Η Μεταφυσική Πλευρά των Οργονιτών και οι Μαϊμούδες της Ουτοπίας
Είναι απίστευτα διασκεδαστική η παραπληροφόρηση που επιχειρούν σκοπίμως και δόλια οι περιώνυμες Μαϊμούδες της Ουτοπίας, εναντίον των οργονιτών και της απίστευτης Ενέργειας και Δύναμης που δίνουν στον κάτοχο τους, ωθούμενοι φυσικά από τον νοητικό έλεγχο που υφίστανται! Είναι γνωστόν ότι η βλακεία περισσεύει στον κόσμο των Μαϊμούδων της Ουτοπίας! και είναι αυτή η βλακεία που οδηγεί στην κακία τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δυστυχώς γι αυτούς και τους επικυρίαρχους, είμαστε απόλυτα προστατευμένοι, μα δυστυχώς δεν είναι όλοι.

Η Βλακεία των Μαϊμούδων της Ουτοπίας, είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του γνωστού κόσμου. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε ούτε να την πολεμήσουμε, αλλά μπορούμεεύκολα να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές η βλακεία και η εκούσια συναναστροφή μας με αυτήν, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.
Δεν έχω διάθεση να πω πολλά, *διάβασε στο τέλος του άρθρου πως αντιμετωπίζουμε έναν βλάκα-μαϊμουδίτσα, παρά μόνον να ξανά-υπενθυμίσω τα βασικά πλεονεκτήματα ενός σωστά κατασκευασμένου οργονίτη κατηγορίας ΑΑΑ+ και να υπενθυμίσω το γνωστόν που οι εν λόγω Μαϊμούδες της Ουτοπίας, όπως είναι φυσικό αγνοούν, μιας και ο νοητικός έλεγχος που υφίστανται, τους το απαγορεύει.
«Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα» Εκτός κι αν είσαι η εκκλησία να προσθέσω !
Είναι επίσης γνωστόν και καθόλου μυστικό, ό,τι οι Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι τρέμουν τους οργονίτες. Είναι το μόνο άψυχο υλικό αντικείμενο που τρέμουν όταν βρεθούν στην ακτίνα δράσης του, ΑΝ φυσικά είναι σωστά κατασκευασμένο, όπως αυτοί του www.orgonodrome.gr Γι αυτό και δεν τολμούν ανοιχτά να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους κατασκευαστές τους, παρά μόνον πλάγια, υπόγεια και δόλια, με την αγαπημένη τους μέθοδο την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ [1] και τα διάφορα εργαλεία της, που με  δεξιότητα ταχυδακτυλουργού ξέρουν να χρησιμοποιούν. Άλλωστε είναι επίσης γνωστό πως τους αρέσει να παίζουν με τις Μαϊμούδες και ουδέποτε θα άφηναν ένα καλό παιχνίδι ανεκμετάλλευτο.

Το αγαπημένο τους, η Προπαγάνδα της υπέρ-παραπληροφόρησης: Έτσι έριξαν στην αγορά άχρηστα αντικείμενα που οι μαϊμούδες τα ονόμασαν ψευδώς “οργονίτες” γιατί, θα μου πείτε τα αποκαλούν οργονίτες και όχι κάπως διαφορετικά; Είναι απλό, γιατί δεν ξέρουν πως να τα ονομάσουν, ούτε ξέρουν τι φτιάχνουν, αφού δεν τα φτιάχνουν συνειδητά αλλά οι καταλήψεις τους έχουν τον έλεγχο !!!
Τι να κάνουμε, πως να προστατευθούμε από τους τσαρλατάνους που κατακλύζουν το σύμπαν; Μα με τους γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους. Όπως οι τσαρλατάνοι κάνουν σωστά την δουλειά τους καταστρέφοντας κάθε τι καλό και διαιωνίζοντας την βλακεία τους, έτσι και οι καλοί άνθρωποι έχουν τρόπους να προστατευθούν από την βλακεία. Ο καλός οργονίτης είναι μόνον ένας από τους τρόπους.
Για να δημιουργήσουν σύγχυση, στο κοινό και να το κρατήσουν μακριά από τους οργονίτες που τους ΤΡΕΜΟΥΝ, αντί για την κατά μέτωπο επίθεση (άλλωστε διαθέτουν όλα τα εργαλεία γι αυτήν) χρησιμοποίησαν τα φερέφωνα, τους υπό τηλεπαθητικό έλεγχο, για να μπερδέψουν “την πούτσα με την βούρτσα”. Κατά την απίστευτη λογική τους, ένα άλογο, μια βρύση χαλασμένη, ο μεντεσές μιας πόρτας, ο ήλιος και μια κατσίκα έχουν ομοιότητες και καθόλου διαφορές !!!!
Αδυνατώ να τους παρακολουθήσω, πόσο μάλλον να μπω σε οποιαδήποτε διάλογο, με την παράνοια που διέπει το νου αυτών των δύστυχων, που βρίσκονται ήδη σε δυσάρεστη θέση και υπό καθεστώς ελέγχου των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων. Μόνο συμπόνια για την κατάσταση τους διαθέτω …και την προτροπή να φορέσουν έναν οργονίτη ΑΑΑ+  μήπως κι αντιληφθούν σε τι αναφέρομαι, άλλωστε τα περισσότεροι απ’ αυτά, τα υπό έλεγχο φερέφωνα, έχουν ήδη αγοράσει σχεδόν όλους τους οργονίτες από το  orgonodrome (!!)
Λέγοντας Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι αναφέρομαι στην Μυστική Πραγματικότητα των κρυμμένων ειδών διαφορετικού DNA που βρίσκονται ανάμεσά μας και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους κι εμάς τις Μαϊμούδες της Ουτοπίας, σαν το Κοπάδι τους, έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές σε αυτούς κι όχι μονάχα εμείς !!!!  Αναφέρει χαρακτηριστικά η Λασέρτα:
Μπορεί για παράδειγμα να θυμάστε ότι ήσασταν σε ένα από τα κανονικά ανθρώπινα νοσοκομεία και ότι κάποιοι γιατροί σας εξέταζαν και δεν σκέφτεστε παραπέρα για το τι σας συνέβη (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο στον δρόμο που το νομίζατε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταζόσασταν από αυτούς σε ένα από τα εργαστήρια τους.
Δεν μπορείτε να βασίζεστε στο μυαλό σας σε αυτήν την περίπτωση. Εμφανίζονται με διαφορετικές μορφές σε εσάς για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν του αποκαλούμενους μάρτυρες της απαγωγής που μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα — ή που πιστεύουν ότι μπορούν να θυμηθούν — γελοίους στο ευρύ κοινό και απ’ όσο ξέρουμε, είναι επιτυχείς.
Πιστέψτε με, υπάρχουν μόνο 14 εξωγήινα είδη στον πλανήτη και μόνο 8 από αυτά απαγάγουν ανθρώπους μέχρι στιγμής (ξανά απ’ όσα ξέρουμε). Επίσης, δεν είναι όλοι από τους «απαχθέντες» πραγματικοί και μερικοί από τους εξωγήινους στις αναφορές τους είναι στην πραγματικότητα απλά φαντασιώσεις ή ψέματα.
> Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας;
Επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθεαυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας.
Εάν συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε μόνο να συγκεντρωθείτε σε αυτήν την υποψία και να αναλύσετε κάθε σας σκέψη και μνήμες. Πολύ σημαντικό: μην κλείνετε τα μάτια σας (αυτό θα οδηγήσει σε άλλη μορφή εγκεφαλικών κυμάτων που είναι ευκολότερα να επηρεαστούν) και μην κάθεστε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε.
Εάν μείνετε ξύπνιοι κατά τα πρώτα λεπτά, μπορείτε ίσως να προσπαθήσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και κύματα στον εγκέφαλο σας και ο υποβολέας θα παραιτηθεί μετά από μερικά λεπτά εάν αυτός ή αυτή δεν επιτύχει, επειδή θα αρχίσει να βλάπτει τον εγκέφαλό της.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα επώδυνο και μπορεί να σας βλάψει, οπότε καλύτερα μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε αλλά θα είναι η μόνη δυνατή πιθανότητα που έχετε. Παρόλα αυτά, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο με τα ασθενέστερα είδη, όχι τα ισχυρά.
Αυτό το οποίο σταματάει τις σκέψεις σας και εμποδίζει τους επικυρίαρχους να παίζουν μαζί μας είναι ένα μαντήλι από μετάξι και οι οργονίτες. Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι ο βασικός οργονίτης είναι το ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ. Εάν έχετε έναν μόνο οργονίτη τότε αυτός επιβάλλεται να είναι το μενταγιόν Pendants OrgonOdrome. Χρειάζεται να το φοράτε όλη την ημέρα, αν θέλετε να κάνει δουλειά. Το βράδυ αν δεν μπορείτε να το φοράτε γιατί τυχόν σας ενοχλεί, το βάζετε κάτω από το μαξιλάρι με την κεραία προς το πάτωμα.
