Αγγείο από την Daro με μαιάνδρους
Αγγείο από την Daro με μαιάνδρους

Ο καταξιωμένος Ινδός γλωσσολόγος Suniti Kumar Chatterji

γράφει στο βιβλίο του «History and Culture of the Indian People, Race, movements and pre-historic Culture»:

Η κοιτίδα των Δραβιδών, (φυλές των οποίων η γλωσσική οικογένεια από 23 γλώσσες, αντιστοιχεί στην Ινδία και το Πακιστάν σε 200 και πλέον εκατομμύρια ανθρώπους ), είναι τα νησιά του Αιγαίου, και πιθανότερα η Κρήτη, απ΄ όπου οι πρόγονοί τους ξεκίνησαν πριν από πολλές χιλιετίες για να καταλήξουν στην Μεσοποταμία όπου ανέπτυξαν τον Σουμεριακό πολιτισμό, και στη συνέχεια απλώθηκαν στην Κεντρική και νότια Ινδία.

Η ιερογλυφική γραφή που βρέθηκε στην Harappa, υπό μορφή χιλιάδων σφραγίδων και πινακίδων (4.000 περίπου), δεν εμφανίζει κανενός είδους ομοιότητα με κανένα από τα γνωστά Ινδικά αλφάβητα, ενώ αντίθετα σχετίζεται με αυτά της Μυκηναϊκής εποχής.

Οι Δραβιδες ήταν πρωτοελληνική Πελασγική, γράφει ο Ινδός αρχαιολόγος R.D.Banerji, η οποία αφού εγκατέστησε αποικίες στην Μεσοποταμία και συνέβαλλε καθοριστικά στην δημιουργία του Σουμεριακού πολιτισμού, συνέχισε την αποικιακή της δράση, και επεκτάθηκε στην κοιλάδα του Ινδού όπου εκεί επίσης απετέλεσε την βάση για την δημιουργία του ομώνυμου πολιτισμού, όπως βλέπουμε από τα ερείπια των δύο πόλεων Mohenjo Daro και Harappa της 4ης π.Χ. χιλιετίας στις όχθες του Ινδού ποταμού, (σημερινό νότιο Πακιστάν).

Την καταστροφή της Daro από πυρηνική βόμβα ίσως την γράψω άλλη φορά. Είναι υαλωμένη όλη η πόλη. Τέτοια θερμοκρασία και τόση υψηλή ραδιενέργεια μόνο από ρίψη ατομικής βόμβας γίνεται.

Την περιγράφει εξάλλου και οι Βέδες τα ιερά βιβλία των Ινδών.

Σκελετοί ανθρώπων που βρέθηκαν στην Daro και έχουν ραδιενέργεια 50 φορές υψηλότερη από το κανονικό.
Σκελετοί ανθρώπων που βρέθηκαν στην Daro και έχουν ραδιενέργεια 50 φορές υψηλότερη από το κανονικό.

Σχόλιο diadrastika: Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας την Μαχαμπαράτα, τον Ησίοδο, τον Ινδό γλωσσολόγο και τις επιστημονικές μετρήσεις της περιοχής, τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα αυτονόητο συμπέρασμα.

Οι Έλληνες Δραβίδες σε ένα άγνωστο παρελθόν που πιθανόν έχει να κάνει με την τυφωνομαχία ή την τιτανομαχία, διέθεταν όπλα που σήμερα θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως πυρηνικά.

Εξάλλου, περίεργα κατάλλοιπα πυρηνικών έχουν εντοπιστεί και στην Κρήτη
-d-

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πηγή
μέσω e-rodios