Τι έγινε η Ελληνική επιγραφή του 10.000 π.Χ. που βρήκε ο Κουστώ;

Παναγιώτης Λιάπης

Υπάρχει ένα ανοικτό και επικίνδυνο θησαυροφυλάκιο κάπως μακριά μας. Το θησαυροφυλάκιο που ονομάζεται ο κόλπος του Μεξικού και αγγίζει Ανατολικά την χερσόνησο της Φλώριδας, κρύβει πάρα πολλά. Πρώτα πρώτα το πιθάρι με τις Μινωικές παραστάσεις κοντά στις ακτές των Μπαχάμας.

Μετά η ανακάλυψη του Γαλλοεβραίου Κουστώ μιας λίθινης πλάκας για την οποία έγραψε η αδέσμευτη εφημερίδα ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ της νήσου Άνδρος των Μπαχάμας στο φύλλο της 24ης Αυγούστου 1966 ότι είναι γραμμένη από Έλληνες του απωτέρου παρελθόντος (10.000 π.Χ.). Η εφημερίδα που έκανε αυτό το ατόπημα, τον επόμενο μήνα έκλεισε.

Η πλάκα έγραφε:

«παίρνουμε τα όπλα μας και τα μεταφέρουμε στην πατρίδα μας την Ίλα-Τίκι. Αφήνουμε την χώρα σας, αλλά αν τολμήσουν οι νέοι κακοί ηγέτες σας να μας κηρύξουν τον πόλεμο, θα σας αφανίσουμε. Η βασίλισσά μας Ηθονόηση δεν σας θεωρεί Ατλάν όπως ισχυρίζονται οι νέοι αρχηγοί σας, υίοι του όφεως. Η βασίλισσά μας θυγατέρα της ουράνιας Ηθονόησης σας θεωρεί έναν αχάριστο λαό που δεν εδέχθη την φιλία της».

Σημείωση: Το παραπάνω είναι ένα απόσπασμα από την σελίδα 114 του ανέκδοτου μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Παναγιώτη Λιάπη με τίτλο «Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΗΘΥΣ» 308 σελίδων και μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο αν πατήσετε στον τίτλο του. Στην αρχή της εισαγωγής αναφέρει:

Φίλοι μου με το σύγγραμμα τούτο, και γνώση, που φυλάσσουν τα σκονισμένα Ελληνικά χειρόγραφα Πλάτωνα Αριστοτέλη κι άλλων αρχαίων φωτοδοτών μέσα από αριστοτεχνικά συνταιριαγμένα γεγονότα της οικονομίας, της θρησκείας, της Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας, των επιβεβαιώσεων της ιατρικής και των τις πολυδιάστατων κοινωνικών δομών σας παρουσιάζω με επεισοδιακό τρόπο τους κύκλους των 50ετών που ανατρέπουν και το πολιτειακό γίγνεσθαι, καταστρέφοντας και αναδημιουργώντας περιοδικά την κοινωνία όταν η εκμετάλλευση πόρων γης κι ανθρώπου από άνθρωπο φτάνει σε οριακό σημείο που προσβάλει την ίδια τη φύση.

Image by David Mark from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.