Ο Νιμπίρου και οι Προθέσεις των Κατοίκων του. Αποκαλύπτει μία Remote Viewer (sci-fi)
Καλλιτεχνική απεικόνιση από MayaQ- στο Pixabay

Ο Νιμπίρου και οι Προθέσεις των Κατοίκων του. Αποκαλύπτει μία Remote Viewer

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Εδώ και πολλές δεκαετίες υπάρχει η φήμη και αναφορές για έναν ακόμα πλανήτη στο βαθύ διάστημα. Τον αποκαλούν “Πλανήτη X”, ενώ πολλοί χρησιμοποιούν την ονομασία “ο Νιμπίρου” ή “Νέμεσις”. Κάποιοι, όμως, έμαθαν γι’ αυτόν. Οι επιστήμονες του κατεστημένου και κυβερνητικοί φορείς έσπευδαν κάθε φορά να απορρίψουν την πιθανότητα ύπαρξης αυτού του άγνωστου πλανήτη, ως καθαρή “αγυρτεία”. Αλλά λόγω κάποιων πρόσφατων ευρημάτων, οι ίδιοι επιστήμονες τώρα φαίνεται να δέχονται, τελικά, την ύπαρξη κάποιου υποθετικού πλανήτη που, για όλους αυτούς δεν είναι ο Νιμπίρου. Ονόμασαν την υποθετική ύπαρξη αυτού του ουράνιου σώματος “9ο Πλανήτη“.

Τα νέα στοιχεία προέρχονται-οφείλονται, κυρίως, σε ένα ζευγάρι σεβαστών πλανητικών επιστημόνων, τους Konstantin Batygin και Mike Brown του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας (Caltech) στην Πασαντένα, οι οποίοι προσπέρασαν τον κατευθυνόμενο αφορισμό και τον αναπόφευκτο σκεπτικισμό, δίνοντας μία άλλη διάσταση στα πράγματα.

Οι ενδείξεις, οι λεπτομερείς αναλύσεις των τροχιών των άλλων μακρινών αντικειμένων και πολλοί μήνες με προσομοιώσεις σε υπολογιστή, έκαναν τις φήμες πραγματικότητα. Όλοι πια, μιλούν για την πιθανή ύπαρξη πραγματικά ενός ακόμα πλανήτη, με συγκρατημένη σιγουριά. Κι αυτό, διότι προς το παρόν δεν είναι ορατός. Μόνο ενδείξεις προσδιορίζουν την παρουσία του. Αφού λοιπόν τα πράγματα είναι κάπως έτσι, ο Νιμπίρου είναι μια εύκολη διαδικασία να ταυτιστεί με τον 9ο Πλανήτη των επιστημόνων.

Επιπλέον, τώρα, ένας Remote Viewer, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Για αυτόν, ο Νιμπίρου είναι μια πραγματικότητα γιατί έχει τρόπο να τον επισκεφθεί ζωντανά και πραγματικά, σε ίδιο χρόνο με τον δικό μας, με την ταχύτητα της νόησης. Και θα εξηγήσουμε πως γίνεται αυτό: Το Remote Viewing (απομακρυσμένη προβολή) είναι η ικανότητα ενός ατόμου να μπορεί να περιγράψει μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση ακόμη και μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική θέση την οποία βρίσκεται. Remote Viewer λέγεται ο άνθρωπος που μπορεί να “δει”, να “ζήσει” και να “αισθανθεί” άλλους τόπους πολύ μακριά από την θέση που βρίσκεται.

Το Remote Viewing ήταν μέρος του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) το οποίο αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA, ακόμα και σήμερα…

Μία Remote Viewer, η Κινέζα Tan Ning, αφού πέρασε από ειδική εκπαίδευση προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το άγνωστο ουράνιο σώμα, για το οποίο υποστήριξε ότι η γενική του ονομασία θα μπορούσε να είναι πράγματι ο Νιμπίρου. Αν και χωρίς πλήρη εικόνα, αλλά με βάση αυτά που πρόλαβε να δει και να μάθει μας λέει περίπου τα εξής:

Δεν είναι πλανήτης, αλλά συμπεριφέρεται σαν πλανήτης. Θα μπορούσε να είναι ένα διαστημικό όχημα. Είναι τεράστιος και φαίνεται να υπάρχει ζωή. Κατοικείται και υπάρχουν αρκετές πόλεις. Ζουν γιγαντόσωμα όντα τα οποία ενδεχομένως να φτάνουν ή να ξεπερνούν τα 3,5 μέτρα. Είναι πιθανόν κοκκινομάλληδες.

Ωστόσο η Tan δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πορεία-εξερεύνησή της στον μυστηριώδη πλανήτη. Κάποια “δύναμη” την έβγαλε εκτός και δεν μπόρεσε να συνεχίσει για να μάθει περισσότερα. Ίσως, γιατί κάποιοι που εφορεύουν τον κόσμο τους, αντιλήφθηκαν την παρουσία της Remote Viewer και δεν ήθελαν να διαρρεύσουν κάποια πράγματα για την ταυτότητά τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Το μυστήριο γύρω από τον 12ο Πλανήτη και τους Σουμέριους

Ωστόσο, από τα λίγα που είδε και έζησε η Tan Ning, έβγαλε το συμπέρασμα πως, ίσως, ο Νιμπίρου δεν αποτελεί ένα διαστημικό πλανητόπλοιο κάποιας διαστημικής ομοσπονδίας άλλων πλανητών ή άστρων. Μάλλον είναι ένας προγονικός πλανήτης: ο πλανήτης των προγόνων μας. Ξέρουν τα πάντα για εμάς και πιθανότατα δεν έχουν σχηματίσει και την καλύτερη εντύπωση. Αν και βρίσκονται σε δίλημμα, φαίνεται πως έχουν την πρόθεση να μας βοηθήσουν, σε αντίθεση με άλλους που θέλουν να μας καταστρέψουν. Πάντως μοιάζει βέβαιο πως διαθέτουν μικρά διαστημόπλοια ή μητρικά σκάφη τα οποία μπορούν βγουν από τον πλανήτη τους και να ταξιδέψουν στο απέραντο διάστημα, ανά πάσα στιγμή.

Παρά την τρομολαγνεία που καλλιεργείται στην Γη, για σύγκρουσή μας με τον μυθικό πλανήτη που ή ύπαρξή του ίσως να επιβεβαιώνεται έμμεσα, ο Νιμπίρου και οι κάτοικοί του δεν φαίνεται να έχουν τέτοιες προθέσεις. Μία σύγκρουση, δεν φαίνεται πιθανή. Προβλέψεις αυτού του είδους έχουν βγει λάθος πολλές φορές, όπως για τις αρχές του 2000, του 2012 ή του 2016. Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Εκτός αν η Tan Ning είδε κάποιον άλλο πλανήτη που νόμιζε πως ήταν ο Νιμπίρου.

*Η ιστορία και τα ονόματα (εκτός των Konstantin Batygin και Mike Brown) είναι φανταστικά, προϊόν μυθοπλασίας και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ούτε ανταποκρίνονται σε αυτήν. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρή σύμπτωση.

diadrastika / Image by -MayaQ- from Pixabay