Ι.Δάκογλου: Το «Δέντρο της Ζωής» και η Πατρότης του από τον Πυθαγόρα

Ι.Δάκογλου: Το «Δέντρο της Ζωής» και η Πατρότης του από τον Πυθαγόρα

ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΘΑ ΦΑΝΗ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ…

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ (ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ –

ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ (ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ), (ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΘΕ’Ι’ΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ?) ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Μ’ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ – ΚΕΝΤΡΩΝ – ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ 13ων ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΗ ΣΕ ΦΑΣΗ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ.

Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ , ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ.

ΆΡΑ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟΣΟΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.(ΦΩΤΟ Νο1)

Ι.Δάκογλου: Το «Δέντρο της Ζωής» και η Πατρότης του από τον Πυθαγόρα ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ... ....

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ (ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ….ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ, ΦΤΟΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΒΑLAH (ΠΗΓΗ>WESCOTT W.:ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑLAH) ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 515 π.Χ.

‘ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝΚΑΙ ΣΥΝΕΘΕΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ).

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ , ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΩΝΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 535 Ή 530 π.Χ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΡΧΕΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ KABALAH, ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ (ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ) , ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 515 π.Χ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ KABALAH ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΕΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ κ.λ.π ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ.

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ “ΟΝΤΩΝ”.

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΝΩ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ CHAKRAS ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ (ΠΗΓΗ>ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ:ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ,VIVEKANANDA SWAMI:GIANA GIOGA),

ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΥΜΑΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΗΡΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ Ή ΘΕΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟΥ.

ΠΗΓΗ KEIMENOY:>
“Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ”,
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ-ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ 1987
πηγή και ΑΠΟΚΑΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

loading...