Η ερώτηση που προκύπτει είναι, γιατί πρέπει να φοράμε το μενταγιόν οργονίτη; Γιατί το μενταγιόν, όταν  φοριέται σωστά, βρίσκεται επί του κεντρικού μεσημβρινού κοντά στον θύμο αδένα. Ο θύμος αδένας είναι αυτός που δημιουργεί το ανοσοποιητικό στο παιδί. Μετά την κάλυψη του στα 8 περίπου χρόνια με λίπος οπότε αρχίζει η σταδιακή ωρίμανση των γεννητικών αδένων, αναλαμβάνει τον ρόλο κατά κάποιο τρόπο, του Αιθερικού ανοσοποιητικού. Άρα …
Ιδανικό και πάντοτε πρώτο είναι το μενταγιόν να συμπληρωθεί από ένα mini-MWO που το φοράτε πάντα στην αριστερή τσέπη, χωρίς να υπάρχουν μαζί κλειδιά η άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Γιατί πάντα αριστερά; Επειδή ο  θάνατος σας παραμονεύει πάντα από αριστερά και είναι πάντοτε ο καλύτερος φίλος ενός ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ. Περίεργη δήλωση για ανθρώπους που το μυαλό τους είναι κολλημένο στα ευρώ, το σεξ και το φαγητό. Δηλαδή για το 95% των ανθρώπων. Αλλά δεν απευθύνομαι σε αυτούς, κανένα μου άρθρο δεν απευθύνεται σε αυτούς και από τα μιμιδίζοντα σχόλια τους, απλά επιβεβαιώνουν την βλακεία τους.
Το καθαρό μετάξι είναι χρώματος ιβουάρ και δεν έχει υποστεί καμιά επεξεργασία. Το καλύτερο είναι αυτό που προορίζεται για σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Το αγοράζετε ώστε να φτιάξετε μια μπαντάνα ή το πολύ για να καλύψετε εσωτερικά το τζόκευ σας, όταν βγαίνετε για βόλτα η καφέ. Κάντε το πείραμα με την μπαντάνα. Θα πάθετε ΣΟΚ. Ναι είναι μια απλή τεχνική ΣΟΚ, πολύ ευχάριστη αν και τρομακτική.
Θα διαπιστώσετε ότι ξαφνικά στο μυαλό σας έχετε, μόνο το 10% των σκέψεων που έχετε καθημερινά, είτε δουλεύετε είτε απολαμβάνετε το καφεδάκι σας. Σταματά η παράνοια των 100.000 στροφών το λεπτό στο μυαλό σας. Όλα παίρνουν την φυσιολογική τους διάσταση και η χαβούζα των συναισθημάτων εξαφανίζεται. Το συναίσθημα είναι προϊόν της σκέψεως (συν-αίσθημα) και τα δύο μαζί δημιουργούνται από λέξεις, πού όλα μαζί συντηρούν τον κόσμο του ΕΓΩ. Εδώ να συμπληρώσω πως η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, αλλά ΑΙΣΘΗΜΑ.Υπάρχει χωρίς σκέψεις, λέξεις, συν-αισθήματα και όχι μόνο η αγάπη.
Το ΕΓΩ και η συντήρηση του καταναλώνουν ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας, δικής σας ενέργειας. Γι αυτό και αποκαλείται Λερναιοκέφαλο τέρας γιατί όπως το εν λόγω τέρας μια σκέψη κόβεις χίλιες αντίστοιχες εμφανίζονται. Μέχρι … Μελέτησε τι δημιουργούν οι ανεξέλικτες σκέψεις [2]
Ασχέτως τι σας λέει καθημερινά το χαζοκούτι, οι ψυχολόγοι, οι παπάδες και οι πολιτικοί,  αφού το 90% (περίπου) των σκέψεων δεν είναι δικές σας, ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ; Τώρα μάθετε κάτι σημαντικό.
Υπάρχει μια λειτουργία στον άνθρωπο που είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Δηλαδή δεν μπορείτε να  ξεκατουρήσετε να ξεαναπνεύσετε κλπ. Αντιστρεπτή είναι η λειτουργία της σκέψεως. Σκέπτεστε, Μιλάτε και Νοιώθετε. Εάν σας βάλουν σε ένα δωμάτιο που είναι το αντίστροφο του ανηχοικού (απορροφά κάθε θόρυβο και μόνο τέτοια σας δείχνει σε ταινίες το Χόλυγουντ) όπου ανακλώνται πλήρως όλοι οι ήχοι, θα κοντέψετε να κουφαθείτε από την … αναπνοή σας.
Μάλιστα η ένταση της βρίσκεται στο κατώφλι του πόνου για το ανθρώπινο αυτί. Τότε εκτός από την αναπνοή σας που θα νομίζετε ότι αναπνέει ολόκληρο το σύμπαν σαν σπηλιά, ΘΑ Ακούσετε και κάτι άλλο! Τις σκέψεις σας! Σε κάθε σκέψη που κάνετε πάλλονται ανεπαίσθητα οι φωνητικές σας χορδές για αυτό λοιπόν ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.
Αυτή η λειτουργία όμως είναι ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ. Επαναλαμβάνω πως υπάρχουν από παλιά, όντα στον πλανήτη γη, με ξένο προς το ανθρώπινο DNA. Είναι οι ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν στο ανθρώπινο μυαλό σκέψεις (αυτόματα και ανάλογα με τον χαρακτήρα σας) και μάλιστα σε πολλές χιλιάδες ανθρώπους ο καθένας τους. Το κάνουν επιδρώντας βιοενεργειακά στις φωνητικές σας χορδές αντίστροφα.
Ουσιαστικά ο καθένας τους έχει χρεωμένους, με 108 όπως λέγαμε οι παλιές σειρές στον στρατό. Βέβαια στην πλέμπα το κάνουν με εξελιγμένα για τα ανθρώπινα στάνταρντ μηχανήματα Ραδιονικής. Όσοι έχουν εμπειρία από τους καλόγερους στο Άγιο Όρος θα ξέρουν ότι το φαινόμενο το ονομάζουν ΛΟΓΙΣΜΟ που τους «βάζουν» τα δαιμόνια.

Μυστικές Εταιρείες και παιχνιδάκια: Όσοι ανήκετε σε «εταιρίες» και έχετε εμπειρία, ξέρετε τι «παιχνιδάκια παίζονται». Φυσικά δεν θα το αναλύσω εδώ, όμως αυτήν την εποχή (τέλος δηλαδή αυτής της εποχής) τα «παιχνιδάκια» μαίνονται. Είναι εκπληκτικό το πώς εκμηδενίζονται με ένα silver bullet orgonodrome και άλλο ένα χωρίς σχοινάκι στην αριστερή τσέπη ή στην τσάντα σας για τις κυρίες μαζί με ένα mini-MWO .
Επίσης φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε την σημασία του Γεωπαθητικού Στρες. Μέσα από το γεωπαθητικό στρες περνάει πανεύκολα η σάρα και η μάρα για κατευθυνόμενα «χάδια». Έτσι βάλτε κάτω από τα κρεβάτια σας και τους καναπέδες σας μια μικρή πυραμίδα orgonodrome η το Drink Charger MWO. Στο family room ή στο κυρίως σαλόνι ένα MWO orgonOdrome η δύο εάν οι χώροι είναι μεγάλοι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Πυραμίδα MWO SHELL orgonOdrome εάν γνωρίζετε πως χρησιμοποιούνται ενεργειακά οι γωνίες μιας πυραμίδος με τις αναλογίες του Χέοπος.
Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας. Και η Quadruple MWO Pyramid σημαίνει αυτό το πακέτο ενέργειας, σε τετραπλή δυναμική.
Η συνέργεια όλων αυτών δημιουργεί μια παραδεισένια και καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι η στο γραφείο. Κάτι άλλο ενδιαφέρον είναι ότι σε ένα τέτοιο χώρο καθαρό ενεργειακά όπως τον περιγράφω οι φίλοι σας η οι συνεργάτες σας δεν μπορούν να σας πουν ψέματα (εάν έχουν την πρόθεση) μετά την πάροδο ενός τετάρτου η το πολύ μισής ώρας. Επίσης οι έντονα αρνητικοί βιοενεργειακά άνθρωποι θα βρουν δικαιολογία να αναχωρήσουν εντός πέντε λεπτών. Άλλωστε αυτούς δεν τους θέλετε, έτσι και αλλιώς … υποθέτω !
Μελέτησε το θέμα και θα πέσεις απ τα σύννεφα, που αρέσκεσαι να συχνάζεις ! Αν είσαι αναγνώστης μας γνωρίζεις ήδη σε τι αναφέρομαι, αν δεν είσαι και μπαίνεις εδώ για πρώτη φορά διάβασε τους συνδέσμους.
Στο www.terrapapers.com αναφερθήκαμε μιλώντας για την Αληθινή Ιστορία της Ανθρωπότητας [6] με μία περισσότερο ρεαλιστική προσέγγιση σχετικά με την προέλευση του ανθρωπίνου είδους, του Θηρίου. Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος  μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, …το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι Sheti (Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι) μας αποκαλούν “Μαϊμούδες της Ουτοπίας” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου είναι απόλυτα σωστοί σε αυτό, όντως απευθύνονται σε Μαϊμούδες που ζουν μέσα σε μια Ουτοπική Ψευδαίσθηση, που μάλιστα την θεωρούν σαν την μοναδική αλήθεια.
Αυτός ο κόσμος ψευδαίσθησης, είναι θανάσιμος για τις Μαϊμούδες της Ουτοπίας, γεγονός που δεν έχει λογική μεν ή δεν μας αρέσει, αλλά είναι η πραγματικότητα. Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη, την ποίηση και τη λογοτεχνία και πνευματικών στην θρησκεία και την πολιτική.
