Κάτω από την Σφίγγα της Αιγύπτου

Δείτε αυτό τον χώρο που βρήκανε ότι υπάρχει κάτω από την Σφίγγα της Αιγύπτου. Η είσοδος είναι από το δεξί πόδι της Σφίγγας. Δυστυχώς λίγο προχώρησε το συνεργείο και το σταμάτησαν. Τώρα το μελετούν με την ησυχία τους έχοντας στρατιώτες στην είσοδο. Από δω πέρασαν όλοι οι σοφοί της αρχαιότητας. Το υπόγειο επεκτείνεται κάθετα, 12 ορόφους μέσα στη γη. Είναι μια ολόκληρη πόλη. Όταν διάβασα το Νεκρονομικόν είχε αναφορές στο μέρος, ότι γίνονταν νεκραναστάσεις… είναι κάπως το θέμα ανατριχιαστικό.

Επίσης υπάρχει και βιβλιοθήκη που ΔΕΝ αφήνουν κανέναν να μπει! Είναι φτιαγμένη από υλικό που ΔΕΝ είναι μάρμαρο αλλά ένα σκληρότερο υλικό και τόσο λείο, ώστε θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει κοπεί με λέιζερ ή διαμάντι καθώς δεν νοείται να είναι τόσο λείο, σμιλεμένο με σφυριά και καλέμι! Υπάρχουν αίθουσες που δεν μπορείς να μπεις. Αμέσως ζαλίζεσαι, κάνεις εμετό ή αρρωσταίνεις κλπ.

Δείτε και ένα σχετικό video: Great Sphinx of Giza Egypt: Secret Tunnels Confirmed – Ancient Egyptians & Hall of Records. Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Πηγή μέσω e-rodios