίας κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας».

Για τα γήινα δρώμενα η «Μυθωδία» ήταν μια επίκληση, ένα μήνυμα, και μια προσπάθεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου να διαλαλήσει στον κόσμο ολόκληρο, σε ουρανό και γη, ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, γύρισαν ξανά πίσω στη θεαγαπημένη Ελλάδα.

Οι Έλληνες σήμερα δεν θέλουν να ακούσουν τα μηνύματα των ουρανών, είναι πνιγμένοι μέσα στη δυστυχία του ευρώ, δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν όμως οι εχθροί μας που αυξάνουν συνεχώς την εχθρότητά τους εναντίον μας.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
«ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»
ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
Grigoris Makrinitsas / Image by Pete Linforth from Pixabay