ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Τα αγρογλυφικά

τις περισσότερες φορές δεν είναι απλά αποτυπώματα ιπτάμενων δίσκων, αλλά γεωμετρικά σχέδια με κρυπτογραφημένα μηνύματα.

Αν και τα περισσότερα έχουν αποκρυπτογραφηθεί, ποτέ στη χώρα μας δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι τρία από αυτά είναι επηρεασμένα από την αρχαία Ελλάδα.

Η ομάδα του UFO & ALIENS TRUTH (Greek community),

μετά από έρευνα τα βρήκε και σας τα παρουσιάζει…

Ξεκινάμε με ένα σχέδιο ιδιαίτερου ελληνικού ενδιαφέροντος καθώς

βασίζεται στους αποκαλούμενους «κύκλους του Απολλώνιου», τύπους κύκλων που είναι εφαπτόμενοι σε τρεις δεδομένους κύκλους στο επίπεδο.

Αγρογλυφικά με Αρχαία Ελληνικά σύμβολα

Σχετίζονται με τον Απολλώνιο της Πέργης, έναν επιφανή Έλληνα γεωμέτρη (262 π.χ – 190 π.χ), ο οποίος έθεσε και έλυσε το πρόβλημα στο έργο του Ἐπαφαί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αγρογλυφικά με Αρχαία Ελληνικά σύμβολα

Δεξιά, βλέπουμε ένα σχήμα, μέρος ενός αρχαίου αστρονομικού υπολογιστή, γνωστό ως η συσκευή των Αντικυθήρων. Το γεωγλυφικό εμφανίστηκε στις καλλιέργειες κοντά στο Gog Magog Hills, κοντά στο Cambridge, τον Ιούλιο του 2001.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι το σχήμα είναι ολόιδιο με τον διάσημο λαβύρινθο της Κνωσού στην αρχαία Κρήτη, όπως εμφανίζεται σε νομίσματα του 1250 π.Χ.!

Αγρογλυφικά με Αρχαία Ελληνικά σύμβολα

Τέλος, κλείνουμε με ένα κυκλικό σχεδιασμό του μυθικού Φοίνικα. Το πουλί του Φοίνικα τιμούνταν στην αρχαία Ελλάδα και συνδεόταν με την λατρεία του Ήλιου και του Απόλλωνα. Ο Ηρόδοτος αναφέρθηκε στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

Ο Φοίνιξ πεθαίνει και αναγεννιέται μόνος του. Αυτό τον κάνει να είναι ένα πανίσχυρο σύμβολο που αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός.

Το αγρογλυφικό εμφανίστηκε στο Silbury Hill, στο Avebury του Ηνωμένου Βασίλειου, το 2009. Ο περίτεχνος κυκλικός σχηματισμός αρχικά μπερδεύτηκε με το δαίμονα στο «ελληνικό κλειδί του Σολομώντα.», που μοιάζει πολύ με τον Φοίνικα.

Το μήνυμα που βγαίνει και στα τρία Ελληνικά σχέδια, είναι απλό. Δείχνει σημεία της αρχαίας ελληνικής ιστορίας που (μάλλον) είχαμε εξωγήινη διδαχή (σχήμα 1ο), τεχνογνωσία (σχήμα 2ο), και αναγέννηση (σχήμα 3ο)…

Διαβάστε ακόμα από την ενότητά μας με θέμα τα αγρογλυφικά:

ufotruth-gr