Οι ΗΠΑ είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ΑΝΗΚΕΙ στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ΗΠΑ δεν είναι αμερικάνικες πολιτείες ενωμένες μαζί σε ένα κράτος. Αυτή η εντύπωση που έχουμε είναι προφανώς λανθασμένη.

Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ είναι μια τεράστια ιδιωτική εταιρεία με υπαλλήλους, υποδιευθυντές, διευθυντές, διευθύνοντες συμβούλους, αφεντικό και ιδιοκτήτη.

Επίσημα, η Αμερική ανακαλύπτεται το 1492. Έναν αιώνα αργότερα, δηλαδή το 1604, υπογράφεται στο Greenwich της Αγγλίας ένα καταστατικό που αφορά την ίδρυση μίας εταιρίας, της «Εταιρίας της Βιρτζίνια» (Virginia Company of London ή απλά London Company) με κύριο μέτοχο τον Άγγλο βασιλέα. Το καταστατικό ολοκληρώθηκε στις 10/4/1606 από τον Άγγλο βασιλιά James Α΄ και περιείχε τις περιοχές, στα δυτικά της περιοχής Βιρτζίνια, μεταξύ των συντεταγμένων 34 και 41 Βόρειου παράλληλου.

Αρχικά, ένα μέρος της έκτασης κατείχε μια άλλη εταιρία, η Plymouth Company, που, μαζί με την London Company διαχειρίζονταν μία κοινή περιοχή. Αργότερα, όμως, τα δικαιώματα της Plymouth περιήλθαν στην London Company.

Όταν συνέβη αυτό, το 1609, το καταστατικό της London Company αναπροσαρμόσθηκε ώστε να συμπεριλάβει στην κατοχή της μία επέκταση «από θάλασσα σε θάλασσα», ξεκινώντας από τις ακτές του Ατλαντικού ως τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού, εκεί που είναι η Καλιφόρνια, με όλα τα ενδιάμεσα κράτη (Κεντάκι, Μιζούρι, Κολοράντο, Γιούτα, κλπ.) να ανήκουν στην Βιρτζίνια.

Δηλαδή, ένα τεράστιο μέρος αυτού που σήμερα αποκαλούμε ΗΠΑ στην ουσία είναι μία εταιρία: η «Εταιρία της Βιρτζίνια».

Το 1624, η «Εταιρία της Βιρτζίνια» έχασε(;) το καταστατικό της με συνέπεια η Βιρτζίνια να γίνει βασιλική αποικία. (Αλήθεια δεν υπήρχαν αντίγραφα σε συμβολαιογραφεία της εποχής;)

Τι απέγινε η εταιρία;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στην πραγματικότητα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ας πάμε περίπου 400 χρόνια πίσω στον χρόνο και ειδικότερα στα 1213.

Ο βασιλιάς της Αγγλίας, Ιωάννης, ήρθε σε συμφωνία με τον Πάπα και χάρισε ολόκληρη την Αγγλία στον Πάπα Ιννοκέντιο Γ΄. Με απλά λόγια μεταβίβασε όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα του νησιού στο Βατικανό.

Αυτό σημαίνει ότι, τόσο οι ΗΠΑ –τουλάχιστον όση, επίσημα, αναφέρεται στην «Εταιρία της Βιρτζίνια» (διότι ανεπίσημα και ειδικότερα μετά την ατυχία(;) να χαθεί το καταστατικό δεν ξέρουμε τι άλλο συμπεριελάμβανε…)– όσο και η ίδια η Μεγάλη Βρετανία, υπάγονται ιδιοκτησιακά στο Βατικανό…

Δηλαδή ο «πλανητάρχης» είναι ένας υπάλληλος του αγγλικού στέμματος και, όλα μαζί, ανήκουν στο Βατικανό; Πολύ μπερδεμένη υπόθεση…

Γη και σπίτια που οι αμερικανοί πολίτες έχουν αγοράσει, δεν τους ανήκουν; Τα νοικιάζουν, αλλά δεν το ξέρουν; Οι πολίτες αναφέρονται ως tenants, δηλαδή, ενοικιαστές (σύμφωνα με το Senate Document 43, 73rd Congress 1st Session);

Δεν ανήκει τίποτα σε κανέναν, απλά τους έχουν παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση;

Κάθε παιδί που γεννιέται είναι μια «πίστωση», ένα «καταπίστευμα», μία νέα «μετοχική εταιρία»;

Οι CIA, FBI, NASA κλπ δεν ανήκουν στις ΗΠΑ, αν και η αμερικάνικη κυβέρνηση κατέχει μετοχές τους;

Οι ΗΠΑ όπως και η Βρετανία διοικούνται με βάση νόμους του εμπορίου, ως επιχειρήσεις;

Το 50% του ορυκτού πλούτου του Νέου Κόσμου, καθώς και το 5% όλων των άλλων ιδιωτικών επιχειρήσεων σε αυτόν, τα οποία ανήκαν στην «Εταιρία της Βιρτζίνια», ανήκουν πλέον στον Πάπα και το Βατικανό;

Αληθεύει ότι ο Πάπας μπορεί να καταργήσει οποιονδήποτε νόμο στις ΗΠΑ (βάσει του Elements of Ecclesiastical Law Vol. 1 53-54) και ότι οι νόμοι του είναι υποχρεωτικοί προς όλους (βάσει του Bened. XIV., De Syn. Dioec, lib, ix., c. vii., n. 4. Prati, 1844);

Τελικά, είναι ο εκάστοτε Πάπας που κινεί τα νήματα;

Συμπλρωση: Το αγγλικό «Στέμμα», στο οποίο ανήκει η Virginia (ΗΠΑ) είναι η διοικητική εταιρεία του City of London, ένα ανεξάρτητο κράτος της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο ανήκει εξ ολοκλήρου στον Ποντίφικα της Ρώμης. Από το 1213, οι μονάρχες της Αγγλίας είναι υποτελείς του Ποντίφικα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας -ένα νομικό πρόσωπο επί του οποίου ο Πάπας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος. Από το 1300, όταν το Στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας (Αγγλία), έγινε μια υπο-εταιρεία του «Στέμματος της πόλης του Λονδίνου», οι Μονάρχες της Αγγλίας, ως Διευθύνοντες Σύμβουλοι του Στέμματος της Μεγάλης Βρετανίας έχουν γίνει πράκτορες του Στέμματος της Πόλης (Crown of the City of London). Έτσι, το πραγματικό Στέμμα είναι ασαφές στα μάτια των «αποίκων».

diadrastika.com με στοιχεία από το conspiracyrealitytv.com

Image by kjubee from Pixabay