Οι Φαίακες, το «Πλωτό Νησί» και η «Απήδαλος Ναυς»

Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθιστορία το νησί της Κέρκυρας πήρε το όνομα του από την νύμφη Κόρκυρα κόρη του Ασωπού την οποία ερωτεύτηκε ο Ζευς και την έφερε στο νησί. Η σημερινή Κέρκυρα ταυτίζεται με την Ομηρική Σχερία αν και η ταύτιση αυτή διεκδικείται από διάφορες άλλες τοποθεσίες εντός και εκτός Ελλάδας. Οι σημερινοί Κερκυραίοι πιστεύουν ότι κατάγονται από τους μυθικούς Φαίακες.

Οι αρχαίες περιγραφές για τους Φαίακες παρουσιάζουν αρκετά κενά και η αλήθεια είναι ότι «σκόνταψα» αρκετές φορές επάνω σε αυτές. Η Θεά Αθηνά είχε πει κάποτε στον Τηλέμαχο, τον γιο του Οδυσσέα, ότι «οι Θεοί δεν δίνουν στον άνθρωπο αυτό που μπορεί να πράξει από μόνος του». Αυτό σημαίνει ότι οι Ολύμπιοι διδάσκαλοι σε καθοδηγούν σε αρκετά σημεία αλλά δεν σου δίνουν ποτέ την έτοιμη λύση.

Μπροστά λοιπόν σε όλες τις χαμένες ή τις σκόπιμα αλλοιωμένες αρχαϊκές πληροφορίες «εκείνοι εκεί πάνω» δεν δίνουν άμεση λύση παρά σε αφήνουν να ψάχνεις μόνος σου. Και εκεί βρίσκεται όλη η μαγεία της σοφίας. Μόνος σου φτάνεις στην Ιθάκη.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι Φαίακες ήταν ένας λαός με μεγάλο πολιτισμό, εκπληκτική τεχνολογία ειδικά στην ναυσιπλοΐα, όπως άλλωστε όλοι οι Έλληνες. Εκτός όμως από την ναυσιπλοΐα στο παλάτι του Αλκίνοου, υπήρχε ένα δώρο του Ηφαίστου, μία προηγμένη τεχνολογία φύλαξης με δύο ρομπότ-κύνες χρυσούς που φυλούσαν και προστάτευαν το παλάτι του βασιλιά των Φαιάκων, Αλκίνοου. Όπως θα διαπιστώσουμε παρακάτω, τελικά άλλοι ήταν οι Φαίακες και άλλοι ήταν οι κάτοικοι της Σχερίας (οι Κερκυραίοι).

Η αρχική πληροφορία που δόθηκε ήταν ότι το σημερινό νησί είναι δύο νησιά τα οποία ενώθηκαν την χρονική στιγμή κατά την οποία οι Φαίακες έφτασαν στην Σχερία.

Οι Φαίακες ήταν μία φυλή της αρχαίας Ποσειδωνίας, αυτήν που γνωρίζουμε εμείς σήμερα ως Ατλαντίδα. Όταν τα ενεργειακά πεδία της Ποσειδωνίας άρχισαν να χάνουν την ισορροπία τους, λόγω εξωγενών ενεργειακών στοιχείων, ο Άρχοντας των Υδάτων Ποσειδώνας αποφάσισε μαζί με τον Δία να καταποντίσουν την Ποσειδωνία. Τότε, η Αθηνά με τον Ερμή μετέφεραν την Φλόγα της Αλήθειας και της Γνώσης στα αιθερικά πεδία των Δελφών, η οποία από τότε καίει «άσβεστη». Πολλά μυστικά της Ποσειδωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Ερμή, μεταφέρθηκαν σε 10 διαφορετικά σημεία του πλανήτη Γη (στα αιθερικά πεδία). Για παράδειγμα αλλού μεταφέρθηκε το θεραπευτικό κέντρο μετατροπών του dna της Ποσειδωνίας, αλλού η διοικητική της περιοχή κ.τ.λ.

Διαβάστε επίσης: Τα Νοήμονα Πλοία των Φαιάκων που Πετούσαν (το ακριβές κείμενο)

Όπως προαναφέρθηκε οι Φαίακες ήταν μία φυλή της Ποσειδωνίας. Με εντολή του Ποσειδώνα και με την συμβολή του Αιόλου, οι Φαίακες έφυγαν με ένα «πλωτό νησί», που δεν ήταν άλλο από ένα Ολύμπιο σκάφος με ιδιαιτερότητες όπως τα περισσότερα από αυτά.

