Το Εξωγήινο Ερπετοειδές που Βρήκαν στο Μεξικό (video)

Το Εξωγήινο Ερπετοειδές που Βρήκαν στο Μεξικό

Ένα πλάσμα εξωγήινης μορφής που μοιάζει περισσότερο με ερπετό αφού ο σκελετός του έχει τα χαρακτηριστικά μιας σαύρας, ανακαλύφθηκε από έναν αγρότη στο Μεξικό το 2007 και κατέληξε στα επιστημονικά εργαστήρια για ανάλυση DNA.

To πλάσμα που τα δόντια του δεν έχουν ρίζες σαν τους ανθρώπους και μπορεί να παραμείνει κάτω από τονερό για μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκε ζωντανό και παραδόθηκε σε ομάδα επιστημόνων που πραγματοποίησε εργαστηριακές μελέτες για να ανακαλύψει την προέλευση του άγνωστου ζώου.

Ο γεωργός που ανακάλυψε το πλάσμα, μαζί με ένα δεύτερο που διέφυγε της σύλληψης, πνίγηκε σε ένα χαντάκι όταν πάνω στον πανικό του άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει.

Αυτός που παρέδωσε το εξωγήινο πλάσμα στους επιστήμονες είναι ένας δεύτερος γεωργός ο Marao Lopez ο οποίος είχε κρατήσει σύμφωνα με τα λεγόμενά του για αρκετές ώρες κάτω από το νερό το πλάσμα μέχρι αυτό να πεθάνει.

Το πλάσμα σύμφωνα με τους επιστήμονες είχε ανεπτυγμένη λογική καθώς ο εγκέφαλός του ήταν σχετικά μεγάλος σε αντιστοιχία με το σώμα του.

Πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την εγκυρότητα των διηγήσεων και του βίντεο ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιου είδους μετάλλαξη, διαβάσαμε στο peramatozoa.net μέσω dinatos

Δείτε το βίντεο και κρίνετε:

‘Baby’ Alien found by farmer in Mexico – DNA tests and scans baffles scientists

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σχόλιο diadrastika: Σύμφωνα, με τους επιστήμονες στο video που ακολουθεί, οι εξετάσεις DNA δεν έδειξαν κανένα γνωστό είδος… Οι πιθανότητες να πρόκειται για κάτι “άλλο” ή εξωγήινο είδος, είναι τεράστιες…

‘Baby’ Alien in Mexico – New Video

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com