Αγκάρθα και Κούφια Γη

Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών είναι το γεγονός πως υπάρχει ένας ζωντανός πολιτισμός που βρίσκεται στο Κέντρο της Γης, και το όνομα του Πολιτισμού αυτού ονομάζεται Αγκαρθα.

Αγκάρθα και Κούφια Γη

Αναζητώντας πληροφορίες για την ύπαρξη της αγκάρθα διαπιστωνουμε πως αρχικά οι Βουδιστές στην Θεολογία τους πιστεύουν θερμά στην ύπαρξή της. Πιστέυουν πως υπάρχει μία Φυλή Ανώτερων όντων που περιστασιακά εμφανίζονται στην επιφάνεια της Γης και αναλύουν την εξέλιξη του Ανθρώπινου είδους.

Διαβάστε επίσης: Οι Βέδες μας αποκαλύπτουν την Κούφια Γη

Οι βουδιστές επίσης πιστεύουν πως αυτός ο υπόγειος κόσμος έχει εκατομμύρια κατοίκων και πάρα πολλές πόλεις με πρωτεύουσά τους την Σαμπαλα. Λέγεται στην Μυθολογία τους πως ο Άρχων αυτού του Κόσμου έδωσε εντολές στον Δαλαι Λάμα του Θιβέτ και τα μηνύματά του μεταδίδοταν μέσα από συγκεκριμένα μυστικά τούνελ που συνέδεαν τον εσώτερο αυτό κόσμο με το Θιβέτ.

Φαίνεται μάλιστα πως η Λάσα, πρωτεύουσα του Θιβέτ ήταν συνδεδεμένη με τούνελ με την εσώτερη γή, την Σαμπάλα. Η είσοδος αυτού του Τούνελ φυλασσόταν από Λάμα που ήταν ορκισμένοι σε Ιερή Σιωπή. Άλλο ένα τέτοιο Τούνελ πιστεύεται πως ένωνε τους ιερούς Θαλάμους στην βάση της Πυραμίδας της Γκίζα με την Αγκαρθα.

Τα μεγάλα Έπη των Ινδών, η Ραμαγιάνα και η Μπαγκαβάτ Γκίτα είναι τα δύο μεγαλύτερα κείμενα της Ινδίας. Η Ραμαγιάνα εξιστορεί την ιστορία του Πρίγκηπα Ράμα. Η Μπαγαβάτ Γκιτά εξιστορεί την ιστορία της Θεότητας Κρίσνα. Η Ραμαγιάνα περιγράφει τον Ράμα ως «Απεσταλμένο της Αγκάρθα» που έφτασε στα μέρη τους με κάποιο Εναέριο Όχημα. Το γεγονός πως η Βουδιστική παράδοση αλλά καί η Ινδουιστική αναφέρονται στην Αγκαρθα είναι ασυνήθιστο.

Η πρώτη Δημόσια απτή απόδειξη πραγματοποιήθηκε το 1947 όταν ο Richard E. Byrd, Πιλότος του Ναυτικού των Η.Π.Α πετούσε στον Νότιο πόλο και αντί να διασχίσει τον Πόλο εισχώρησε μέσα στην Κούφια Γη. Στο ημερολόγιό του, μαζί με άλλους μάρτυρες καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στην Κόυφια Γη, και ταξίδεψε 1700 Μίλια πάνω από βουνά, λίμνες και ποτάμια, βλάστηση και ζωικό βασίλειο. Αναφέρει επίσης πως είδε τεράστια ζώα που ομοίαζαν με μαμούθ και πως βρήκε πόλεις και έναν αναπτυσσόμενο Πολιτισμό.

Το Αεροπλάνο του συναντήθηκε με εναέριες μηχανές τέτοιου τύπου που δεν είχε συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή του και χαιρετήθηκε θερμά με απεσταλμένους της Αγκαρθα. Αφού ξεκουράστηκε εκείνος και το πλήρωμά του στάλθηκαν να συναντήσουν τον Άρχοντα της Αγκαρθα. Του είπαν πως τους είχε επιτραπεί η είσοδος στην Εσώτερη Πόλη λόγω του Ηθικού χαρακτήρα του. Εν συντομία, ο Byrd και το πλήρωμά του μετά την επίσκεψή τους στην Αγκαρθα συνοδεύτηκαν στον έξω κόσμο και η ζωή τους άλλαξε για πάντα έπειτα από αυτή την εμπειρία.

Τον Ιανουάριο του 1956 ο Byrd οδήγησε άλλη μία αποστολή στην Ανταρκτική και τον Βόρειο Πόλο. Σε αυτή την Αποστολή εκείνος και το πλήρωμά του εισχώρησαν για 2.300 μίλια στην Κούφια Γη για ακόμη μία φορά. O Byrd ανέφερε πως οι Δύο Πόλοι είναι μονάχα 2 από τις πολλές εισόδους για την Κούφια Γη. Ανέφερε επίσης πως η εσώτερη γη έχει έναν Δικό της Ήλιο. Ο Αμερικάνικος Τύπος ανακοίνωσε την ανακάλυψη του Byrd παρ’’ολα αυτά η μεταφορά της είδησης περιορίστηκε από την Κυβέρνηση

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στο βιβλίο του με ονομασία “The Hollow Earth” ο Dr. Bernard αναφέρει έναν άνδρα που επιβεβαίωσε την ιστορία του Byrd. Ο Δρ. Nephi Cotton ανέφερε πως ένας από τους ασθενείς του, σκανδιναβικής καταγωγής του εξιστόρησε την παρακάτω ιστορία:

«Έζησα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο στην Νορβηγία. Ένα καλοκαίρι εγώ και ο φίλος μου αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι με πλοίο μαζί και να ταξιδέψουμε όσο περισσότερo μπορούμε μέσα στην Ενδοχώρα. Οπότε προμηθευτήκαμε φαγητό αρκετών μηνών σε μία μικρή ψαρόβαρκα και πλεύσαμε προς τον προορισμό μας.

Μετά το τέλος του πρώτου μήνα είχαμε ταξιδέψει αρκέτά μέσα στην ενδοχώρα πέρα από τον Πόλο και μέσα σε μία παράξενη νέα Χώρα. Είχαμε εκπλαγεί από τον Καιρό εκεί. Ήταν ζεστός και αρκετές φορές τη Νύχτα ήταν τόσο ζεστός που δεν σε άφηνε να κοιμηθείς. Τότε είδαμε κάτι τόσο παράξενο που μας άφησε και τους δύο άφωνους. Πέρα από την ζεστή ανοιχτή θάλασσα ξεπρόβαλλε ένα τεράστιο Βουνό. Μέσα σε αυτό το βουνό σε ένα συγκεκριμένο σημείο του φαίνεται πως έπεφτε μέσα του ο Ωκεανός.. Μαγεμένοι προχωρήσαμε προς αυτή την κατεύθυνση και βρεθήκαμε να πλέουμε σε ένα τεράστιο φαράγγι που μας οδήγησε στο εσωτερικό της Γης. Συνεχίσαμε να πλέουμε και τότε είδαμε αυτό που μας εξέπληξε τελέιως. Ενας Ήλιος που έλαμπε μέσα στην Γη.

Ο Ωκεανός που μας οδήγησε σε αυτό το κούφιο εσωτερικό της Γης μετατράπηκε σταδιακά σε ποτάμι. Αυτό το ποτάμι μας οδήγησε όπως διαπιστώσαμε αργότερα να διασχίσουμε ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του κόσμου από την αρχή ως το τέλος. Αν το ακολουθήσεις μπορεί να σε πάει από τον Νότιο Πόλο ευθεία στον Βόρειο Πόλο.

