Πως Καθαρίζουμε το Σπίτι μας από την Αρνητική Ενέργεια της Πανσελήνου

Πως Καθαρίζουμε το Σπίτι μας από την Αρνητική Ενέργεια της Πανσελήνου

Αυτή είναι μια στιγμή έντονης ενέργειας (λόγω Πανσέληνου) και πλανάται μια πολύ βαριά «σκόνη» στον αέρα, που απλά θα μπορούσε να μας καταβάλλει ακόμη περισσότερο. Εάν αισθανόμαστε βαριοί, υποτονικοί, σε μια αποτελμάτωση ή ότι το σπίτι μας δεν μας χωρά, κάτω από την έντονη ψυχολογική πίεση που μας ασκεί το πλανητικό σκηνικό, ίσως ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Έχουμε όλοι περπατήσει σε κάποιο μέρος και πήραμε αυτό το συναίσθημα δυσφορίας. Αυτό που μας συμβαίνει είναι ότι αντιλαμβανόμαστε την αρνητική ενέργεια που έμεινε στο χώρο. Μερικές φορές είναι οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν το χώρο και δημιουργούν την αρνητικότητα. Άλλες φορές, είναι ο ίδιος ο χώρος. Γι΄αυτό κι αυτός σαν εμάς, χρειάζεται εκκαθάριση.

Πώς να καθαρίσουμε την ενέργεια

Καταρχάς, είναι σημαντικό να αφήνουμε τα παράθυρα ανοιχτά και να περιβάλλουμε τα δωμάτια στο χρυσό φως του Ηλίου. Όπου υπάρχει σκοτάδι ρίχνουμε φως…

Με την ίδια λογική χρησιμοποιούμε εμπόδια από φως, όπως λάμπες δαπέδου ή κρυμμένα σποτ, έτσι ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας όταν συναντάμε αρνητικούς ανθρώπους στο σπίτι μας.

Μπορούμε ακόμη να χρησιμοποιήσουμε αλάτι. Αυτή η τεχνική, που έχει τις ρίζες της στο Φενγκ Σούι, βασίζεται σε θαλασσινό αλάτι που δεν έχει υποστεί χημική λεύκανση -χονδρό ή ψιλό δεν έχει σημασία. Σε ένα καμινέτο λοιπόν, ζεσταίνουμε το αλάτι μέσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αρωματίζουμε το χώρο.

Επίσης, ένα σακουλάκι με βότανα (δεντρολίβανο ή φασκόμηλο) κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας, είναι εξίσου βοηθητικό. Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που εμείς ή κάποιος επισκέπτης μπαίνει στο σπίτι, η αρνητική ενέργεια που τυχόν φέρει επάνω του θα «συλλαμβάνεται» στην είσοδο και δεν θα εισχωρεί στο εσωτερικό του σπιτιού.

Μια ακόμη πρόταση είναι να αγοράσουμε ένα μελωδό. Κατασκευασμένα από γυαλί ή μέταλλο, τα «παιχνίδια των ανέμων», όπως συνηθίζεται να τα λένε, πιστεύεται πως δεν επιτρέπουν στην ενέργεια να «λιμνάζει». Kαθώς οι μελωδοί χρειάζονται τη δύναμη του αέρα για να κινηθούν, όταν τους τοποθετούμε σε εσωτερικούς χώρους, φροντίζουμε να τους κινούμε συχνά. Kαλύτερα σημεία τοποθέτησης θεωρούνται οι γωνίες και τα δοκάρια.

Θα πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσουμε πως τα αποτελέσματα δεν θα είναι άμεσα. Xρειάζεται χρόνος και συστηματική φροντίδα, όπως συμβαίνει με το μυαλό μας και την καρδιά μας, με αυτήν την Πανσέληνο.

astrology.gr και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.