Χρησιμοποιεί λέξεις-κωδικούς κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία της πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης: για παράδειγμα κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως, αγγέλους, θεούς …κλπ. Ξεσηκώνουν και χρησιμοποιούν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην σκέψη μας και είναι περήφανοι για αυτή τους τη δυνατότητα.
Πολλές από τις ιδέες και τις αντιλήψεις για τις οποίες οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι καμαρώνουν είναι ότι μία Μαϊμού δεν μπορεί να κατορθώσει τίποτα απολύτως (σημαντικό ή μη ) σ’ αυτόν τον κόσμο και φροντίζουν …με απόλυτη επιτυχία, ώστε να μην κατορθώσει τίποτα.
Η ωμή αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη όποια φαντασία μας. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της όποιας αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές και είναι γνωστό ό,τι η ιστορία γράφεται από τους νικητές και ράβεται στα μέτρα τους, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η Αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου, άλλωστε Α-ΛΗΘΗ σημαίνει να ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
Εσύ (ΑΝ) προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αντιλαμβάνεσαι ό,τι ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι, ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη, ότι συμφωνείτε. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό, μονάχα η Συμφωνία σας το κάνει πραγματικό. [3]
Πάρα πολλοί από εμάς ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ έχουμε αντιληφθεί, πόσα παράδοξα υπάρχουν, πόσες ασυμφωνίες σχετικά με την κοινωνική μας πραγματικότητα, γιατί απλά το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι εκεί και περιμένει να το Παρατηρήσεις για να σου αποκαλύψει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) του. Μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος Βλέπει με τον Εγκέφαλο και όχι με τα μάτια του.
Είναι σαν να υπάρχει ένα σύνολο αντι-ανθρωπίνων αξιών σχετικά με τα θέματα προσπαθούμε και ελπίζουμε να τα κάνουμε προς όφελός μας. Από την άλλη μεριά είναι οξύμωρο ότι ενώ υπάρχουν ανθρωπιστικές αξίες η εκμετάλλευση πάντα κυριαρχεί χωρίς να υπάρχει σύνεση. Όμως όλες αυτές οι πράξεις δεν γίνονται από ανθρώπινο χέρι ούτε κι έχουν κανένα ανθρώπινο κίνητρο και δεν είναι καν ανθρωποκεντρικές. Σκέψου την τροφή που προωθείτε για να καταναλώνει ο άνθρωπος, μονάχα απ αυτό αντιλαμβάνεσαι πως κάτι είναι παράδοξο, παράλογο, αφύσικο …
Δώσαμε ήδη εδώ στο  terrapapers μια πτυχή της ιστορίας που ποτέ δεν διδάσκεται. Μιλήσαμε ήδη για το ποιοί τρέφονται από την ψυχή μας, που αφήνουμε πίσω για να έρθει σε αυτό το σφαγείο, αυτού του πλανήτη, έναν πλανήτη που ακόμα βρίσκεται στους Σκοτεινούς Αιώνες όσον αφορά την επιστήμη και τις ανακαλύψεις.
Αναφερθήκαμε ήδη στους ανορθόδοξους τρόπους που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τη ζωή τους και να λειτουργήσουν μέσα σε αυτό το κοινωνικό σύστημα που μοιάζει αστεία επικίνδυνο και σίγουρα καθόλου ανθρώπινο.
Αναφερθήκαμε ήδη στο τι πραγματικά συμβαίνει με τους ανθρώπους που είναι ένα κλωνοποιημένο δημιούργημα αυτού του κόσμου, ενός κόσμου που επίσης φιλοξενεί υπόγειους ανεπτυγμένους πολιτισμούς που δεν μοιάζουν καθόλου με τους ανθρώπους.
Τέλος αναφερθήκαμε στο ζήτημα της έξωθεν παρέμβασης που προβάλλεται μέσα από το πρίσμα μίας τελευταίας «Μάχης» τουλάχιστον για το τμήμα του δικού μας γαλαξία.
Ποιος είναι λοιπόν ο εχθρός μας; Και η απάντηση είναι εμείς οι ίδιοι, οι εγωπαθείς, οι πλεονέκτες, οι αδαείς. Εμείς που πράττουμε ανάλογα με τα μικροσυμφέροντα και ανταγωνιστικά. Εμείς που έχουμε μολύνει τη Γη, έχουμε καταστρέψει τον πλανήτη, εμείς που ξεκινήσαμε τους πολέμους και εμείς που πρέπει να τιμωρηθούμε. Το φταίξιμο πέφτει όλο στο Εμείς και στους απλούς ανθρώπους που δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά ένα βίαιο ζώο. Αυτό το βίαιο ζώο ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης φιλοσοφίας χειραγωγείται και καταστρέφει τον πλανήτη.
Αν λοιπόν ο απλός άνθρωπος δέχεται όλες αυτές τις κατηγορίες για τη βία και την άγνοιά του τότε τι να πει κανείς για τους δήθεν εκλεπτυσμένους και μορφωμένους γαλαζοαίματους οι οποίοι μολύνουν ανελέητα και ευτελίζουν την τροφή, τον αέρα και το νερό με σκοπό, να μην μπορούν πια να είναι αυτά τα ζωτικά κύρια χαρακτηριστικά του πλανήτη;
Οι παράλογες μέθοδοι εκμετάλλευσης που εφαρμόζουν οδηγούν τον πλανήτη σε καταστροφή. Ποιος άνθρωπος αν είχε υπό τον έλεγχό του την υποδομή, την έρευνα και την τεχνολογία δεν θα είχε φροντίσει για το μέλλον του και την εξέλιξη του, υπό αυτές τις συνθήκες;
Άρα θα έπρεπε μέχρι τώρα είτε να είχαν γεμίσει αποικίες στο εσωτερικό της γης ή να είχαν δημιουργήσει καινούργιες εκτός Γης. Αν ένας απλός άνθρωπος παρατηρήσει τι γίνεται γύρω του και χρησιμοποιήσει την απλή λογική και αντίληψή του και κοιτάξει όλα αυτά τα Ιδρύματα και τους θεσμούς που ισχυρίζονται ότι υπάρχουν για εμάς, τότε η «αγέλη των Μαϊμούδων» θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί γιατί τα πράγματα είναι εντελώς παράλογα και καθόλου ανθρωποκεντρικά.
Σύμφωνα με την βαθυστόχαστη σκέψη ενός απ΄ τους μεγαλύτερους Στοχαστές, του Charles Fort, πίσω από όλα τα πράγματα και τα φαινόμενα κρύβεται ένα ανείπωτο σύνολο, μια μυστική ενότητα που δεσπόζει παντού. Άρα η πολιτισμένη σκέψη του 19ου αιώνα που χαρακτήρισε την εποχή μας και ο κόσμος της ξερής δυαδικής λογικής, αντιπροσωπεύουν το δυϊσμό, που δεν κατανοεί τα πράγματα αλλά απλώς τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τις ιδιότητές τους. Ο Φορτ πίστευε στη δυνατότητα δημιουργίας μιας νέας διανοητικής δομής…
..Μια επεξεργασία των καταραμένων. Με τον όρο καταραμένα εννοώ τα αποκλεισμένα, αυτά που έχουν απορριφθεί και αποσιωπηθεί.  Έκανε μια επεξεργασία της πληροφορίας που η επιστήμη έχει αποκλείσει και εξορίσει. Τάγματα των αναθεματισμένων, οδηγημένα στην μάχη από θολές πληροφορίες που έχω ξεθάψει, θα παρελάσουν σαν στρατιές νεκροζώντανων… Θα τα διαβάσετε ή θα προελάσουν οργισμένα. Μερικά απ΄ αυτά φτωχά, μερικά οξύθυμα και φλογισμένα και μερικά απ΄ αυτά με την σαπίλα του τάφου πάνω τους. Κάποια απ΄ αυτά είναι πτώματα, σκελετοί, μούμιες, σπασμένα, ταλαντευόμενα, παρακινημένα από συντρόφους που ήταν καταραμένοι όταν ήταν ζωντανοί. Είναι γίγαντες που θα βαδίσουν δίπλα σας, αν και θα ακούγονται κοιμισμένοι.
Υπάρχουν πράγματα που είναι θεωρήματα και πράγματα που είναι σκουπίδια, κουρέλια. Θα ξεκινήσουν την πορεία τους, σαν τον Ευκλείδη χέρι με χέρι με το πνεύμα της αναρχίας. Εδώ και κει θα φτερουγίζουν μικρές πόρνες. Πολλά δεν είναι παρά κλόουνς. Αλλά πολλά αξίζουν το μεγαλύτερο σεβασμό. Πολλά είναι πληρωμένοι δολοφόνοι. Είναι αμυδρές δυσωδίες και κοκαλιάρικες δεισιδαιμονίες και απλές σκιές και ζωντανές συμφορές, παραξενιές και αξιαγάπητες οπτασίες.
Το πρόχειρο και το σχολαστικό, το εκκεντρικό και το γκροτέσκο και το ειλικρινές και το ανειλικρινές και το βαθύ και το παιδιάστικο. Ένα μαχαίρωμα κι ένα γέλιο και τα ασθενικά πλεγμένα χέρια της απελπισμένης ιδιοκτησίας. Το υπεραξιοσέβαστο, μα και το καταδικασμένο, έτσι κι αλλιώς… Η δύναμη που αναφώνησε σε όλα αυτά τα πράγματα ότι είναι καταραμένα, είναι η δογματική επιστήμη. Όμως θα προελάσουν. Οι μικρές πόρνες θα χοροπηδήσουν και τα τέρατα θα τραβήξουν πάνω τους την προσοχή και οι κλόουνς θα σπάσουν τον ρυθμό της ορχήστρας με τις παράφωνες ντουντούκες τους.
Έτσι, με τα καταραμένα εννοώ τα αποκλεισμένα. Αλλά και με τα αποκλεισμένα εννοώ αυτά που μια μέρα θα γίνουν εκείνα που θα αποκλείσουν. Κ ι οτιδήποτε είναι, δεν θα είναι. Κι οτιδήποτε δεν είναι, θα είναι.
Είναι η άποψη μας, ότι η ροή ανάμεσα σ΄ αυτό που είναι και σ΄ αυτό που δεν είναι και σ΄ αυτό που δεν θα είναι, ή εκείνη η κατάσταση που συνήθως απαράδεκτα ονομάζεται Ύπαρξη, είναι ένας ρυθμός κολάσεων και παραδείσων που εναλλάσσονται. Είναι η άποψή μας ότι το καταραμένο δεν θα παραμείνει καταραμένο, ότι η λύτρωση προηγείται της καταστροφής. Είναι η άποψή μας ότι τίποτε δεν μπορεί να επιχειρήσει να υπάρξει, εκτός αν επιχειρήσει να αποκλείσει κάτι άλλο. Ότι αυτό που κοινώς ονομάζεται Οντότητα, είναι μια κατάσταση που έχει κατασκευαστεί λίγο πολύ συμμετρικά με την εμφάνιση της θετικής διαφοράς ανάμεσα σ΄ αυτό που περικλείεται και σ΄ αυτό που αποκλείεται.
Όμως, είναι η άποψή μας, ότι δεν υπάρχουν θετικές διαφορές. Ότι όλα τα πράγματα είναι σαν ένα ποντίκι και ένα έντομο που έχουν εισχωρήσει τρώγοντας, μέσα στην καρδιά ενός κεφαλιού τυρί. Ένα ποντίκι και ένα έντομο. Δύο πράγματα δεν θα μπορούσαν να φαίνονται πιο διαφορετικά. Είναι εκεί μέσα, μια βδομάδα, μέσα στο τυρί και τρώνε, ή θα μείνουν εκεί μέσα ένα μήνα. Τότε και τα δύο, είναι μονάχα μεταβολές, μεταποιήσεις, μεταλλάξεις του τυριού. Το τυρί μεταμορφωμένο σε κάτι άλλο, μέσα στον εαυτό του. Πιστεύω ότι είμαστε όλοι ποντίκια και έντομα και δεν είμαστε παρά οι διαφορετικές εκφράσεις ενός τυριού που περικλείει τα πάντα.
Ή, ότι το κόκκινο δεν είναι θετικά διαφορετικό από το κίτρινο. Ότι είναι ακόμα ένας βαθμός μιας δόνησης (όποια δόνηση κι αν είναι αυτή που το κίτρινο θα ήταν ένας βαθμός της). Ότι το κόκκινο και το κίτρινο είναι συνεχή, ή ότι καταδύονται στο πορτοκαλί. Έτσι λοιπόν, αν πάνω στην βάση της “κιτρινότητας” και της “κοκκινότητας”, η επιστήμη επιχειρήσει να κατατάξει όλα τα φαινόμενα, περικλείοντας όλα τα κόκκινα πράγματα ως “αληθή” και αποκλείοντας όλα τα κίτρινα πράγματα ως “ψευδή” ή “αυταπάτες”, η οριοθεσία αυτή θα πρέπει να είναι λανθασμένη και αυθαίρετη. Διότι τα πράγματα που είναι χρωματισμένα πορτοκαλί, που συνιστούν μια Συνέχεια, θα ανήκουν και στις δύο πλευρές αυτής της αυθαίρετης συνοριακής γραμμής.
Καθώς διαλογιζόμαστε πάνω σ΄ αυτό, θα εντυπωσιαστούμε με το εξής, ότι καμιά βάση κατάταξης, ή περικλεισμού και αποκλεισμού, δεν έχει ποτέ συλληφθεί, πιο εύλογη από αυτήν της κοκκινότητας και της κιτρινότητας. Η επιστήμη, με έφεση σε διάφορες βάσεις, περικλείει ένα πλήθος πληροφορίας. Αν δεν το έκανε αυτό, δεν θα υπήρχε τίποτε με το οποίο να φαίνεται ότι κάτι υπάρχει. Η επιστήμη, με έφεση σε διάφορες βάσεις, έχει αποκλείσει ένα πλήθος πληροφορίας.
Τότε, αν η κοκκινότητα είναι συνεχής με την κιτρινότητα, αν κάθε βάση αποδοχής είναι συνεχής με κάθε βάση αποκλεισμού και μη-αποδοχής, τότε η επιστήμη των ανθρώπων έχει αποκλείσει κάποια πράγματα που βρίσκονται σε απόλυτη συνέχεια με αυτά που έχει αποδεχθεί. Με το παράδειγμα του κόκκινου και του κίτρινου, που βυθίζονται στο πορτοκαλί, αποτυπώνουμε όλα τα πειράματα, όλα τα στάνταρτ, όλα τα συστήματα, όλα τα μέσα που σχηματίζουν μια γνώμη. Ή έστω, ότι οποιαδήποτε θετική γνώμη πάνω σε ένα οποιοδήποτε θέμα, είναι μια αυταπάτη, κατασκευασμένη πάνω στην λανθασμένη αντίληψη ότι υπάρχουν θετικές διαφορές με τις οποίες μπορείς να κρίνεις κάτι.
Ότι η αναζήτηση όλης της ανθρώπινης διανόησης έγινε για κάτι – ένα γεγονός, μια βάση, μια γενικότητα, ένα νόμο, μια φόρμουλα, μια κύρια πρόταση που είναι θετική, ότι το καλύτερο που έγινε ποτέ, έγινε για να πούμε τελικά ότι κάποια πράγματα είναι αυταπόδεικτα – αν και με την λέξη απόδειξη εννοούμε την υποστήριξη από κάτι άλλο. Ότι αυτή είναι η μεγάλη αναζήτηση…Αλλά δεν τελείωσε ποτέ ή δεν άρχισε ποτέ. Αλλά η επιστήμη έδρασε, κυβέρνησε, αποφάνθηκε και καταράστηκε, σαν να είχε γίνει αυτή η αναζήτηση.
Νομίζω πως ανήκουμε κάπου. Πιστεύω πως η Γη, σε κάποιες άλλες εποχές, ήταν μια έρημη χώρα και κάποιοι άλλοι ήρθαν εδώ πριν από εμάς, την εξερεύνησαν, την αποίκισαν, έφτιαξαν μεταλλάξεις και στο τέλος άρχισαν μεταξύ τους ένα μεγάλο πόλεμο. Τώρα πια, κάτι πολύ περίεργο κατέχει την Γη, που έγινε η αιτία να φύγουν όλοι οι άποικοι… Ίσως να είμαστε προορισμένοι να μας χρησιμοποιούν, έχοντας την ψευδαίσθηση της ελευθερίας και της δημιουργίας, της Ουτοπίας, ίσως να υπάρχει κάποιος κανονισμός που να διαχωρίζεται σε πολλές κατηγορίες. Κάτι έχει πάνω μας νόμιμο δικαίωμα, κάτι μας εξουσιάζει, αφού πρώτα πλήρωσε το αντίτιμο για να πάρει την ιδιοκτησία που παλιότερα ανήκε αλλού.
Αυτή η συναλλαγή, ήταν γνωστή εδώ και πολλούς αιώνες, σε πολύ λίγους από εμάς, οι οποίοι θα ήταν πιστοί μιας πολύ μυστικής λατρείας, ή κάποιας μυστικής εντολής και τα μέλη αυτής της ομάδας μας κατευθύνουν στο επίπεδο των αποδεκτών γνώσεων και μας προσανατολίζουν προς αυτήν τη μυστηριώδη λειτουργία και χρήση μας… Αν συμφωνείτε ότι η αλήθεια είναι συχνά πιο παράξενη από τη φαντασία, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σας. “The Book of the Damned” Charles Fort [4]
Θα σας πω- αν ενδιαφέρεστε – τι θέλουν, τι επιδιώκουν και πως τα σχέδια τους ευοδώνονται και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου, την Γκρίζα Φυλή. Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς, σαν τις «Μαιμούδες της Ουτοπίας» και να μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας τον «πολιτισμό» σας και σας υπολογίζουν σαν χρήμα, σαν αριθμούς. Λογικό είναι, για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν. Διάβασε οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας Άλλωστε είναι γνωστό ό,τι  Για την διατροφή της γκρίζας φυλής φτιάχνουν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. [5]
… τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε,  αλλά γι αυτήν την νέα γκρίζα φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φάρμακα. Αυτό το νέο είδος γκρίζου ανθρώπου που ετοιμάζουν, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρως εσύ σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτή θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή …και μιλώ για μόλις πριν δυο γενιές !!!
