ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ στον ΑΡΗ δηλώνει πως ΦΤΑΣΑΜΕ ως ΕΚΕΙ; ! ! !

[30/04/2012 - 23:00]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε κάποιο άγνωστο παρελθόν φαίνεται πως κάποιοι Έλληνες έφτασαν πρώτοι στον πλανήτη Άρη. Το ερώτημα είναι από που και πότε…

Με βάση την παραπάνω φωτογραφία η οποία

προέρχεται από το Viking 1, μπορούμε να καταλήξουμε σε απαγορευμένα συμπεράσματα…

Σίγουρα, οι φιγούρες στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη, δεν μπορεί να είναι παρειδωλία και τυχαίοι σχηματισμοί, καθώς όλα μαζί φτιάχνουν μία λέξη.

Όπως επισημαίνεται και επάνω στην φωτό, υπάρχει η ελληνική λέξη ΑΕΙΖΩ. Εκείνο, όμως, που θα πρέπει να διορθώσουμε είναι πως ουσιαστικά πρόκειται για δύο λέξεις: ΑΕΙ ΖΩ (δηλαδή «ζω για πάντα»). Όμως, όλα αυτά μπορεί να είναι μία γρήγορη εκτίμηση καθώς τα γράμματα ενδεχομένως να μην είναι ακριβώς αυτά που βλέπουμε, αλλά κάποια σχετικά και παραπλήσια ελληνικά σύμβολα.

Ωστόσο, είναι φανερό πως αυτοί που τα «έγραψαν» ώστε να φαίνονται από ψηλά, ήξεραν ελληνικά. Έτσι, δημιουργούνται μία σειρά από απορίες. Οι βασικότερες είναι οι εξής:

Πήγαν Έλληνες από την Γη στον Άρη; Αν ναι, πότε μπορεί να έγινε αυτό;

Μήπως ήρθαν κάποιοι Έλληνες ή γνώστες της ελληνικής από τα άστρα και άφησαν το «graffiti» τους στην προσπάθειά τους να δηλώσουν την άφιξή τους;

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