Υπάρχει μία ιδιορρυθμία στην Ολύμπια τεχνολογία, η οποία μπορεί να μετατρέψει ένα Ολύμπιο σκάφος σε μία πέτρινη, βραχώδη, στερεή περιοχή ή νησί, πράγμα που είναι ασύλληπτο για την σημερινή γήινη νόηση. Αυτή η Ολύμπια τεχνολογία προέρχεται από την Υπερβόρεια που είναι η πατρίδα του Απόλλωνα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Φαίακες, λίγο πριν τον καταποντισμό της Ατλαντίδας, με εντολή του Ποσειδώνα μετέφεραν από την Ποσειδωνία τους «κρυστάλλους των πληροφορίων». Αυτοί οι κρύσταλλοι ήταν ένας είδος διάφανου χαλαζία και περιείχαν πληροφορίες για όλες τις χώρες του πλανήτη. Οι πληροφορίες αυτές προερχόντουσαν από τα ταξίδια των Ελλήνων – Ποσειδώνιων.

Στην Ποσειδωνία επίσης υπήρχε και ο περίφημος «Κεντρικός Κρύσταλλος» ο οποίος ήταν κάτι το διαφορετικό. Η δομή του ήταν και αυτή ίδια με τους κρυστάλλους των πληροφοριών, εντούτοις ο κεντρικός αυτός κρύσταλλος ήταν ένα είδος «ηλεκτρονικού υπολογιστή» με τον οποίο οι Ποσειδώνιοι (Ατλάντιοι) μπορούσαν να επικοινωνούν με τις διάφορες κοσμικές περιοχές του σύμπαντος.

Αυτόν τον κεντρικό κρύσταλλο ακόμα και σήμερα τον ψάχνουν στην Γη. Εντούτοις ο Ερμής δεν θα άφηνε αυτό τον υπέροχο κρύσταλλο στα χέρια των γήινων. Αρκετά γήινα χρόνια αργότερα ο Ερμής ως επικεφαλής της αποστολής, μετέφερε τον κεντρικό αυτό κρύσταλλο στην Ολύμπια περιοχή του Ποσειδώνα στην 5η σφαίρα.

Ας επιστρέψουμε τώρα στους κρυστάλλους των πληροφοριών. Οι πληροφορίες από τα ταξίδια των Ελλήνων-Ποσειδώνιων καταγραφόντουσαν στους κρυστάλλους και φυλάσσονταν στον κεντρικό Ναό του Ποσειδώνα. Έτσι λίγο πριν τον καταποντισμό της Ποσειδωνίας ιερείς του Ναού, με εντολή του Ποσειδώνα, που ανήκαν στην πανάρχαια φυλή των Φαιάκων, ανέλαβαν να διαφυλάξουν τις πληροφορίες αυτές. Τις μετέφεραν στο πλωτό «νησί» τους με την βοήθεια της Αθηνάς και του Απόλλωνα. Το πλωτό νησί αποσπάστηκε από την χώρα της Ποσειδωνίας λίγο πριν την καταστροφή. Όσοι ανήκαν στην φυλή των Φαιάκων, ανέβηκαν σε αυτό το πλωτό «νησί», το οποίο ήταν ένα είδος Ολύμπιου σκάφους άγνωστης σε εμάς τεχνολογίας, και έφυγαν μαζί με τους κρυστάλλους των πληροφοριών.

Διαβάστε επίσης: Τα Νοοκίνητα και Αντιβαρυτικά πλοία των Φαιάκων

Όταν προσάραξαν κοντά στο νησί των Κυκλώπων τις περισσότερες φορές δεν μπορούσαν να τους αντιμετωπίσουν καθότι δεν είχαν όπλα. Για αυτό ξαναέφυγαν με το πλωτό τους «νησί» και προσάραξαν στην νήσο Σχερία, την σημερινή Κέρκυρα. Λίγο μετά την προσάραξη, εν μέσω νεφελών, αφαίρεσαν την Ολύμπια τεχνολογία και το πλωτό τους σκάφος και έτσι αυτό μετατράπηκε σε ένα «νησί». Τότε έγινε η ένωση. Το πλωτό των Φαιάκων και το σταθερό νησί των Κερκυραίων Ιθαγενών. Το πλωτό των Φαιάκων είναι η σημερινή Νότια Κέρκυρα και η Σχερία είναι η Βόρειος Κέρκυρα. Εάν πάει κανείς σήμερα στην Κέρκυρα θα διαπιστώσει αμέσως την διαφορά του βόρειου και του νότιου μέρους του νησιού. Το βόρειο είναι καταπράσινο ενώ το νότιο μέρος είναι πολύ περίεργο με πολύ λιγότερη βλάστηση, αμμόλοφους που μετακινούνται και πολλούς αρχαίους ναούς οι οποίοι δεν έχουν ανασκαφεί.