Φτιάχνουν το νέο είδος ανθρώπου της γκρίζας φυλής, εξαλείφουν τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζουν και την τροφή του, λογικό ακούγεται. Άλλωστε το χουν ξανακάνει και ξέρουν πως να το ξανακάνουν. Γι αυτό τόση πρεμούρα με την πολυπολιτισμικότητα, για να μην υπάρχουν ορατά οφθαλμοφανή σημάδια του ποιός είναι τι και η αλλαγή να γίνει όσο μπορεί πιο αθόρυβα. Μην με ρωτήσεις «ποιοί είναι αυτοί που φτιάχνουν;» να υποθεσω πως γνωρίζεις την σπηλιά του Πλάτωνα  και διαβάζεις terrapapers !
Μπορείς να δεις τέτοιο είδος ανθρώπου γύρω σου, δεν έχουν φύλο, είναι κάτι ουδέτερο, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος την λέξη ουδέτερο. Εδώ δεν μιλώ για ομοφυλόφιλους, ούτε γιαΟ.Π. μα για κάτι εντελώς ψυχρό, ουδέτερο, ένα νέο φύλο, ούτε άντρα, ούτε γυναίκα, ούτε ομόφυλο. Έχω συναντήσει αρκετούς και αν διαθέτεις Παρατήρηση και Διάκριση, μπορείς να τους δεις κι εσύ.
Το τραγικό για εμάς είναι, να ενσαρκωθούμε σε αυτόν τον δυστοπικό κόσμο της μη ανθρώπινης γκρίζας φυλής και να έχουμε παραμείνει άνθρωποι !!! Αυτό απεύχομαι για τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου και αυτό είναι και το ζητούμενο, να μην ξανάρθουμε εδώ με κάθε τρόπο με κάθε τίμημα. …και ναι υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρουμε…
Πώς μπορούν να εξηγηθούν όλα αυτά με την λογική; Οι πολιτικοί από τη μία μεριά φαίνεται ότι έχουν μεγάλες αντοχές, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με εμάς. Για παράδειγμα, χημικές ουσίες που είναι επικίνδυνες προωθούνται στην αγορά, όπως η ασπαρτάμη ένα αποτυχημένο εντομοκτόνο, που διασπάται μέσα στο σώμα και σχηματίζει την φορμαλδεΰδη, ένα συντηρητικό που καλύπτει τα νεκρά σώματα και το οποίο είναι επίσης και νευροτοξικό.
Κάποιος θα πει, «μα αν ήταν κακό για την υγεία μας δεν θα μας το έδιναν» Ποιος το λέει αυτό; Ακόμα χειρότερα αποτελέσματα υπάρχουν σε νεαρά άτομα που πίνουν αναψυκτικά των οποίων το νευρικό σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Η ασπαρτάμη, αν δεν το ξέρετε, είναι το βασικό συστατικό της diet- cola και άλλων αναψυκτικών διαίτης χωρίς προσθήκη ζάχαρης καθώς και πολλών προϊόντων που πωλούνται στα super-markets.
Αυτός ο κόσμος είναι θανάσιμος για τους ανθρώπους, γεγονός που δεν δικαιολογείται μεν λογικά, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι σαν να ζούμε σε έναν κόσμο που είναι σε μεγάλο βαθμό εναντίον των ανθρώπων όπως φαίνεται μέσα από τα παραδείγματα επιστημονικών πειραμάτων για τον έλεγχο της σκέψης. Αυτή η πραγματικότητα φυσικά δημιουργεί την εύλογη απορία για ποιο λόγο το ανθρώπινο είδος είναι τόσο μισητό, αλλά πιθανόν να μην μας αρέσουν οι απαντήσεις που θα πάρουμε. Και αυτό γιατί ο κόσμος μας δεν είναι απλά ένας Ανθρώπινος Κόσμος και ποτέ δεν ανήκε πραγματικά στην Ανθρωπότητα.
Οι άνθρωποι είναι πάντα το κτήμα των καθαρόαιμων και ημίαιμων Ερπετοειδών.

Όταν γεννηθήκαμε σαν Άνθρωποι γεννηθήκαμε αποκομμένοι και χωρίς τηλεπαθητικές ικανότητες. Είχαμε μόνο έμφυτη την ηθική και την κοινωνική χειραγώγηση μέσα μας. Για αυτό το λόγο και συχνά απολογούμαστε για τα δικά μας σφάλματα και ενίοτε συγχωρούμε τον κόσμο για ό,τι φαίνεται ότι είναι αντίστοιχα εσφαλμένο. Στην πραγματικότητα, όμως, ο κόσμος δεν είναι καθόλου εσφαλμένος και μόνο εμείς είμαστε σε σύγχυση.
Ο κόσμος λειτουργεί βάσει ενός σχεδίου που ευνοεί τους Ερπετοειδείς που δυστυχώς για εμάς είναι φανατικά εναντίον των ανθρώπων. Το κατεστημένο των Ερπετοειδών δεν επιτρέπει στις χοντροκέφαλες μη-τηλεπαθητικές μαϊμούδες να αναπτυχθούν έτσι ώστε ενεργά να σαμποτάρουν τις πράξεις των πρώτων και να προσπαθήσουν να πετύχουν την κοινωνική εξέλιξη του ταξικού συστήματος.
Οι μαϊμούδες δημιουργήθηκαν πολύ απλά για να υπηρετούν τους κατ’ επίφαση πιο εκλεπτυσμένους αφέντες τους. Για τις περισσότερες μαϊμούδες που πιστεύουν ότι ο κόσμος τους ανήκει, όταν ξαφνικά ανακαλύψουν πως δεν είναι έτσι, απλά για αυτές είναι μία άσχημη μέρα κι ένα οδυνηρό σοκ που συνήθως το διώχνουν απ το μυαλό τους.
Πρέπει όμως να παραδεχθούμε ότι ούτε και η ζωή των Ερπετοειδών είναι εύκολη αφού αναγκάζονται να ζουν μυστικά σε μυστικές κοινότητες για τα μάτια των μαϊμούδων. Η ηθική και οι αξίες των ερπετοειδών είναι πολύ διαφορετικές από αυτές των μαϊμούδων και ό,τι θεωρείται φυσιολογικό για τους ερπετοειδείς μεταφράζεται σαν το απόλυτα κακό για τις μαϊμούδες. ( ομοφυλοφιλία, εκφυλισμός, αιματοφαγία, διαστροφές, πτωματολατρεία κλπ)
Συγκεκριμένα ενώ για μία μαϊμού μοναδική έγνοια μπορεί να είναι η εργασία, η οικογένεια ή το να δει τηλεόραση για τους τηλεπαθητικούς ερπετοειδείς μοναδικός σκοπός είναι η κυριαρχία και ο έλεγχος της ψυχής και των μηχανισμών της. Οι ερπετοειδείς δεν είναι τίποτα άλλο από μηδενιστικά πλάσματα που αναζητούν την ολοκλήρωση στην απελευθέρωση και στην απόκτηση σεξουαλικής ενέργειας. Γι αυτό και τόσος ντόρος για την Κουνταλίνη που είναι η αγαπημένη ενέργεια των ερπετοειδών και την προωθούν με περισσή βλακεία, οι υπό τον νοητικό έλεγχο αδαείς.
Πολύ πιθανόν τώρα που διαβάζετε αυτά και δεν είστε μία μη-τηλεπαθητική μαϊμού να μην πιστεύετε στα μάτια σας, πώς είναι δυνατόν να επιτρέψατε στον εαυτό σας να γεννηθείτε εδώ. Διότι πολύ απλά, αυτός δεν είναι ένας πλανήτης γι ανθρώπους, ούτε καν πλανήτης για πιθηκοειδή, αλλά είναι ένας πλανήτης για δυσλειτουργικούς τηλεπαθητικούς ερπετοειδείς.
Ενώ προσπαθούν επικριτικά να κρατούν σε ησυχία τις φλύαρες μαϊμούδες στην πραγματικότητα υπάρχουν ερπετοειδείς-αρπακτικά βοσκοί ανάμεσά μας που ξεδιαλέγουν μέσα στο κοπάδι ποιοι θα γίνουν το βραδινό τους γεύμα, ποιοι θα συμμετέχουν στις τελετές τους και από ποιους θα απορροφήσουν ενέργεια. Έχει αναφερθεί με ακρίβεια ο Δον Χουάν στην φιλοσοφία του Καστανέντα, κι επίσης έχει δώσει κάμποσους τρόπους να απεξαρτηθεί ο άνθρωπος από την επιρροή τους και να ζήσει ελεύθερος, μα η ηλίθια μαϊμουδίτσα, μέσα στα κείμενα του Καστανέντα βλέπει μόνο το “χορταράκι του θεούλη” παρασύροντας στον χορό του θανάτου κι κάμποσες ακόμη μαϊμουδίτσες.
Δεν έχει τέλος η σφαγή από μέρους των ερπετοειδών στο όνομα πάντα της διαλογής που γίνεται μέσα στο τόσο μισητό κοπάδι από μαϊμούδες. Βρές τα άρθρα μας και διάβασε αλλά και ΔΡΑΣΕ αναλόγως  Los Voladores Carlos Castaneda’s και Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας!
