Αιθερικό διαστημόπλοιο από Σείριο σε επικοινωνία με Γήινους
Καλλιτεχνική απεικόνιση από Stefan Keller, Pixabay

Αιθερικό διαστημόπλοιο από Σείριο σε επικοινωνία με Γήινους

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο με στοιχεία δημιουργικής γραφής και υπερβατικής σκέψης

Λέγεται πως τα νησιά Μπίμινι αποτελούν τις κορυφές της χαμένης Ατλαντίδας. Είναι στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Πολλοί θεωρούν την περιοχή ως έναν Δίαυλο ή Stargate διαστημοπλοίων από άλλους πολιτισμούς. Κάποιοι λένε ότι επικοινωνούν με εκπροσώπους τους. Δέσμες φωτός από χλωμό παστέλ βιολετί, σκούρου και ανοιχτού πράσινου εμφανίζονται σε Εργάτες του Φωτός, καθώς οι ίδιοι “φορτίζονται” και “παίρνουν ενέργεια” σε θαλάσσια νερά κοντά στο νησί Bimini, στο Τρίγωνο των Βερμούδων, λίγο πριν από μια συνεδρία lightworking.

Μερικές φορές, εμείς οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι βλέπουμε τον ουρανό, στο φως της ημέρας ή της νύχτας, αλλά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την αλήθεια πολλών πραγμάτων από αυτά που υπάρχουν και συμβαίνουν εκεί, αλλά και γύρω μας. Η όραση και η ψυχή μας δεν έχει εκπαιδευτεί για αυτόν τον σκοπό. Κατά συνέπεια, είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε αυτό που “βλέπουν” κάποιοι άλλοι -αν και πολύ εύκολα ακολουθούμε θρησκείες ή “πιστεύουμε” στην ύπαρξη ανώτερων δυνάμεων ή θεών, αν και πάλι δεν έχουμε δει τίποτα ή δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τίποτα.

Για τους Εργάτες του Φωτός, μερικά από αυτά που εμφανίζονται στον ουρανό δεν είναι σύννεφα, φυσικές λάμψεις και αντανακλάσεις του φωτός, ουράνια τόξα ή άλλους είδους φωτεινότητες, ούτε κάτι που δεν μπορεί να προσδιοριστεί- πάντα στα μάτια των απλών ανθρώπων. Είναι αιθερικά διαστημόπλοια. Ανοησίες, θα σκεφτεί κάποιος. Μπορεί. Δεν υπάρχει κάποια απόδειξη. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια απόδειξη. Θα υπάρξει όταν θα χρειαστεί. Αυτές οι σκέψεις εγκλωβίζουν πολλούς που δεν μπορούν να “δουν” ή να αντιληφθούν. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι Εργάτες τους Φωτός.

Για όσους δεν είναι Εργάτες του Φωτός, αλλά ενδιαφέρονται να μάθουν για τα αιθερικά διαστημόπλοια, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πολλά από αυτά προέρχονται από τον Σείριο. Η περιοχή του Σείριου είναι μία Πύλη, μια σχισμή την οποία μπορούν να διασχίσουν και να γλιστρήσουν αιθερικά αντικείμενα. Είναι δύσκολο να καταλάβουν τι σημαίνει αιθερικό διαστημόπλοιο όταν όλη τους τη ζωή μαθαίνουν ότι δεν υπάρχει αιθέρας. Είναι ακόμα δυσκολότερο αν κάποιοι δεν είναι ταξιδιώτες της ασημένιας κλωστής, δηλαδή δεν έχουν εμπειρία εξωσωματικών ταξιδιών. Ωστόσο, είναι μία αιθερική κατασκευή που μπορεί να περάσει μέσα σε άλλες διαστάσεις, αφού ο Αιθέρας καλύπτει τα πάντα. Υπάρχουν πολλά αιθερικά διαστημόπλοια από διάφορα άστρα και γαλαξίες.

Καθώς περνούν από την διαστημική γειτονιά μας δεν αντιλαμβάνονται την ύπαρξή μας – αν και πολλές φορές περνούν από μέσα μας. Είναι περίπου, όπως μια φάλαινα που διασχίζει τους ωκεανούς, δεν προσέχει μικρά ψαράκια στον πάτο του βυθού. Όμως κάποια μικρά ψαράκια αντιλαμβάνονται το μέγεθος της φάλαινας γιατί η σκιά της τα περιέχει και είναι ζωντανή. Τα ψαράκια έχουν τη δύναμη να επικοινωνήσουν μαζί της. Αυτή είναι η αντιστοιχία και το μέγεθος ανάμεσα στους Εργάτες του Φωτός και ένα αιθερικό διαστημόπλοιο. Όταν η φάλαινα (αιθερικό διαστημόπλοιο) συντονιστεί και επικοινωνήσει με τα μικρά ψαράκια (Εργάτες Φωτός), αυτό θεωρείται μεγάλη επιτυχία καθώς δεν είναι πάντα εύκολη. Τότε, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών και γνώσεων. Κάποιες φορές, αυτή η γέφυρα επικοινωνίας μπορεί να μετατραπεί σε αγωγό ενσαρκώσεων ανώτερων όντων στη Γη από άλλες διαστάσεις. (Διαβάστε επίσης: Αιθήρ. Το κοσμικό ρευστό που πληρεί τα πάντα)

diadrastika / Φωτογραφία: Καλλιτεχνική απεικόνιση του Stefan Keller από Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.