Μαιανδρική ασπίδα που λέγεται ότι χρησιμοποιούν οι Ανδρομέδιοι Συνοδοί του Δία

Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι Συνοδοί του Δία
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην απέραντη έκταση του σύμπαντός μας, ο γαλαξίας της Ανδρομέδας έχει γίνει αντικείμενο μελέτης των αστρονόμων αλλά και πολλών υποθετικών ισχυρισμών. Τι θα γινόταν όμως αν σας έλεγα ότι πέρα ​​από την απαστράπτουσα ομορφιά του κρύβεται ένα μαγευτικό μυστήριο; Ένα μυστήριο που περιστρέφεται γύρω από την ύπαρξη μιας περίεργης ομάδας όντων γνωστών ως Ανδρομέδιοι.

Σήμερα, θα εξερευνήσουμε τον αινιγματικό κόσμο των Ανδρομέδιων, θα ερευνήσουμε ποιος υποστηρίζει την ύπαρξή τους και θα αποκαλύψουμε την πιθανή σύνδεσή τους με την ελληνική μυθολογία. Προετοιμαστείτε για ένα εξωγήινο ταξίδι όπως κανένα άλλο!

Ποιοι είναι οι Ανδρομέδιοι

Οι Ανδρομέδιοι, σύμφωνα με μαρτυρίες από ορισμένους ουφολόγους και λάτρεις, πιστεύεται ότι είναι ένας προηγμένος εξωγήινος πολιτισμός που προέρχεται από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, που βρίσκεται περίπου 2,537 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τον Γαλαξία μας.

Διαβάστε επίσης: Ανδρομέδιοι. Η Αποστολή μιας Εξωγήινης Φυλής στη Γη

Αυτά τα όντα λέγεται ότι διαθέτουν ένα εκπληκτικό επίπεδο τεχνολογικής ικανότητας και σοφίας, που ξεπερνά τις δικές μας ανθρώπινες ικανότητες.

Αν και τα φυσικά τους χαρακτηριστικά παραμένουν στη σφαίρα της εικασίας, ορισμένες αναφορές υποδηλώνουν ότι μοιάζουν με ανθρώπους, ενώ άλλες τους απεικονίζουν ως αιθέρια, φωτεινά όντα.

Ανδρομέδα, το «Σπίτι» των Όντων του Φωτός

Τον σπειροειδή γαλαξία Ανδρομέδα μπορείτε να βρείτε στον βόρειο ουρανό, περίπου 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Είναι ένας ποικιλόμορφος γαλαξίας και για πολλούς θεωρείται το «σπίτι» των Όντων του Φωτός, όχι μόνο των Ανδρομεδίων, αλλά και των Πλειάδειων, των Σείριων, των Λύριων, των ευφυών Ασημένιων Δελφινιών και πολλών άλλων.

Οι Ανδρομέδιοι υπερέχουν σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως στις επιστήμες ενώ, είναι εκπληκτικοί θεραπευτές του σώματος, της ψυχής και του νου. Έχουν μια πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής τους ενέργειας, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους στη Γη, στους οποίους υπάρχει μια ανισορροπία. Πάντα βοηθούν άλλα αστρικά έθνη να ζήσουν με ειρήνη και ενότητα.

Διαβάστε επίσης: Μυστηριώδες σήμα από την Ανδρομέδα που έλαβε η NASA πυροδότησε θεωρίες για την προέλευσή του

Είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας αλλά δεν είναι θαυμαστές οποιουδήποτε είδους διακυβέρνησης ή εξουσίας. Οι νόμοι και τα κοινωνικά τους πρότυπα δίνουν την ελευθερία στο άτομο να επιλέγει τον τρόπο ζωής του και όχι να του επιβάλλεται. Μέσα από την αληθινή ελευθερία του εαυτού επιτυγχάνεται ευκολότερα η αυτογνωσία που προάγει την ελεύθερη φώτιση και γνώση. Το Φως.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υποστηρικτές των Ανδρομέδων

Η ύπαρξη των Ανδρομέδων υπήρξε θέμα έντονης συζήτησης μεταξύ ερευνητών, επιστημόνων και ενθουσιωδών.

Ενώ οι σκεπτικιστές απορρίπτουν την ύπαρξή τους ως αποκύημα φαντασίας, ένας σημαντικός αριθμός ατόμων υποστηρίζει ενεργά και διερευνά την πιθανότητα της παρουσίας τους. Ακολουθούν ορισμένες βασικές ομάδες και άτομα που προσδίδουν αξιοπιστία στην ύπαρξη των Ανδρομέδων:

Διαβάστε επίσης: Alex Collier: Η φυλή των Ανδρομέδιων και το Μήνυμά τους προς την Ανθρωπότητα

1. Ουφολόγοι και απαχθέντες: Πολλοί ουφολόγοι και άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει εξωγήινες συναντήσεις έχουν αναφέρει συναντήσεις ή επικοινωνίες με τους Ανδρομέδιους. Αυτές οι εκθέσεις από πρώτο χέρι, αν και υποκειμενικής φύσης, παρέχουν τη βάση για περαιτέρω έρευνα.