Και οι δύο λέξεις  Άρειος και Εβραίος ενέχουν την έννοια του «εκλεκτού του Θεού: Οι ερπετοειδείς έχουν εμμονή με την δύναμη της ψυχής και χωρίς αμφιβολία σκοπός τους είναι να «θερίζουν» τις μαϊμούδες για να το πετύχουν. Έτσι ασχοληθήκαμε και με τα έργα της Ερπετοειδούς παντομίμας που την αποκαλούν Επιστήμη και Τεχνολογία και με τις υπερβολές που γίνονται έτσι ώστε να αποκρύπτουν την αλήθεια από τη μάζα. Αυτοί οι εγκληματίες του Πολιτισμού προβάλλονται σαν Επιστήμονες, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που φέρνουν είναι χάος και αναρχία.
Όλους αυτούς τους αιώνες οι μαϊμούδες διδάσκονται σκουπίδια που καμουφλάρονται σαν επιστήμη και υπόσχονται ενθουσιώδη παιχνίδια και εκτροπές σε άλλες διαδρομές μέσα σε αυτό το λούνα-παρκ σφαγείο. Παρόλο αυτά δεν υπάρχει ούτε θεωρητική, αλλά ούτε και ερευνητική κατεύθυνση σε ό,τι έχει να κάνει με διαστημικές διαδρομές τα τελευταία εκατό χρόνια. Ούτε καν ένας τρόπος που θα έφερνε τις μαϊμούδες έξω στο διάστημα.
Ένας ολόκληρος Πολιτισμός βρίσκεται κάτω από τα πόδια των μαϊμούδων, ένας πολιτισμός που έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο διάστημα, διαθέτει τεχνολογία άλλων εποχών (μετά τον Ατλάντειο Πόλεμο) και παρόλα αυτά δεν διαθέτουν άδεια να εκμεταλλεύονται τον Γαλαξία μέσω του εμπορίου που διεξάγουν.
Το Ανθρώπινο Είδος δεν έχει απλά να αντιμετωπίσει μία απίστευτη Συνομωσία των Μυστικών Εταιρειών, αλλά πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπο με μία εξαιρετικά ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την τηλεπάθεια. Κάποιος θα αναρωτηθεί μήπως έχουμε δεχθεί εξωγήινη επίθεση. Η απάντηση είναι αρνητική. Αλλοίμονο, η αλήθεια ίσως πονέσει την περηφάνια μας, αλλά το ανθρώπινο είδος είναι αυτό το οποίο είναι εξωγήινο.
Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από δυσλειτουργικά, χοντροκέφαλα, μη-τηλεπαθητικά αντίγραφα που κλωνοποιούνται ημιτελώς εδώ και χιλιετίες για να κάνουν τις χαμαλοδουλειές.Το Ανθρώπινο Είδος είναι μία φάρμα χοίρων–δισεκατομμυρίων απροσάρμοστων γενετικά ατόμων.

Ωστόσο μεταξύ μας υπάρχουν Ερπετοειδείς Έκπτωτοι καθώς και επίσης αυτό που αποκαλούν εξαίρετο κοπάδι και ξενιστές εξωγήινοι Άρειοι (αποτελούν το 6-12% του πληθυσμού). Και τα δύο αυτά είδη είναι οι Επικυρίαρχοί των Μαϊμούδων της Ουτοπίας,των οποίων το γενετικό υλικό είναι πλήρως αναπτυγμένο και έχουν τέλειες τηλεπαθητικές ικανότητες. Δίπλα τους μια μαϊμουδίτσα δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν τυφλό άνθρωπο χωρίς σκύλο, τον οποίο και εκτρέφουν για πρώτη ύλη, αίμα, ζωτική δύναμη, ενέργεια και ιδέες (για όσους μπορούν στην κυριολεξία να δουν την σκέψη και τον νου του ανθρώπινου κοπαδιού τους).
Ελέγχουν την σκέψη μας και είναι περήφανοι για αυτή τους τη δυνατότητα. Μπορούν για παράδειγμα να κάνουν έναν έμπειρο οδηγό λεωφορείου να σταματήσει το όχημά του πάνω σε διασταύρωση για να επιβιβαστούν και να τον μπερδέψουν στην συνέχεια να περάσει κόκκινο φανάρι χωρίς να καταλαβαίνει ο ίδιος το γιατί.
Υπάρχουν δύο κυρίαρχα είδη: οι Άρειοι που είναι λίγο περισσότερο ψηλοί από τον μέσο άνθρωπο. Είναι επίσης γενετικά τέλειοι «άνθρωποι/καθολικά τηλεπαθητικοί» και προέρχονται από τους παλαιούς κοκκινομάλληδες γίγαντες και «τους φημισμένους των ανθρώπων.» Η λέξη Άρειος μεταφράζεται απλά σαν Ευγενής. Πρόκειται για ένα είδος που ήρθε από τα άστρα. Το δέρμα τους μπορεί να έχει όλα τα χρώματα, αλλά συνήθως είναι ξανθοί ή κοκκινομάλληδες με γαλάζια μάτια. [σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη ο αδελφός του Ιακώβ, ο Ησαύ (που σημαίνει κόκκινος) έχασε το δικαίωμα διαδοχής και δυσαρέστησε το Θεό, ενώ ο Ιακώβ -Ιακωβίτες- έγινε δυνατός.)
Ας μην ξεχνάμε ότι το κυρίαρχο χρώμα στην παρόδοση των Αρείων και των Ερπετοειδών είναι το κόκκινο. Για παράδειγμα οι Agarwaals της Ινδίας κατάγονται από τα Θηβετιανά Naga (φίδια) ή τους ερπετοειδείς που αλλάζουν μορφή (shapeshifters). Oι ερπετοειδείς που αλλάζουν μορφή καλλιεργούν σε φάρμες τους Αρείους και αυτούς που δεν καταναλώνουν τους καταλαμβάνουν με τον εξής τρόπο: μέσα από μία διαδικασία «συγκατοίκησης» η οποία εντάσσει το γενετικό τους υλικό και τα φυσικά σώματα τους μέσα στο ενεργειακό πεδίο (matrix) έτσι ώστε να μπορέσουν να μεταμορφωθούν φυσικά στην αρχική μορφή του παρασιτικού ερπετού.
Αυτό που είναι θλιβερό είναι ότι κάποια μαϊμουδίτσα θα πωλούσε την ψυχή της (δεν είναι τυχαία η αναφορά με τον Φάουστ) για να αποκτήσει όλα τα πλούτη και τις ανέσεις. Πολλοί παραδοσιακοί μύθοι αναφέρονται σε έναν δράκοντα που φυλάει το χρυσάφι. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί ένα Δράκος μπορεί να ζει μέσα σε μία σπηλιά ή βάλτο και να ενδιαφέρεται για τον ανθρώπινο πλούτο; Αυτό έδειξαν και στην ταινία, με τα χόμπιτ και τους νάνους, έναν δράκο που φυλάει το χρυσάφι σε μια σπηλιά ! καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του για να φτάσει στο πολυπόθητο χρυσάφι !
Ναι, φυσικά μπορεί να αγοράσει με αυτό όλες τις ανέσεις, αλλά οι Δράκοι, ο Χρυσός, η Αλχημεία και η Μαγεία, όλα αυτά φαίνεται ότι πάνε πακέτο, έτσι δεν είναι;
Και ο λόγος είναι ότι οι Δράκοι τρώνε το Χρυσό. Το μεγαλύτερο μυστικό της αλχημείας είναι η κατασκευή Μονοατομικού Χρυσού και αυτό είναι το βασικό συστατικό της τροφής των Παλαιών Θεών και κατασκευαζόταν στο όρος Σινά. Υπάρχει ολόκληρη Γνωστική θρησκεία και άπλετο μυστήριο ανάκατο με υπέρ-παραπληροφόρηση καλύπτουν την κατασκευή του. Επίσης υπάρχει και μύθος για την κατανάλωσή του “ο φοίνικας” γιατί όταν το φάει κάποιος λέγεται ότι το DNA του αναβαθμίζεται και τον κάνει νέο. Αλλά το ψάρι μπορεί μόνο, το δόλωμα να δει, είναι ανίκανο όμως να δει το αγκίστρι κι έχει απόλυτη άγνοια για το τηγάνι !
Το πολύ κακόβουλο έργο που πρωταγωνιστούσε ο John Travolta, το Battlefield Earth, μία μεταφορά του έργου του ερπετοειδούς L. Ron Hubbard διδάσκει δύο – τρεις αλήθειες. Μία ομάδα πανύψηλων και αμείλικτων γιγάντων κάνει εξόρυξη χρυσού σε κάθε πλανήτη που θα βρεθεί στο πέρασμά τους. Υποδουλώνουν τον πληθυσμό που δεν έχει τα επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα για να αντισταθεί. Και αυτό συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Χρυσός και Αίμα και μία στοίβα υποδούλων είναι αυτά που φιγουράρουν στο έργο του Χίτλερ «Ο Αγών μου», ο οποίος είχε επίσης ένα ερπετοειδές παρελθόν.
