Φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας με το γιο της και η υπόθεση να είναι αυθεντικές

Φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας με το γιο της και η υπόθεση να είναι αυθεντικές

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Πλειάδειοι είναι στην πραγματικότητα πολύ όμορφοι, όπως λένε όσοι ισχυρίζονται ότι τους έχουν δει και τους έχουν ζήσει από κοντά. Μοιάζουν πολύ με εμάς τους ανθρώπους, αν και περιγράφονται να έχουν κάπως μυτερά αυτιά, ελαφρώς μεγαλύτερα μάτια και κόρες, με όμορφα χρώματα στην ίριδα που δεν διακρίνονται από εμάς, εκτός αν φοράμε ειδικούς ή εξωτικούς φακούς.

Λέγεται ότι μερικοί είναι συγγενείς με κάποιους από τους αρχαίους προγόνους της ανθρωπότητας. Είναι πιο εξελιγμένα όντα από εμάς που ζούσαν στη Γη πριν από πολλούς αιώνες. Αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας για λόγους που έχουν εξηγήσει σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι κράτησαν το λόγο τους να μην τους κοινοποιήσουν στους υπόλοιπους. Πάντως, διαβεβαιώνουν ότι δεν θέλουν το κακό μας, ούτε να μας βλάψουν. Θα το είχαν κάνει αν ήθελαν. Το μόνο που ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν είναι να μας εμπνεύσουν την αγάπη, την πνευματικότητα, την ενότητα και την ελευθερία, χωρίς να μας δώσουν τεχνολογίες που θα μπορούσαν να μας καταστρέψουν ή να καταστραφούμε εμείς, μεταξύ μας.

Υπάρχει μια ιστορία για μια Πλειάδεια μητέρα και το γιό της που κυκλοφορεί. Λέγεται, λοιπόν, ότι συνελήφθησαν το 1972 και κρατήθηκαν στη φυλακή για 2 χρόνια απλώς και μόνο επειδή ήταν από έναν άλλο κόσμο. Η γυναίκα που ονομάζεται Ariyuanhas δεν μιλούσε στους δεσμοφύλακες της καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της φυλάκισής της. Επίσης, δεν έτρωγε καθόλου φαγητό. Μόνο έπινε νερό. Η ηλικία της υπολογίστηκε πως ήταν κάπου μεταξύ 78 και 100 ετών, αλλά για τα ανθρώπινα δεδομένα έμοιαζε σαν να ήταν περίπου 30. Οι Πλειάδειοι ζουν περίπου 1.000 χρόνια, επομένως γερνούν πολύ πιο αργά από τους ανθρώπους.

Το αγόρι, ο γιος της Ariyuanhas, ονομάζεται Adrieiuous και ήταν μεταξύ 19 και 28 ετών, αλλά φαινόταν περίπου 8 έως 10 ετών, για τα δικά μας δεδομένα. Κρατήθηκε σε ένα κελί δίπλα στο δικό της. Δεν μίλησαν ποτέ ο ένας στον άλλο, αλλά ήταν φανερό ότι τόσο η Ariyuanhas όσο και ο Adrieiuous επικοινωνούσαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μόνο τηλεπάθεια. Μπορούσαν πάντα να επικοινωνούν μεταξύ τους όσο μακριά κι αν τύχαινε να βρίσκονταν.

Το νεαρό αγόρι, αντίθετα από τη μητέρα του, μιλούσε με τους φρουρούς, έτρωγε φαγητό, έπινε νερό και έκανε τεστ IQ, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθώς λέγεται, σημείωσε βαθμολογία πάνω από 210, που είναι πολύ υψηλότερη από τις 5 μεγαλύτερες ιδιοφυΐες που έχουν ζήσει τους πρόσφατους καταγεγραμμένους χρόνους.

Δεν έγινε ποτέ γνωστό για ποιον ακριβώς συνελήφθησαν, γιατί κρατήθηκαν δύο χρόνια και μετά αποφυλακίστηκαν. Ούτε τι απέγιναν μετά, ούτε πως τους συμπεριφέρθηκαν μέσα στη φυλακή. Ακόμη κι αν τους φέρθηκαν άσχημα, δεν έδειξαν εξωτερικό θυμό προς τους δεσμοφύλακες τους σε καμία στιγμή.

Υποστηρίζεται ότι η ιστορία είναι 100% αληθινή, όπως και τα πρόσωπα μαζί και οι φωτογραφίες τους. Ίσως πραγματικά να είναι. Ίσως είναι ένας σύγχρονος μύθος που θέλει να γίνει πραγματικότητα. Ίσως, όλοι εκείνοι που τα θεωρούν όλα αυθεντικά να έχουν ανάγκη να πιστέψουν σε όντα όπως αυτά, στην ύπαρξή τους, στον πρότερο έντιμο βίο τους και στην προσδοκία ότι κάποια στιγμή θα φανερωθούν μαζί με μία μεγαλύτερη παρέα για να μας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο – όπως ένας πιστός πιστεύει σε μία θεότητα επειδή έτσι τον μεγάλωσαν οι γονείς του, χωρίς ποτέ να είδε αντικειμενικά κάτι χειροπιαστό από αυτή την θεότητα που να πιστοποιεί την ύπαρξή της και τους σκοπούς της, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι τον βοηθά ή ότι θα τον βοηθήσει.

Με απλούστερα λόγια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα οι φωτογραφίες να είναι αληθινές, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως παρουσιάζουν μια αληθινή Πλειάδεια γυναίκα με το γιο της και όχι κάποιο είδους φάρσα στημένη από ανθρώπους. Σαφώς και σε καμία περίπτωση δεν πιστοποιούν την ιστορία που τις συνοδεύει, ότι δηλαδή μητέρα και παιδί συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στη φυλακή για δύο χρόνια. Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο υλικό. Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο με τίτλο real human aliens και τις υποτιθέμενες ως αυθεντικές φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας και του γιου της:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika / Image by Cari R. ColdSmiling from Pixabay