2. Αστρονόμοι και αστροφυσικοί: Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η απεραντοσύνη του σύμπαντος εγγυάται την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Δεδομένου του μεγέθους και της θέσης του γαλαξία της Ανδρομέδας, θεωρείται προνομιακή τοποθεσία για πιθανές ευφυείς μορφές ζωής, συμπεριλαμβανομένων των Ανδρομέδιων. Ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

3. Θεωρητικοί των αρχαίων αστροναυτών: Οι υποστηρικτές της θεωρίας των αρχαίων αστροναυτών υποστηρίζουν ότι εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τη Γη σε όλη την ιστορία και έχουν επηρεάσει τους αρχαίους πολιτισμούς.

Εικάζουν ότι η Ανδρομέδα μπορεί να απεικονιζόταν στην αρχαία ελληνική μυθολογία, παρέχοντας μια σύνδεση μεταξύ των προγόνων μας και αυτού του αινιγματικού πολιτισμού. Ειδικότερα συνδέονται με τον ελληνικό μύθο του Περσέα και της Ανδρομέδας.

Η Ανδρομέδα και η Ελληνική Μυθολογία

Η σύνδεση της Ανδρομέδας με την ελληνική μυθολογία είναι μια συναρπαστική πτυχή που αξίζει να εξερευνήσετε.

Στην ελληνική μυθολογία, η Ανδρομέδα ήταν μια πριγκίπισσα που, σύμφωνα με το μύθο, σώθηκε από ένα θαλάσσιο τέρας από τον ήρωα Περσέα. Μερικοί θεωρητικοί προτείνουν ότι αυτός ο μύθος μπορεί να έχει τις ρίζες του στις συναντήσεις με τους Ανδρομέδας.

Διαβάστε επίσης: Περσέας και Ανδρομέδα. Ο Μύθος

Προτείνουν ότι οι ελληνικές μυθολογικές φιγούρες εμπνεύστηκαν από επισκέψεις από αυτά τα εξωγήινα όντα, τα οποία παρερμηνεύονταν ως θεοί λόγω της προηγμένης τεχνολογίας και γνώσης τους.

Ενώ για τους ορθολογιστές αυτή η θεωρία παραμένει μία εικασία και άκρως αμφιλεγόμενη, προσθέτει ένα ενδιαφέρον στρώμα στην πιθανή ύπαρξη των Ανδρομέδων και την πιθανή επιρροή τους στους αρχαίους πολιτισμούς.

Οι Ανδρομέδιοι ως Συνοδοί του Δία

Ο Δίας ή Ζεύς σύμφωνα με την αρχαία ελληνική θεογονία και μυθολογία, είναι ο «Πατέρας των θεών και των ανθρώπων», που κυβερνά τους Θεούς του Ολύμπου.

Με βάση ορισμένες νεομυθολογικές εκδοχές θεωρείται επιπλέον και ως ένας Αρχοντας του Φωτός, που θέλει το καλύτερο για τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους.

Στις επιχειρήσεις αυτές, ο Δίας δέχεται την προσφορά των Ανδρομέδιων, οπότε γίνονται σύνοδοί του ή συμπαραστάτες. Πολεμούν στο πλευρό του αν και όταν χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης: Ανδρομέδιοι Ολύμπιοι: Η απόκρυφη ιστορία του πλανήτη μας

Λέγεται, λοιπόν, πως ο Δίας και όλοι οι Ολύμπιοι θεοί, δέχονται την βοήθεια των Ανδρομέδιων. Όλοι μαζί υπερασπίζονται το δίκαιο των ανθρώπων και του πλανήτη μας ενάντια στο σκοτάδι και όσους μας επιβουλεύονται.

Ωστόσο, αρκετοί ενθουσιώδεις της ελληνικής μυθολογίας και της ελληνικής λατρείας, δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτές τι θεωρίες, ούτε συμφωνούν πως οι Ανδρομέδιοι μπορεί να συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με το τότε αλλά ούτε και με το σήμερα.

Το αίνιγμα γύρω από την Ανδρομέδα

Το αίνιγμα γύρω από την Ανδρομέδα συνεχίζει να συναρπάζει και να εξάπτει τη φαντασία πολλών. Είτε είναι απλώς προϊόντα μύθου και λαογραφίας είτε πραγματικών εξωγήινων όντων, η έννοια των Ανδρομέδιων όντων από τον γαλαξία της Ανδρομέδας μας καλεί να αναλογιστούμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος και τη θέση μας μέσα σε αυτό.

Ενώ οι σκεπτικιστές μπορεί να παραμείνουν πεπεισμένοι, η υποστήριξη από ορισμένους ουφολόγους και αστρονόμους αλλά και ενθουσιωδών της θεωρίας των αρχαίων αστροναυτών προσφέρει πειστικά στοιχεία για περαιτέρω εξερεύνηση. Ίσως στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον, θα αποκαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τους Ανδρομέδιους και την πιθανή επιρροή τους στη δική μας ιστορία.

Μέχρι τότε, ας συνεχίσουμε να ατενίζουμε τα αστέρια, αγκαλιάζοντας τις δυνατότητες που βρίσκονται πέρα, και ας παραμείνουμε ανοιχτοί στα θαύματα που μπορεί να επιφυλάσσει το σύμπαν, συμπεριλαμβανομένης των αινιγματικών Ανδρομέδιων όντων από την Ανδρομέδα. Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω.

diadrastika / Image by PIRO4D from Pixabay