Αλλά καλύτερα ας μην επικεντρωθούμε στη Γερμανία γιατί το να θεωρήσουμε ότι το πρόβλημα των Αρείων ήταν μόνο στη Γερμανία είναι ένα ψέμα. Οι Άρειοι είναι οι Εκλεκτοί Ευγενείς και οι Εβραίοι οι Εκλεκτοί του Θεού (βλέπουμε τον τρόπο που συμπίπτουν οι δύο χαρακτηρισμοί). Η πραγματικότητα βρίσκεται στο κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης όπου ο Οίκος του Ιακώβ ευχαρίστησε το Θεό αφού πολέμησε με έναν άγγελο για την διαδοχή. Και ο Θεός του έδωσε το λίθο του πεπρωμένου [σκωτζέζικο/κέλτικο σύμβολο]. Δύο άλλοι οίκοι, αυτός του Ησαύ και του Ιωσήφ δεν ευνοήθηκαν και τόσο από το Θεό και από τότε έχουν κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
Έτσι μία ομάδα γαλαζοαίματων-ερπετοειδών-Αρείων-Εβραίων πολεμούσε μία αντίστοιχη Αρεία- ερπετοειδή-ευγενικής καταγωγής ομάδα. Αυτή λοιπόν η μυστική αντιπαράθεση των Ερπετοειδών είναι εμφανής μέσα στην παγκόσμια ιστορία με πολλούς τρόπους. Υπάρχουν αποδείξεις στους παγκοσμίους πολέμους και στις σύγχρονες πολυεθνικές και μια ακόμη πολεμική διαμάχη αναμεταξύ τους ετοιμάζεται η ανθρωπότητα να ζήσει.
Ας θυμόμαστε πως “Όταν τα βουβάλια στον κάμπο τσακώνονται, καλό είναι τα βατράχια να κρύβονται, γιατί όταν τα βουβάλια τσακώνονται την πληρώνουν τα βατράχια”
Άλλη μία απόδειξη για το ερπετοειδές Άρειο-Εβραϊκό στοιχείο βρίσκεται στο logo της Θεοσοφικής Εταιρείας, μία οργάνωση που λέγεται ότι είναι πιστή στον Βασιλιά του Κόσμου. Σύμφωνα με μία προφητεία ο Βασιλιάς του Κόσμου και οι ακόλουθοί του θα εμφανιστούν σύντομα για να διεκδικήσουν παγκόσμια διακυβέρνηση. Ένα άλλο ζήτημα που θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα είναι η μείωση του πληθυσμού … Το ερπετοειδές με το ψευδώνυμο Lacerta η συνέντευξη μιας ερπετοειδούς [7] ανάμεσα στις κάμποσες αναλήθειες λέει και κάποια πολύ σωστά.
Οι επιστήμονες σας δεν έχουν πραγματικά καταλάβει την πραγματική φύση του σύμπαντος, γιατί το παράλογο μυαλό σας δεν είναι σε θέση να δει τα ευκολότερα πράγματα και βασίζεται σε λανθασμένα μαθηματικά και αριθμούς. Αυτό είναι μέρος του γενετικού προγραμματισμού του είδους σας για το οποίο θα επανέλθω. Θα έλεγα, ότι είστε σχεδόν τόσο μακριά από το να καταλάβετε το σύμπαν όσο ήσασταν και πριν από 500 χρόνια.
Για να χρησιμοποιήσω ένα όρο που μπορεί να καταλάβετε: το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε).
Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση — όπως εσείς θα το λέγατε — κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους(και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών/φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη ενεργά στον πλανήτη αυτόν μπορούν και αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας.)
Οργονίτες. Ένα μυστικό που δεν είναι μυστικό. Πολεμείστε τους Τηλεπαθητικούς Επικυρίαρχους και την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων Τώρα ! Ένα μενταγιόν, όλη η δύναμη της οργόνης (Silver Bullet orgonOdromeκαι Pendants orgonOdrome) Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν. Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους ή πιο πάνω από αυτό, ΠΟΤΕ πιο κάτω.. Τέλεια είναι, η κορδέλα για τις γυναίκες, κορδόνι για τους άντρες, από καθαρό ανεπεξέργαστο μετάξι, γιατί το καθαρό χωρίς προσμίξεις μετάξι, κόβει τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες νοητικού ελέγχου, αν θέλετε δοκιμάστε το και  νοιώσετε άμεσα την διαφορά, φορέστε μια bandana από καθαρό μετάξι δηλ μόνο στο χρώμα ιβουάρ.
Εάν το μενταγιόν είναι σωστή κατασκευή, γιατί μπορεί και να μην είναι, θα δούμε πιο κάτω γιατί,  κι επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή, μετατρέπει την αρνητική ενέργεια (DOR) σε χαώδη και την ανασυνθέτει, σε θετική (OR)  εμπλουτίζοντας την δική σας. Έτσι εάν π.χ. πλησιάσετε έναν πολύ αρνητικό τόπο, νεκροταφείο, νοσοκομείο,  χωρίς μενταγιόν η αύρα σας θα μικρύνει αφάνταστα και θα γίνει γκρίζα, (απορρόφηση θετικής δικής σας ενέργειας) γι αυτό θα νοιώθετε ότι αδειάζετε από ενέργεια, συνήθως από τα πόδια και την μέση. Αντίθετα με μενταγιόν η αύρα σας θα αυξηθεί στα 50 μέτρα (μέσος όρος φυσικά), και θα νοιώθετε δυνατοί, ενεργητικοί και μάχιμοι !
Δείτε τα συμπτώματα: Ο υποφαινόμενος είναι ο πρώτος που ασχολήθηκε και έκανε γνωστούς στην Ελλάδα το θέμα ‘οργονίτες’ με μεγάλη πρακτική εμπειρία. Χρειάστηκαν χρόνια δοκιμών, με πολλά πολύτιμα υλικά χαμένα, με ώρες και μέρες αφιερωμένες σε πειραματικές δράσεις, για όσους νομίζουν ότι είναι τόσο απλό η κατασκευή ενός λειτουργικού οργονίτη, τύπου ΑΑΑ+.
Αυτή η πολύχρονη πείρα έδειξε ότι κάποια είδη ανθρώπων όπως, οι άψυχοι άνθρωποι, τα υβρίδια ανάμεσα μας, οι κλώνοι, οι έχοντες κατάληψη, οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι και το κάθε είδους μη ανθρώπινο Dna (ανόργανα όντα με Ηλεκτροκβαντική Συνείδηση και φυσικά χωρίς ψυχή) που κυκλοφορεί χιλιάδες χρόνια ανάμεσα μας, δηλαδή οι Επικυρίαρχοι, όλων των φυλών, ΤΡΕΜΟΥΝ τους οργονίτες. Αντιδρούν και τρέχουν να φύγουν από το πεδίο δράσης ενός οργονίτη.
Τα συμπτώματα φυσικά αφορούν, τον μέσο όρο κάθε κατηγορίας. Εδώ εξετάζουμε την περίπτωση που φοράτε ένα καλό, ΣΩΣΤΑ κατασκευασμένο μενταγιόν. Εάν έχετε μαζί σας πιο εξελιγμένους οργονίτες, τύπου Α+  τότε είναι μια άλλη διασκεδαστική περίπτωση.
Οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι αρχικά, παρουσιάζουν εκνευρισμό. Μετά από ένα τέταρτο, μισή ώρα, χαλαρώνουν και αρχίζουν να νυστάζουν. Επίσης εάν έχουν την πρόθεση να πουν ψέματα, αυτή η προδιάθεση τους κόβετε και πολλές φορές λένε την αλήθεια χωρίς να θυμούνται κατόπιν, τι είπαν. Αν διατηρούν συνεχώς την αρνητικότητα τους καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν, πάντως η επιθετικότητα τους είναι μειωμένη. Στα forums, blogs  είναι πάντοτε σκεπτικιστές ως προς τους οργονίτες.
Οι άψυχοι άνθρωποι ή Οργανικές Πύλες, πολλοί από αυτούς αντέχουν τους οργονίτες, όμως ποτέ δεν νοιώθουν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα και ας προσποιούνται συχνά ότι αυτό συμβαίνει. Ουσιαστικά ποτέ δεν νοιώθουν καλά κοντά τους, απλώς μιμούνται τους έμψυχους, από τους οποίους κλέβουν ενέργεια για να ζουν. Σε ένα άτομο άψυχο, τα λεγόμενα κεντρικά chakras (από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος μέχρι της καρδιάς) είναι «παραπροϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων.
Δεν μπορούν να κλέψουν και να αναπαράγουν τα υψηλότερα τσάκρα, πάνω από της καρδιάς. Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια  όντα. Στα forums, blogs διαστρεβλώνουν πάντα τα δεδομένα και παρακινούν στην κατασκευή  πολύπλοκων οργονιτών, ώστε να ξεφεύγει από την απλότητα της σωστής κατασκευής και να περιορίζεται η αποτελεσματικότητα τους, που δεν την αντέχουν.
Όσοι έχουν περάσει εν αγνοία τους το πρόγραμμα ΜΚ /ultra Project_MKULTRA αυτοί είναι οι “ειδικοί” να καταστρέφουν στα forums, blogs ότι έχει σχέση με τους οργονίτες με τις “επιστημονικές”  βλακείες που γράφουν ακατάπαυστα. Φυσικά δεν του αντέχουν τους οργονίτες, ούτε δευτερόλεπτο και ας γράφουν ψευδώς ότι  τους χρησιμοποιούν. Συνήθως τους αγοράζουν μα δεν αντέχουν να τους χρησιμοποιήσουν.
Τα υβρίδια και οι κλώνοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά δυσφορίας. Τα υβρίδια μάλιστα αντιλαμβάνονται από που προέρχεται αυτή η μετατροπή ενέργειας καθώς νοιώθουν να σκίζεται η προσωπικότητα τους και δεν διστάζουν να δείξουν άμεσα σε μερικά λεπτά την δυσαρέσκεια τους βρίζοντας και κινούμενοι επιθετικά αν και όταν, τους παίρνει.
