Το κοινό μακάβριο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Ζωής Λάσκαρη

Το κοινό μακάβριο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Ζωής Λάσκαρη

Οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα τους που είναι γνωστές σε όλους, είχαν και ένα μυστικό που οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ακούσει ξανά.

Γιατί δεν το είχαμε ξανακούσει;
Πόσα ακόμη εγκλήματα κρατιούνται κρυφά;;;

Μεγάλο θέμα έγινε στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της 70χρονης Ζωής Λάσκαρη στην εφημερίδα «News» ότι ο πατέρας της ο Κουρούκλης ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και δολοφονήθηκε στον Εμφύλιο, όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών. Στην ίδια συνέντευξη η Ζωΐτσα αποκάλυψε ότι έμεινε ορφανή κι από μητέρα σε ηλικία 7 ετών, χωρίς να πεί λέξη πώς πέθανε η μαμά της…

Πρόκειται περί νέας τρανής αποδείξεως ότι στην Ελλάδα βασιλεύει η Αριστερή Τρομοκρατία που δεν επιτρέπει στις δύο δημοφιλέστερες ηθοποιούς μας (Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη) να πούν ότι οι πατεράδες τους δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές!..

ΙΔΟΥ πώς έχουν τα πράγματα:

Η γεννημένη το 1942 (και όχι το 1944, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της και το αναπαράγει η Wikipedia) Ζωΐτσα Κουρούκλη (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λάσκαρη) έχασε τον πατέρα της στα τέλη του 1943. Ο Θεσσαλονικιός υπολοχαγός (και όχι συνταγματάρχης όπως αναφέρουν οι άσχετοι στο Διαδίκτυο) Κουρούκλης συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Οι ΕΛΑΣίτες τον σκότωσαν προς παραδειγματισμό όλων των «Μοναρχοφασιστών» Αξιωματικών για τον εξής λόγο:

Ο μπαμπάς της Ζωΐτσας ήταν φανατικός Βασιλόφρων και αδελφός του μακαριστού στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη που (ως υπασπιστής του Κονδύλη) πρωταγωνίστησε στο Βασιλικό Αντι-Κίνημα του 1935 που κατήργησε την διεφθαρμένη Βενιζελική Δημοκρατία και επανέφερε την Βασιλεία στην Ελλάδα.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που πέθανε η μαμά της Ζωΐτσας το σωτήριον έτος 1949: Λίγους μήνες πρίν το τέλος του Συμμοριτοπολέμου, εγκάθετοι του Νίκου Ζαχαριάδη (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… Σλαβο-«Μακεδόνες» του Δημοκρατικού Στρατού!) την συνέλαβαν ως χήρα του Βασιλόφρονος Λοχαγού Κουρούκλη και την έσφαξαν με κονσερβοκούτι!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ουδέποτε η 70χρονη Ζωΐτσα έχει τολμήσει να μιλήσει για τον τρόπο θανάτου της μητέρας της, διά τον φόβον των Αριστερών.

ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

Μια ζωή η Ζωή Λάσκαρη ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού και Συνασπισμό, ενώ στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «News» δήλωσε πως ουδέποτε αισθάνθηκε μίσος για τους φονιάδες του πατρός της!!!

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν τον μπαμπά της Λάσκαρη τον είχαν σκοτώσει οι Χίτες και οι Ταγματασφαλίτες; Θα είχε γεμίσει η Ελλάδα αγάλματά του και ο Συριζώνυμος Λιάπης θα τελούσε κάθε χρόνο το μνημόσυνό του με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια…

…Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα με τον μπαμπά της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

Ο Ιωάννης Βουγιουκλάκης ήταν Νομάρχης Αρκαδίας επί Κατοχής, διορισμένος από την Κυβέρνηση Ράλλη. Όλοι συμφωνούν ότι έκανε του κόσμου τις αγαθοεργίες σε όλη την Πελοπόννησο, σώζοντας χιλιάδες Ελληνόπουλα από την πείνα, από τους Γερμανούς και από τα κονσερβοκούτια του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ.

Αυτό δεν μπορούσαν με τίποτα να του συγχωρέσουν τα πρωτοπαλλήκαρα του
Άρη Βελουχιώτη.

Αρχές Δεκεμβρίου του 1943, οι ΕΛΑΣίτες τον συνέλαβαν έξω από την Κόρινθο. Εξευτελίζοντάς τον και βασανίζοντάς τον σε όλη την διαδρομή, τον μετέφεραν στο Χάραδρο της Κυνουρίας, ένα χωριό έξω από το Άστρος.

Εκεί, στην θέση «Γουρνάκι», τον βασάνισαν δημοσίως με χίλιους χωρικούς να παρακολουθούν για παραδειγματισμό: Του έβγαλαν ένα – ένα τα χρυσά του δόντια με τανάλια και στο τέλος του πετάλωσαν τα πόδια όπως στα άλογα.

Στις 31 Δεκεμβρίου του 1943 μετέφεραν τον Ιωάννη Βουγιουκλάκη στην θέση «Διάσελα» μαζί με άλλους 5 Εθνικόφρονες πολίτες, τους έρριξαν σε έναν λάκκο ζωντανούς και τους αποτελείωσαν με λιθοβολισμό, όπως έκαναν οι Εβραίοι στις Μοιχαλίδες!..

Όλα αυτά τα αναφέρει με λεπτομέρειες στο «Χρονικό της Σκλαβιάς» ο έγκυρος Χρήστος Ζαλοκώστας, αλλά και ο ιστορικός της Ελληνικής Χωροφυλακής, Κοσμάς Αντωνόπουλος.

Η ίδια η αείμνηστη Αλίκη ποτέ δεν τόλμησε να πεί λέξη για τον πατέρα της, για να μη χαρακτηριστεί «κόρη Δοσίλογου Ταγματασφαλίτη» και χάσει τους αριστερούς θεατές από τις παραστάσεις της!..

“Κοινός Νούς” – Εφημερίδα “Στόχος”
ellinonpaligenesia

loading...