Η δημόσια αποκάλυψη της κυβέρνησης του Ιράκ για Νιμπίρου και Ανουνάκι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ιρακινός υπουργός Μεταφορών αξιοποίησε τα έργα ενός συγγραφέα βιβλίων για αρχαίους αστροναύτες προκειμένου να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ότι το πρώτο αεροδρόμιο κατασκευάστηκε πριν από 5.000 χρόνια στην περιοχή Dhi Qar (Ντι Καρ) του νότιου Ιράκ και ότι από εκεί ξεκινούσαν τα αρχαία διαστημόπλοια των Σουμερίων. για να εξερευνήσουν άλλους πλανήτες, όπως αναφέρει το timesofisrael.com

«Αν δεν με πιστεύετε, διαβάστε το βιβλίο του μεγάλου ιστορικού Zecharia Sitchin (Ζαχαρία Σίτσιν), ο οποίος ήταν ειδικός στις Σουμεριακές σπουδές», είπε ο Kazem Finjan (Καζέμ Φιντζάν) σε διάφορα ιρακινά τηλεοπτικά κανάλια τον Οκτώβριο του 2016.

Στο βιβλίο «The 12th Planet» του 1976 και τις συνέχειές του, ο Sitchin, ένας αυτοδίδακτος ειδικός στα Σουμερικά, περιέγραψε έναν πλανήτη που ονομαζόταν Nibiru, ο οποίος ήταν το σπίτι των εξωγήινων όντων που ήρθαν στη Γη πριν από περίπου 450.000 χρόνια σε μια αποικιακή αποστολή και στη συνέχεια διασταυρώνονται με γηγενείς γήινους. Αν και οι επιστήμονες έχουν απορρίψει τις ιδέες του, τα βιβλία του Σίτσιν έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες.

Διαβάστε επίσης: Το μυστήριο γύρω από τον 12ο Πλανήτη και τους Σουμέριους

«Αυτό είναι το ασφαλέστερο μέρος για τα αεροπλάνα να προσγειώνονται και να απογειώνονται επειδή ορισμένοι μετεωρολογικοί παράγοντες που περιορίζουν την ικανότητα ελιγμών ενός αεροπλάνου δεν υπάρχουν στο αεροδρόμιο Ντι Καρ», είπε ο Φιντζάν, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε από την Middle East Media Research Institute (Memri). «Η ατμόσφαιρα σε όλο το Ντι Καρ είναι θετική. Όταν οι Σουμέριοι εγκαταστάθηκαν εδώ, ήξεραν πολύ καλά ότι η ατμόσφαιρα εδώ ήταν κατάλληλη για να πετάξουν στο διάστημα. Από εδώ απογειώθηκαν τα διαστημόπλοια των Σουμερίων προς τους άλλους πλανήτες».

«Οι Σουμέριοι ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τον 12ο πλανήτη, τον οποίο αναγνώρισε πριν από λίγες μέρες η NASA και ονομάστηκε Nibiru, και ο οποίος ολοκληρώνει την τροχιά του γύρω από τον ήλιο κάθε 3.600 χρόνια». Ωστόσο η NASA έχει πει ότι «ο Nibiru και άλλες ιστορίες για παράξενους πλανήτες είναι μια διαδικτυακή φάρσα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τίτλο “Iraqi Government admits Nibiru and Anunnaki are REAL”, με τον ίδιο τον υπουργό να τα λέει στο 0,50 λεπτό. Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.