ιπτάμενοι δίσκοι και μία κοπέλα, καλιτεχνικό

Πιλότοι στο UFO του Roswell ήταν παιδιά παραμορφωμένα που έστειλε ο Στάλιν, ισχυρίζεται συγγραφέας ερευνήτρια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία μεγάλη ανατροπή σχετικά με τον εξωγήινο του Roswell έρχεται να φέρει ένα βιβλίο, το οποίο, σύμφωνα με την συγγραφέα του στηρίζεται σε συνεντεύξεις από ανθρώπους της εποχής εκείνης, εμπλέκοντας μάλιστα τον Σοβιετικό Ιωσήφ Στάλιν και τον διαβόητο Ναζί «Άγγελο του Θανάτου» Δρ. Ιωσήφ Μένγκελε.

Όσοι ασχολούνται εντατικά με τα UFO αλλά ακόμα κι αυτοί που αδιαφορούν, έχουν ακούσει ή έχουν δει τα video που κυκλοφόρησαν πριν μερικά χρόνια σχετικά με το επεισόδιο στο Roswell, το 1947, όπου σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στοιχεία έχουμε τα εξής:

Κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής καταιγίδας, τον Ιούλιο του 1947, ένα αντικείμενο κατέπεσε και συνετρίβη κοντά σε ένα ράντσο στο Roswell, στο Νέο Μεξικό. Η στρατιωτική αεροπορική βάση του Roswell αρχικά δήλωσε ότι επρόκειτο για προσγείωση ιπτάμενου δίσκου. Ωστόσο, ώρες μετά, και κατά την άφιξη κυβερνητικών επιστημόνων, το συμβάν δηλώθηκε επίσημα ως ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που είχε συντριβεί και τίποτα παραπάνω.

Από κει και πέρα, τα σενάρια που έκαναν ισχυρισμούς για εξωγήινες μορφές ζωής πύκνωσαν καθώς το περιστατικό διαδόθηκε μέσα από ένα μεγάλο μέρος ανεπίσημων βιβλίων μέχρι και ντοκιμαντέρ κατά την δεκαετία του 1970.

Τώρα, έρχεται η Annie Jacobsen με το βιβλίο Area 51: An Uncensored History of America’s Top Secret Military Base, το οποίο  βασίζεται σε συνεντεύξεις με επιστήμονες και μηχανικούς που εργάστηκαν στην περιοχή, για να δώσει μία άλλη, τελείως διαφορετική διάσταση στο θέμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την βρετανική telegraph.co.uk, στο εν λόγω βιβλίο, δεν υπάρχουν ούτε εξωγήινοι, ούτε μετεωρολογικά μπαλόνια. Το περιστατικό συνέβη μεν, αλλά με διαφορετικό τρόπο, όπου το άγνωστο αντικείμενο γίνεται το γερμανικό πειραματικό αεροσκάφος Horten Ho 229, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της γερμανικής αεροναυπηγικής, που κατασκευάστηκε στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τα αδέρφια Horten και έμελλε να αποτελέσει τον πρόδρομο του σύγχρονου βομβαρδιστικού Stealth Β2.

Το Ηο 229, τηλεκατευθυνόταν από άλλο αεροσκάφος, ώσπου για κάποιο λόγο έπεσε και συνετρίβη. Το Ηο 229, απέκτησε η Σοβιετική Ένωση, στο τέλος του πολέμου, και χρησιμοποιήθηκε από τον Στάλιν για εκφοβισμό των Αμερικανών, εμπνευσμένος από την υστερία που προκλήθηκε σε ολόκληρη την Αμερική, όταν μεταδόθηκε το 1938, η πλέον, διάσημη ραδιοφωνική αφήγηση του μυθιστορήματος Πόλεμος των Κόσμων, από τον Όρσον Ουέλες.

Πιλότοι σε αυτό, γίνονται παιδιά παραμορφωμένα, από τερατογένηση, «που έμοιαζαν με εξωγήινους», ηλικίας 12 ή 13 ετών.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η κυρία Jacobsen γράφει: «Ανάμεσα στα συντρίμμια του σκάφους βρήκαν και πτώματα. Αλλά αυτά δεν ήταν εξωγήινοι. Ήταν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια. Ασυνήθιστα μικροί για πιλότοι, μικροκαμωμένοι, φαίνονταν σαν να επρόκειτο για παιδιά. Το καθένα ήταν λιγότερο από 5 πόδια (ενάμιση μέτρο) ψηλό. Ήταν φρικτά παραμορφωμένα, αλλά έμοιαζαν αναμεταξύ τους. Είχαν ασυνήθιστα μεγάλο κεφάλι και ανώμαλα διαμορφωμένα υπερμεγέθη μάτια.» Δύο, φέρεται ότι βρέθηκαν «σε κωματώδη κατάσταση, αλλά ακόμα ζωντανά».

Και αναρωτιέται κανείς: που βρέθηκαν τα παιδιά; Στην ιστορία αυτή, όπως την αναλύει το βιβλίο, εμπλέκεται ο Μέγκελε. Ένας ναζιστής γιατρός, ο οποίος έκανε πειράματα ευγονικής με κρατούμενους στο Άουσβιτς και αργότερα, μετά τον πόλεμο, κατέφυγε στην Νότια Αμερική.

Υποτίθεται, λοιπόν, ότι στρατολογήθηκε από τους Σοβιετικούς του Στάλιν, προκειμένου να δημιουργήσει ένα πλήρωμα από «τερατόμορφους, και σε μέγεθος παιδιού, αεροπόρους», με αντάλλαγμα ένα εργαστήριο ευγονικής! Αλλά μπορεί να ευσταθούν όλα αυτά;

Ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δήλωσε: «Δεν έχω διαβάσει ακόμα αυτό το βιβλίο, έτσι, δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό».

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα αν τα όσα γράφει η κυρία Annie Jacobsen αγγίζουν την πραγματικότητα. Αυτό που μας κάνει καχύποπτους, είναι ότι έρχεται σε αντίφαση με τις πληροφορίες που δίνει το FBI, όπου στην κυβερνητική ιστοσελίδα του, για πρώτη γίνεται επίσημη αναφορά στην υπόθεση του Roswell. Κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο έγγραφα τα οποία αναφέρονται στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Στο ένα, με ημερομηνία 22/3/1950 αναφέρεται ότι το σκάφος που κατέπεσε ήταν κυκλικού σχήματος διαμέτρου 50 ποδιών (15 μέτρων) και επέβαιναν τρία ανθρωπόμορφα όντα μικρότερα από 3 πόδια το καθένα (περίπου ένα μέτρο). Στο άλλο έγγραφο  με ημερομηνία 8/7/47 δίνεται μία κάπως εκτενέστερη περιγραφή όπου αναφέρεται σε ένα ιπτάμενο δίσκο εξαγωνικού σχήματος, τον οποίο στην συνέχεια συνδέει με το μετεωρολογικό μπαλόνι.

Πάντως, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI, το υλικό της συγγραφέως Area 51: An Uncensored History of America’s Top Secret Military Base φαίνεται να μην ευσταθεί. Ωστόσο, είναι αρκετά ενδιαφέρον για όποιον ενδιαφέρεται να το διαβάσει, να κάνει συγκρίσεις και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

diadrastika.com

Φωτογραφία από GeorgeB2 από το Pixabay