Βρέθηκαν Ελληνικά Γράμματα στο Περού. Οι Θεοί των Ίνκας ήταν Έλληνες !!!

Στη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού, στο μουσείο βρίσκονται ευρήματα που βρέθηκαν πριν από λίγους μήνες σε μια σπηλιά από έναν γεωργό. Ο γεωργός ανακάλυψε μια μούμια και δίπλα της ήταν η μούμια ενός παιδιού. Η εφημερίδα La Stampa γράφει ότι οι αρχαιολόγοι λένε ότι τα άτομα αυτά ανήκαν στη φυλής με το όνομα – Chachapoyas (Chachapoyya).

Τα άτομα της φυλής ήταν ψηλά, ασπρομάλληδες και είχαν ανοιχτόχρωμο δέρμα. Οι Chachapoyas ήταν μία από τις πιο προηγμένες φυλές του Αμαζονίου. Επεσήμαναν ότι, όταν οι Ίνκας περιγράφουν τους θεούς ως ψηλούς, με ανοιχτόχρωμο δέρμα και γενειάδα, θα ήταν οι Chachapoyas.

Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο.

Ο γεωργός βρήκε στην σπήλια και άλλα αντικείμενα. Μεταξύ αυτών και το σπασμένο κεραμικό που βλέπετε στην φωτογραφία, το οποίο φέρει γράμματα. Οι αρχαιολόγοι είπαν ότι η γραφή είναι άγνωστη.

Εσείς την βλέπετε για άγνωστη; Δεν είναι αυτά Ελληνικά γράμματα; Και αν είναι Ελληνικά γράμματα, μια που λένε ότι αυτή η φυλή ήταν οι θεοί που περιγράφουν οι Ίνκας, τότε δεν οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι οι θεοί ήταν οι Έλληνες;

Σχόλιο diadrastika: Καλό είναι να κρατάμε μερικές επιφυλάξεις ως προς την εικόνα που κυκλοφορεί καθώς μπορεί να συνόδευε το αρχικό κείμενο ως ενδεικτική και όχι ως η αυτούσια εικόνα που βρέθηκε και περιγράφεται.

Πηγή: Περιοδικό Αναζήτηση
μέσω to-parakseno.gr