Είδαμε πως η εσωτερική επιφάνεια της Γης διαχωριζόταν σε στεριά και θάλασσα. Επικρατούσε Ηλιοφάνεια και η βλάστηση και τα ζώα ευημερούσαν εκεί. Πλεύσαμε ακόμη βαθύτερα σε αυτή την φανταστική Γη. Φανταστική γιατί όλα εκεί ήταν γιγαντιαία σε μέγεθος σε σύγκριση με τα πράγματα όπως τα γνωρίζουμε στον έξω δικό μας κόσμο..»

Μία ακόμη καταγραφή της επίσκεψης στην Κούφια Γη έγινε από τον επίσης Νορβηγό Olaf Jansen και καταγράφηκε στο βιβλίο με το όνομα “The Smoky God”. Ο Όρος Smoky God αναφέρεται στον Κεντρικό Ήλιο του Κούφιου Εσωτερικού της Γης που είναι μικρότερος από τον Εξωτερικό ήλιο, και άρα καπνοί εμφανίζονται να τον περιβάλλουν.

Το βιβλίο σχετίζει τις εμπειρίες ενός Νορβηγού πατέρα με τον γιό του σε οι οποίοι με την μικρή ψαρόβαρκά τους επιχείρησαν να βρούν «τον Τόπο πέρα από τον Βόρειο Άνεμο» για τον οποίο είχαν ακούσει. Ένας ανεμοστρόφιλος φαίνεται πως τους οδήγησε μέσα στο άνοιγμα που τους αποκάλυψε το Κούφιο εσωτερικό της Γης. Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε το 1908 και αναφέρει πως πέρασαν δύο χρόνια και καθώς επέστρεψαν από το άνοιγμα του Νότιου Πόλου ο πατέρας έχασε τη ζωή του όταν ένα παγόβουνο έσπασε στα δύο και κατέστρεψε την βάρκα. Ο Γιός διασώθηκε , εξιστόρησε την ιστορία της Κούφιας Γης και κατόπιν φυλακίστηκε σε τρελοκομείο καθώς κανείς δεν τον πίστεψε. Όταν αποφυλακίστηκε και αφού πέρασε 26 χρόνια της ζωής του ως Ψαράς μετακόμισε στις Η.Π.Α όπου γνώρισε τον συγγραφέα και του μετέδωσε την ιστορία του.

Ναζιστικά Σχέδια της Αγκαρθα

Μέσα στο βιβλίο αναφέρεται πως οι άνθρωποι εκεί ζουν 400 με 800 χρόνια και έχουν άκρως εξελιγμένη τεχνολογία. Μπορούν να μεταδόσουν την σκέψη τους με συγκεκριμένους τύπους ακτίνων και έχουν πηγές ενέργειας πολύ πιο εκλεπτυσμένες από την ηλεκτρική. Αναφέρει επίσης πως είναι οι δημιουργοί των ιπτάμενων δίσκων που διαχειρίζονται την υπέρτατη δύναμη, και έλκονται από τον ηλεκτρομαγνητισμό της ατμόσφαιρας.

Διαβάστε επίσης: Η Θεωρία της Κοίλης Γης, όπως Διατυπώθηκε από έναν Έλληνα Γιατρό, το 1925

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πτυχή της Θεωρίας της Αγκαρθα είναι το γεγονός πως το 1942 η Ναζιστική Γερμανία έστειλε μία αποστολή που αποτελούταν από μερικούς από τους καλύτερους Επιστήμονές της σε μία προσπάθεια να εισχωρήσουν στην Κούφια Γη.ο Γκαίρινγκ, ο Χίμλερ και ο ίδιος ο Χίτλερ είχαν με ενθουσιασμό ασπαστεί αυτό το πλάνο. Ο Φυρρερ ήταν πεπεισμένος πως η Γη ήταν κούφια και πως ο άνθρωπος ζούσε στο εσωτερικό της.

mindhack.gr και periergaa