Ο βασιλιάς των Φαιάκων Αλκίνοος προέρχεται από την φυλή των Φαιάκων. Για αυτό και χαρακτηρίζεται από τον Όμηρο ως «ισόθεος». Κερκυραίοι και Φαίακες αναμείχθηκαν από την πανάρχαια αυτή εποχή. Οι κάτοικοι της εποχής εκείνης προσπαθώντας να εξηγήσουν τα γεγονότα δημιούργησαν καινούργιους μύθους. Οι παλιά μυθιστορία σχεδόν ξεχάστηκε στα βάθη των αιώνων. Η πλειοψηφία των σημερινών Κερκυραίων δεν κατάγεται από την φυλή των Φαιάκων παρά από την φυλή των Ιθαγενών Κερκυραίων της νήσου Σχερίας.

Ο Όμηρος αλλά και πολλές μαρτυρίες της Αρχαίας εποχής, αναφέρουν ότι τα πλοία των Φαιάκων ήταν «Νόα». Δηλαδή εκινούντο μόνο με τον Νου. Η μυθιστορία σήμερα ονομάζει αυτό το είδος του πλοίου «Απήδαλος Ναυς» και μάλιστα είναι ένα από τα τοπικά σύμβολα των Κερκυραίων.

Σύμφωνα με την ομηρική περιγραφή ένα τέτοιο πλοίο δόθηκε στον Οδυσσέα από τον βασιλιά των Φαιάκων Αλκίνοο για να επιστρέψει στην Ιθάκη.

Η πληροφορία λέει ότι όταν οι Φαίακες κατασκεύαζαν ένα πλοίο, το κάτω μέρος του πλοίου, που βρισκόταν μέσα στην θάλασσα, ήταν καμωμένο από αυτό το είδος του λευκού, διάφανου Χαλαζία. Έτσι μεταδιδόταν η πληροφορία στο νερό και παραγόταν ένα είδος κίνησης που κατεύθυνε το πλοίο στον προορισμό του.

Δεν ήταν λίγες όμως οι φορές που αυτή η Ποσειδώνια τεχνολογία μπορούσε διαμέσου του ύδατος να αντλήσει πληροφορίες και για πολλά άλλα μέρη που δεν είχαν ταξιδέψει ή δεν είχαν εξερευνήσει. Σε αυτές όμως τις περιπτώσεις οι πληροφορίες ήταν ελάχιστες. Βοηθοί των Φαιάκων τα πανέξυπνα Δελφίνια. Ο Χαλαζίας αυτός περιείχε όλες τις πληροφορίες για τα ταξίδια των Ποσειδώνιων, για αυτό και το πλοίο γνώριζε από μόνο του να διασχίζει την θάλασσα και να φθάνει στον προορισμό του.

Όταν οι Φαίακες – Ποσειδώνιοι ήθελαν να πάνε σε ένα μέρος, τότε χορηγούσαν την επιθυμία τους αυτή νοητικά (τηλεπαθητικά) στους κρυστάλλους. Οι κρύσταλλοι αυτοί ενεργούσαν ως ένα είδος κομπιούτερ. Έτσι προγραμμάτιζαν τα ταξίδια τους χωρίς πηδάλια. Αυτά τα πλοία ήταν περίπου σαν την Αργώ, διότι πολλές φορές σχεδόν δεν ακουμπούσαν στην θάλασσα και έμοιαζαν σαν να πετούσαν.

Το είδος αυτών των κρυστάλλων δεν βρίσκονται πια στον πλανήτη μας, παρόλο που σήμερα διαθέτουμε και εμείς λευκό, διάφανο χαλαζία. Αποτελούν μέρος της βιβλιοθήκης Φωτός που έγκειται στην δικαιοδοσία του Ποσειδώνα στα αρχέτυπα πεδία του κέντρου των Πλειάδων της 5ης σφαίρας. Και δεν μιλούμε για τις Πλειάδες που μπορούμε να δούμε διαμέσου των τηλεσκοπίων μας ή με γυμνό μάτι στον Ουρανό. Μιλάμε για τα αρχέτυπα των Πλειάδων που βρίσκονται στην 5η σφαίρα Φωτός.

Κάθε βραχώδης πλανήτης, ακόμα και η Γη μας πριν εκδηλωθεί στο υλικό σύμπαν προϋπήρχε σε αιθέριο αρχέτυπο στην 5η σφαίρα.

astarhellas.com.gr και enneaetifotos / Image by Karen Nadine from Pixabay