Ο Γεώργιος Γκιόλβας γεννήθηκε στην Κρανιά του Ολύμπου το 1923 και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβα στην Ιταλία με επιπρόσθετες σπουδές αργότερα στη Βοστώνη σε θέματα πυρηνικής φυσικής. Από την αρχή της καριέρας του σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στην έρευνα, καθιερώνοντας 84(!) ευρεσιτεχνίες. Το πρώτο του δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που έλαβε από το Διεθνές Γραφείο Ευρεσιτεχνιών για τις πρωτοποριακές έρευνες σχετικά με τη σύντηξη της ύλης και τη φωτοδέσμη πλάσματος, (θέματα που τον απασχολούσαν από τα φοιτητικά του χρόνια) φέρει την υπογραφή του Αϊνστάιν. Ίδρυσε το Ανεξάρτητο Κέντρο Πυρηνικών και Επιστημονικών Ερευνών ενώ γεγονός είναι οι συνεργασίες του με τη ΝΑΣΑ, το ΝΑΤΟ και το Δημόκριτο. Είχε επίσης ασχοληθεί έντονα με την αποκωδικοποίηση των έργων του Αριστοτέλη, ειδικά “το όργανον” από το οποίο προέρχονται και οι παράξενες απόψεις του περί εξωγήινης καταγωγής του φιλοσόφου. Υποστήριζε ανοικτά ότι ήταν μέλος της ομάδας Ε, και σε τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2003 ισχυρίστηκε ότι μετά από μακροχρόνια μελέτη των κειμένων του Αριστοτέλη κατάφερε να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο το οποίο και φυλάσσεται καλά στον Όλυμπο προφανώς μαζί με το υπερ-όπλο μπέβατρον, μία από τις πιο διάσημες ευρεσιτεχνίες του. Υποστήριζε επίσης ότι οι Έλληνες έχουν θεϊκή προέλευση, ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος, ότι η σελήνη είναι ξενόφερτο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα και ότι η εξωγήινη επισκεψιμότητα στον πλανήτη μας ξεκινά από τα χρόνια του Αδάμ και της Εύας. Παρά τους πάμπολλους ισχυρισμούς του δεν είχε εκδώσει κανένα βιβλίο. Πέθανε το 2003 άκληρος από ανεύρυσμα στην κοιλιακή χώρα. Λέγεται πως είχε προβλέψει 1 χρόνο πριν το θάνατο του!

Ο Παύλος Σαντορίνης υπήρξε ένας από τους ελάχιστους διάσημους Έλληνες επιστήμονες , που ερεύνησε και το φαινόμενο των UFO. Γεννήθηκε το 1893 στην Οδησσό της Ρωσίας και απεβίωσε το 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε σε Πολυτεχνείο στην Ελβετία και στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε τακτικός καθηγητής και διευθυντής των εργαστηρίων της Φυσικής του Ε. Μ. Πολυτεχνείου, καθώς και της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής. Η διεθνής αναγνώριση του Παύλου Σαντορίνη αποδείχθηκε από το γεγονός ότι υπήρξε μέλος της Ακαδημίας των Επιστημών της Τουλούζης (1961) και της Ν. Υόρκης (1961,έταιρος το 1965). Επίσης εταίρος της Royal Society of Arts του Λονδίνου (1972) καθώς και επίτιμος Πρόεδρος του 7ου Φιλοσοφικού Συνεδρίου της Νίκαιας Γαλλίας (1969). Έλαβε πολλά επιστημονικά Βραβεία μεταξύ των οποίων το Μετάλλιο Fermat της Ακαδημίας Επιστημών της Τουλούζης (1961), το Μετάλλιο Vermeil Ερευνών και Εφευρέσεων (Παρίσι 1968), το Μετάλλιο Vermeil της Προόδου (Παρίσι 1969) κ.ά. Επίσης παρασημοφορήθηκε από τους τρεις Βασιλείς των Ελλήνων, Γεώργιο Β’, Παύλο και Κωνσταντίνο Β΄, για τις επινοήσεις και τις εφευρέσεις του στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Το δεύτερο εξάμηνο του 1947, τέθηκε επικεφαλής στην επιστημονική επιτροπή που συστάθηκε, από την τότε στρατιωτική κυβέρνηση, για την διερεύνηση παράξενων ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο, που αρχικά θεωρούνταν Ρωσικά. Όμως, οι σύμμαχοι Αμερικανοί συνέστησαν να σταματήσουν αμέσως οι έρευνες και το θέμα αποσιωπήθηκε, κάνοντας τον Σαντορίνη να συνεχίσει σε ιδιωτικό πλέον επίπεδο τις έρευνες για την φύση και προέλευση αυτών των αντικειμένων . Στη δεκαετία του 1950, συμμετείχε σε αρκετά διεθνή επιστημονικά συμπόσια, άλλοτε με την ιδιότητα του επίσημου προσκεκλημένου και άλλοτε με την ιδιότητα του επίσημου ομιλητή. Εδώ πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα ότι ο Σαντορίνης τολμούσε στις ιδιαίτερες συζητήσεις που είχε σε αυτά τα συνέδρια με συναδέλφους του, να αναφέρεται στο θέμα των UFOs, παρόλο που γνώριζε, ότι το θέμα αντιμετωπιζόταν με απέχθεια και ειρωνεία. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις ελάχιστες βιογραφίες που υπάρχουν για τον Παύλο Σαντορίνη, αποκρύπτεται με επιμέλεια αυτή η σημαντική του ενασχόληση με το φαινόμενο των UFO, και δίκαια μπορεί κάποιος ν’ αναρωτηθεί σε τι αποσκοπεί η απόκρυψη αυτή.

O Γιάννης Φουράκης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1937 στη Κρήτη και μετά βίας τελείωσε το δημοτικό, λόγο δυσλεξίας. Στη ζωή του ασχολήθηκε πολύ με τη σιωνιστική δράση και με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής μυθολογίας, όπως και της ιστορίας. Ήταν μέλος της ομάδας Ε και δυσλεκτικός συγγραφέας μέχρι το 73ο έτος της ηλικίας του που κατάφερε να γράψει μόνος του, ένα του βιβλίο. Το πρώτο του βιβλίο «Σιωνιστικές συνωμοσίες» (εκδόσεις Γραμμή, 1977) σήμερα είναι πραγματικά δυσεύρετο. Το 1983 εκδίδει το έργο του «Εβραίοι, οι πλαστογράφοι της ελληνικής ιστορίας», το 1985 «Η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων-Εβραίων» και «Τα προμηνύματα των Δελφών». Συνολικά κατάφερε να εκδώσει 11 βιβλία, να γράψει και να δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα, να συμμετάσχει ως επίσημος συνομιλητής σε πολλές διαλέξεις, συνέδρια, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Ο Φουράκης πάντα υποστήριζε πως ο ελληνικός λαός διέφερε γενετικά από τους άλλους λαούς, μιας και έχει θεϊκή εξωγήινη προέλευση. Τελικά απεβίωσε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου του 2010, σε ηλικία σχεδόν 74 ετών κι ενώ είχε ακόμη να παρουσιάσει έργο και πολλά νέα σχέδια.

Ο Ανέστης Κεραμυδάς γεννήθηκε το 1949, εργάστηκε επί σειρά ετών ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, είναι από τους πιο γνωστούς ανθρώπους που συντηρούν σήμερα την υπόθεση της ομάδας Ε και δηλώνει συγγραφέας και λάτρης των αρχαίων εξωγήινων θεοτήτων. Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε το 1986 με τίτλο «Δεν ήταν καιγόμενη βάτος». Το 1996 έγραψε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Ομάδα Ε» που έγινε μπεστ σέλερ. Όπως υποστηρίζει, τις πληροφορίες για τη συγγραφή του βιβλίου τις πήρε από ειδικούς απεσταλμένους της ομάδας Ε, ενώ ο λόγος του είναι ορμητικός, χειμαρρώδης και αισιόδοξος. Και ίσως γι’αυτό να έχει κατηγορηθεί από πολλούς ως ‘’υπερβολικός’’. Εμφανής είναι στα βιβλία του και η προφητική διάθεση, αφού όπως υποστηρίζει πολλά γεγονότα που έχει ανακοινώσει έγιναν πραγματικότητα. Υπήρξε εκδότης του περιοδικού «ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ».

Ο Γεώργιος Κασιμάτης γεννήθηκε το 1958 στα Κύθηρα και μεγάλωσε εκεί. Σήμερα διαμένει στην Αθήνα με την οικογένειά του και εργάζεται ως τεχνολόγος ηλεκτρονικός αεροσκαφών. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος και φωτογράφος, αρθρογράφος στο περιοδικό Τρίτο Μάτι πάνω σε θέματα εναλλακτικής και απόκρυφης τεχνολογίας, συγγραφέας του βιβλίου «Εξωγήινη Αρχαιολογία» (εκδόσεις Έσοπτρον 2002) και μελετητής ufo όλων των πολιτισμών της αρχαιότητας, ακόμη και σε αναγεννησιακούς πίνακες Αγιογραφιών, που υπάρχουν ζωγραφισμένοι Ιπτάμενοι δίσκοι. Την αναγνωσιμότητα του στο φαινόμενο βοήθησε η εμφάνιση του στην εκπομπή ‘’Χωρίς Μοντάζ ΙΙ’’ του Alter, όπου ανέλυσε το παράδειγμα απεικόνισης Α.Τ.Ι.Α. σε πίνακα της Παναγίας.

ufotruth-gr.blogspot.com
loading...