Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάτι περίεργο συνέβη σε ζωντανή μετάδοση της NASA που προβλημάτισε πολλούς…

Στις 29/9/2011 η NASA από το κανάλι της, κάνει μία διάσκεψη που σκοπό είχε την ενημέρωση για αστεροειδής που βρίσκονται κοντά στην Γη και γενικότερα στο ηλιακό μας σύστημα, τους οποίους «παρακολουθεί» το τηλεσκόπιο WISE (Wide-field Infrared Survey Explorer).

Κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής κάποιος τηλεθεατής τηλεφωνεί και ρωτά για τον Πλανήτη Χ, γνωστό ως Νιμπίρου, «αν έρχεται να μας πιάσει»…

Η Amy Mainzer δεν αρνείται την ύπαρξη του Πλανήτη Χ, όπως θα περιμέναμε, και απαντά «ο Πλανήτης Χ δεν έρχεται κοντά μας για να μας πιάσει…»

Στην συνέχεια αναφέρεται στον πλανήτη και ξαφνικά, σε κλάσμα δευτερολέπτου, σαν να συνειδητοποιεί ότι αποκαλύπτει κάτι που δεν πρέπει το διορθώνει:

«Νομίζουμε πως αυτός (ο Πλανήτης Χ), είναι κάποιο είδος… Αν υπάρχει κάτι εκεί έξω, θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο σώμα με σχεδόν κυκλική τροχιά».

Φαίνεται, λοιπόν, πως και η NASA ακολουθεί τα βήματα του CNN που παραδέχτηκε επίσημα τον Πλανήτη Χ (ή Νιμπίρου), επτά μήνες νωρίτερα (15/2/2011).

Απλά το έκανε με διαφορετικό τρόπο. Αλλά το έκανε;

Άραγε η κυρία Amy Mainzer αρνήθηκε ή επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Πλανήτη Χ;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ιδού η απορία.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που το «άλλο» ακρωνύμιο της NASA είναι «Never A Straight Answer», δηλαδή «ποτέ κάποια σαφή απάντηση».

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά το 4ο λεπτό:

NASA Mistakenly Confirms Nibiru at NEOWISE Conference [Sept 29]

diadrastika.com