Πλανήτης Άρης

Έγγραφο CIA για πιθανούς κατοίκους του πλανήτη Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν αρκετά έγγραφα της CIA τα οποία κάποτε ήταν απόρρητα αλλά πλέον βγαίνουν στην δημοσιότητα και θεωρούνται αποχαρακτηρισμένα οπότε και είναι διαθέσιμα στο κοινό. Για κάποια από αυτά, όπως θα δούμε στη συνέχεια, βγαίνει το συμπέρασμα πως τουλάχιστον από το 1984 απασχολούσε την αμερικανική μυστική υπηρεσία το ζήτημα αν υπήρχε και πως ήταν η ζωή στον πλανήτη Άρη και φυσικά, αν υπήρχαν νοήμονα όντα.

Για να το καταφέρουν αυτό χρησιμοποίησαν και αξιοποίησαν remote viewers, όπως αναφέρονται στη διεθνή βιβλιογραφία, ή αλλιώς ψυχικούς κατασκόπους, όπως θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε. (Διαβάστε επίσης: Star Gate: Η κωδική ονομασία σε Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης) Πρόκειται για άτομα που διαθέτουν ειδικές τηλεπαθητικές ικανότητες ή/και άλλες, με τις οποίες μπορούν να βλέπουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και ενδεχομένως χιλιάδες χρόνια πίσω στο χρόνο, από πιθανές εγγραφές που έχουν αποτυπωθεί οπουδήποτε στην επιφάνεια ενός τόπου. Ένα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό για να εξηγήσω πως μπορεί να συμβαίνει αυτό, είναι οι κινηματογραφικές ταινίες που έχουν γυριστεί σε ασπρόμαυρο φιλμ αλλά επάνω του έχουν μείνει κάποια έγχρωμα ίχνη, τα οποία με κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να κάνουν την ταινία να ξαναπαίξει με ζωντανά χρώματα.

Το έγγραφο ονομάζεται Mars Exploration: 22 May 1984 και μπορείτε να το αναζητήσετε με αυτό τον τίτλο στο διαδίκτυο. Μπορείτε, επίσης, να το δείτε κατευθείαν εδώ: https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001900760001-9.pdf, απλά, χρειάζεται να ξέρετε ότι συχνά αλλάζει διεύθυνση χωρίς να γίνεται ανακατεύθυνση. (Πιο παλιά πριν το readingroom παρεμβαλλόταν το library/ οπότε όποιος το έχει με αυτό, οδηγείται αλλού και, πρακτικά, είναι σαν ο σύνδεσμος να είναι ανύπαρκτος ή ψευδής. (Ισχύει ότι και για το προηγούμενα αποχαρακτησμένα έγγραφα)

Σύμφωνα με το έγγραφο της CIA που χρονολογείται από τις 22 Μαΐου του 1984 περιγράφει το διάλογο του πράκτορα της CIA με τον άνθρωπο που επιχειρούσε να δει τι γίνεται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, 1 εκατ. χρόνια πριν. Σε άλλο έγγραφο από τις 27 Απρίλιου του 1973, η CIA ενδιαφερόταν να μάθει τi υπήρχε στον πλανήτη Δία. Το έγγραφο αυτό ονομάζεται AN EXPERIMENTAL PSYCHIC PROBE OF THE PLANET JUPITER και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://www.cia.gov/readingroom/docs/NSA-RDP96X00790R000100040010-3.pdf (και εδώ, ισχύει ότι και για το προηγούμενο αποχαρακτηρισμένο έγγραφο).

Ο Joseph McMoneagle, είναι ο άνθρωπος που σαν remote viewer ή ψυχικός κατάσκοπος, ταξίδεψε νοητικά και είδε στον Άρη διάφορα πράγματα. Περιγράφει, λοιπόν, στον Άρη την ύπαρξη ατόμων σαν σκιές (ίσως γιατί δεν τους βλέπει πραγματικά, αλλά σαν ίχνη, σαν εγγραφές που αποτυπώθηκαν στο περιβάλλον), με πολύ μεγάλο ύψος και περίεργες στολές. Αναφέρει και την ύπαρξη μιας σειράς κατασκευών που φέρνουν στο μυαλό μας, πυραμίδες. Αργότερα, στο βιβλίο του Stargate Chronicles: Memoirs of a Psychic Spy, αναφέρεται σε διάφορες σχετικές εμπειρίες του αλλά και κατορθώματα.

Το slate.com επικοινώνησε μαζί του και, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, ο McMoneagle δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί είχε επιλεγεί ο Άρης ως στόχος εξερεύνησης, με συγκεκριμένες συντεταγμένες και αντικείμενα (που έμοιαζαν να είναι UFOs). Κάποιες φορές αρνήθηκε να προχωρήσει. «Το πρόβλημα που έχω με τη στόχευση UFO και τον Άρη και τέτοια πράγματα είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος για να επικυρωθούν οι πληροφορίες», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Στο βιβλίο του Mind Trek: Exploring Consciousness, Time, and Space Through REMOTE VIEWING παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει εάν τα οράματά του παρήγαγαν πραγματικά «αδιάψευστη απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων από τον Άρη πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια». Προτείνει, ωστόσο, ότι υπάρχουν αρκετά για να δικαιολογήσουν περαιτέρω έρευνα.

diadrastika / Image by Aynur Zakirov and Pete Linforth from Pixabay, photoshopped

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.