Το ΣΧΕΔΙΟ AQUARIUS μας Φέρνει μία Τρομακτική Αλήθεια στο Φως (εικόνες-video)

Το ΣΧΕΔΙΟ AQUARIUS μας Φέρνει μία Τρομακτική Αλήθεια στο Φως

Αν και η NSA (National Security Agency – Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) αρνιόταν μέχρι πρόσφατα το απόρρητο σχέδιο Aquarius (Υδροχόος), στις λίγες σελίδες που διέρρευσαν πριν μερικά χρόνια στο διαδίκτυο εξιστορούνταν λεπτομερώς τα πάντα γι αυτό.

Οι τρεις σελίδες που εντοπίσαμε και σας παρουσιάζονται παρακάτω, αναφέρουν αυτολεξεί…

Το 1958 οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέκτησαν ένα τρίτο Εξωγήινο σκάφος στην έρημο της UTAH. Το αεροσκάφος ήταν σε εξαιρετική πτητική κατάσταση και είχε προφανώς εγκαταλειφθεί από τους Εξωγήινους για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

ΣΧΕΔΙΟ AQUARIUS

Το αεροσκάφος θεωρήθηκε ως τεχνολογικό θαύμα από τους επιστήμονες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όμως όλες οι λειτουργίες χειρισμού του αεροσκάφους ήταν τόσο πολύπλοκες που οι επιστήμονές μας δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τον τρόπο λειτουργίας τους.

Το αεροσκάφος παρέμεινε αποθηκευμένο σε μια άκρως απόρρητη περιοχή και μελετήθηκε επισταμένως με το πέρασμα των χρόνων από τους καλύτερους επιστήμονές αεροδιαστημικής τεχνολογίας.

Τελικά, οι ΗΠΑ απέκτησαν έναν τεράστιο όγκο τεχνολογικών δεδομένων από το ανακτηθέν εξωγήινο αεροσκάφος. Μια πλήρης περιγραφή επιπρόσθετων πληροφοριών που αφορούν τα τεχνολογικά αυτά δεδομένα επισυνάπτεται στο παράρτημα 3.

ΣΧΕΔΙΟ AQUARIUS

Στην αναφορά MJ3 του 1976 (παράρτημα 6) υπήρχε η εκτίμηση ότι η εξωγήινη τεχνολογία βρισκόταν πολλές χιλιάδες έτη μπροστά από την τεχνολογία των Ηνωμένων Πολιτειών και οι επιστήμονές μας διακινδυνεύουν την εκτίμηση ότι έως ότου αναπτυχθεί η τεχνολογία μας σε ένα επίπεδο ισάξιο με εκείνης των εξωγήινων, δεν έχουμε ελπίδες να κατανοήσουμε τον μεγάλο όγκο των επιστημονικών πληροφοριών που οι ΗΠΑ έχουν αποκομίσει από τους Εξωγήινους. Αυτή η πρόοδος της Τεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών ίσως χρειαστεί πολλές εκατοντάδες χρόνια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΣΧΕΔΙΟ AQUARIUS

Σχόλιο diadrastika: Όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι ισχυρισμοί ότι όλα ή μέρος των παραπάνω δεν ισχύουν.

ufotruth-gr

NEW Documents about MJ12 and Project Aquarius appeared !!!! 2014 UFO/ ALIEN Disclosure

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά