το «Αστρόπλοιο Ανδρομέδα»
Image by AI generator from gencraft

Βρέθηκε το «Αστρόπλοιο Ανδρομέδα» του Χίτλερ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Φαίνεται να είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο… Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε… Οι ισχυρισμοί είναι πολλοί και τα σενάρια φουντώνουν… Οι σκεπτικιστές το διαψεύδουν καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις και επαρκεί συνδετικά στοιχεία. Ωστόσο, είναι μια συναρπαστική ιστορία:

Σύμφωνα με αυτούς που ασχολούνται με αυτά, το “Αστρόπλοιο Ανδρομέδα” πρωτοεμφανίστηκε ή καταγράφηκε για πρώτη φορά στις 23/8/2015. Ενώ στις 19/12/2016 ήταν η δεύτερη φορά που το είδαμε.

Ο γνωστός ερευνητής ΑΤΙΑ, Streetcap 1 που πλέον έχει αγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, είχε ανέβασε videos με υλικό από την NASA, με τα οποία ισχυρίζεται ότι έχουμε μπροστά μας ένα απόρρητο και μυστικό διαστημικό πρόγραμμα του Αμερικανικού Πενταγώνου, γνωστό ως Andromeda Starship (LAS)

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας το Andromeda Starship είναι μία κληρονομιά από τα μυστικά διαστημικά προγράμματα των Nazi, οι οποίοι και το ονόμασαν Andromeda-Gerät (Συσκευή Ανδρομέδα).

Οι Nazi λέγεται πως είχαν έρθει σε επαφή με εξωγήινες οντότητες από τις οποίες και παρέλαβαν προηγμένη τεχνολογία, την οποία όμως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν μετά την ήτα τους στον Β’ ΠΠ, οπότε όλα τα σχέδια και αρκετοί επιστήμονες πέρασαν στους Αμερικανούς μέσω της επιχείρησης Paperclip.

Με βάση όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, το “Αστρόπλοιο Ανδρομέδα” είναι ό,τι πιο τεχνολογικά προηγμένο διαστημικό όχημα έχει κατασκευάσει ποτέ ο άνθρωπος. Μάλιστα, υποτίθεται ότι είναι σε θέση να ταξιδεύει σε άλλα άστρα με εξαιρετικά ασύλληπτα μεγάλες ταχύτητες. Φυσικά, οι σκεπτικιστές έχουν τις αντιρρήσεις τους για όλα αυτά και με μεγάλη ευκολία καταρρίπτουν τον ισχυρισμό, ως ανυπόστατο ή και ως παραπληροφόρηση.

Παρολαυτά, οι φωτογραφίες της NASA είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ότι κάτι υπάρχει σε τροχιά στον Ήλιο, είτε αυτό είναι γήινης κατασκευής είτε αλλοδαπής προέλευσης…

Εικόνα από NASA 1ου video:
https://sohowww.nascom.nasa.gov//data/REPROCESSING/Completed/2016/c2/20161219/20161219_1712_c2_1024.jpg

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εικόνα από NASA 2ου video:
https://sohowww.nascom.nasa.gov/data/REPROCESSING/Completed/2015/c2/20150823/20150823_2124_c2_1024.jpg

Δείτε τα videos:

UFO !! What is it? Lasco C2 Photo – December 19th. 2016 (Linked). HD

Secret Space Program just might be real. HD Available.

diadrastika / Image by AI generator from gencraft