Το μη ανθρώπινο Dna αντιδρά βίαια, είναι αυτοί που έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους οργονίτες. Είναι εύκολο να νιώσετε το δηλητηριώδες βλέμμα τους πίσω σας στο σουπερ-μάρκετ η στο μπαράκι. Στην συνέχεια θα θελήσουν να επηρεάσουν την σκέψη σας, για να βγάλετε τον οργονίτη. Θα κάνουν ότι μπορούν να λυθεί το μενταγιόν από “μόνο” του, και να χαθεί!  Το αν θα τα καταφέρουν εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
Τα μάτια σας και δεκατέσσερα και εικοσιτέσσερα: Από την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι οργονίτες ξεκίνησε ένας κρυφός και άνευ προηγουμένου πόλεμος εναντίον τους. Οι μυστικές υπηρεσίες οι επιφορτισμένες με το αντικείμενο εξαπέλυσαν τα MK/kids κατά των forums, blogs. Αυτό φυσικά γίνεται και στα Ελληνικά forums, blogs  με κάθε θέμα που τους πειράζει, όπως τα Εθνικά θέματα, κατασκευές οργονιτών κλπ.
Διάβασε το άρθρο μου Αυτά ΔΕΝ είναι οργονίτες !  Τα κατάφεραν σε μεγάλο ποσοστό, να ελέγξουν τους φερέλπιδες κατασκευαστές, να τους διαλύσουν και να περάσουν στον έλεγχό τους κάθε εποικοδομητική προσπάθεια κατασκευής οργονιτών ή gifting. Αυτό φυσικά είναι προσωρινό, γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους, που μας επιτρέπουν να τους αναγνωρίζουμε και να τους απομονώνουμε.
Αγοράστε οργονίτες και τι να προσέχετε: Ο κάθε είδους οργονίτης επιβάλλεται, να έχει απλή κατασκευή και σε σχήμα και σε υλικά. Περίεργα και περίτεχνα σχήματα πρέπει να αποφεύγονται. Επίσης ΔΕΝ αγοράζετε ποτέ, αν έχουν κρυστάλλους ΕΞΩ από το matrix ρητίνης ρινισμάτωνΠ Ο Τ Ε.
Ο λόγος είναι απλός, οι κρύσταλλοι φορτίζονται με πληροφορίες είτε θετικές, είτε αρνητικές. Υπάρχουν κακόβουλοι, τα ‘κοκοράκια’ που λέγαμε πιο πάνω, που αυτό κάνουν. Φορτίζουν τους κρυστάλλους, με αρνητικές πληροφορίες, για να ικανοποιήσουν το ασήμαντο εγώ τους και να ταΐσουν, τις λογής λογής καταλήψεις τους. Μπορεί να δείτε σωστά κατασκευασμένους οργονίτες και να παραγγείλετε, όταν όμως τους παραλάβετε, και δείτε ότι έχουν απ έξω τους κρυστάλλους, τότε καταλαβαίνετε πως είναι δόλια προγραμματισμένοι, ποιος ξέρει για ποιόν λόγο.
Αν δεν μπορείτε να τους επιστρέψετε, άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, γιατί συνήθως δεν τους παίρνουν πίσω, απλώς θάψτε τους στην γη και αυτή θα τους καθαρίσει και αδρανοποιήσει, μπλοκάροντας τον όποιον αρνητικό προγραμματισμό. Επίσης μην αγοράσετε, εάν σας ζητούν ημερομηνία γεννήσεως και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Μην δίνετε τέτοια προσωπικά στοιχεία, θα συμπλήρωνα, μην τα αναγράφετε στο διαδίκτυο γιατί είστε ενεργειακά εκτεθειμένοι.
‘Απλοϊκός οδηγός’ αγοράς Οργονίτη
>Αγοράστε από Νόμιμες εταιρίες που δεν ασχολούνται με παραεμπόριο, Χωρίς γωνιώδη, πολύπλοκα σχήματα. Εκτός της πυραμίδας στις αναλογίες του Χέοπος και μόνο. Με τους κρυστάλλους ΜΕΣΑ στο matrix του οργονίτη.
> Η Τιμή να είναι ανάλογη της καθαρότητας των υλικών, συναρτήσει του χρόνου παρασκευής.
> Αυτό που παραλαμβάνετε να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε παραγγείλει. Επειδή είναι χειροποίητες κατασκευές, διαφέρουν ελάχιστα το ένα από το άλλο, αλλά ποτέ στα βασικά.
> Αν δεν σας έχουν ζητήσει προσωπικά δεδομένα, ώρα και μέρα γεννήσεως ή άλλα αντίστοιχα. Ποτέ μην τα δίνετε.
> Χρησιμοποιήστε για να αγοράσετε οργονίτες το ένστικτο, την θέληση, την πρόθεση και όχι την λογική,  Η λογική πρέπει να συμφωνεί με το ένστικτο και όχι το αντίθετο. Οι οργονίτες ανήκουν στο πεδίο του αιθερικού, άρα στο πεδίο του ένστικτου, η λογική έπεται.
Για να επανέλθω στην αρχή του άρθρου, ελπίζω τώρα να αντιλαμβάνεστε τι και ποιούς αντιπροσωπεύουν οι άνθρωποι που εχθρεύονται τους οργονίτες, μιας και τελούν υπό καθεστώς τηλεπαθητικού ελέγχου. Μην με ρωτάτε λοιπόν “ο ένας είπε έτσι, ο άλλος είπε αλλιώς”  όλα είναι γραμμένα εδώ και μια απλή έρευνα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ αλλά και στοιχειώδης ΜΕΛΕΤΗ θα σας δείξει την αλήθεια που κρύβεται μπροστά στα μάτια σας, κατά το επίσης γνωστόν …
“Αν θέλεις να κρύψεις κάτι κάνε το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ και κανείς δεν θα το αντιληφθεί” εκτός από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, θα συμπλήρωνα επίσης.
… και ο μέγας Charles Fort συνεχίζει να μας ταρακουνά. Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική.Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σε όλα τ’ άλλα.
Ζούμε υπό το καθεστώς πολύ αυστηρής έρευνας και εγκαθίδρυσης αυθαίρετων συμπερασμάτων, που επηρεάζουν άμεσα όλους τους ανθρώπους, και το όπλο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά ενάντια σ’ αυτό το καθεστώς είναι η αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση. Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε! Πώς μπορεί να εξελιχθεί σωστά και να λειτουργήσει η γνώση, κάτω από τέτοιες συνθήκες;
Πρέπει να κρατήσουμε κρυφά τα βίτσια μας, για να μη στραφεί εναντίον μας η κοινωνία, μαθαίνοντας πως αφήσαμε πολύ πίσω μας τα περισσότερα πεδία σεξουαλικότητας, εμπορίου, θρησκευτικής πίστης, συμβατικότητας και νόμιμων απολαύσεων. Λοιπόν, πρόκειται να περάσουμε από την κατάσταση των μανιακών, στην προφητεία, και από τη μυστική μοναχική ηδονή, στη διακήρυξη αρχών και μανιφέστων. Πρέπει από ‘δω και πέρα να εργαστούμε πολύ σοβαρά, δηλαδή επαναστατικά.
Το πρώτο μέλημά μας θα πρέπει να είναι να προσθέσουμε στις συνταγματικές ελευθερίες, το δικαίωμα και την ελευθερία να αμφισβητούμε την επιστήμη! Πιστεύω πως μία ημέρα ο άνθρωπος θα έχει μία έκτη αίσθηση, μία αίσθηση σκοπού της ζωής, άμεση και χωρίς υποθέσεις. Η συνείδηση του ανθρώπου είναι ισχυρή σαν μικροσκόπιο, μπορεί να συλλάβει και να αναλύσει την εμπειρία με ένα τρόπο που δεν μπορεί να πετύχει κανένα άλλο ζώο. Αλλά η μικροσκοπική όραση είναι στενή όραση. Χρειάζεται να αναπτύξουμε ένα άλλο είδος συναίσθησης που είναι αντίστοιχο του τηλεσκοπίου.
Χρειαζόμαστε ένα παραμέρισμα της κουρτίνας που ο συμβατικός κόσμος έχει τραβήξει μπροστά στα μάτια μας, μια νέα και μεγάλη προέκταση του οπτικού μας πεδίου, του πεδίου παρατήρησης. Χρειαζόμαστε νέους τρόπους αντίληψης και κατανόησης και νέους τρόπους μετάδοσης των πραγμάτων που θα αντιληφθούμε και θα κατανοήσουμε. Και χρειαζόμαστε και μία νέα γλώσσα, νέους θριάμβους και νέες ήττες, νέες τραγωδίες και νέα έπη, νέες δεισιδαιμονίες και καινούργιες επιστήμες, νέες λογοτεχνίες και μια προφητική ποίηση.
Μια δικαίωση των καταραμένων.
Μια διανοητική αναγέννηση.
Αυτό θα σημαίνει μια ριζική αναθεώρηση ενός μεγάλου μέρους των γνώσεων μας και των πραγμάτων που θεωρούνται δεδομένα. Μια τέτοια αναθεώρηση δεν συμφέρει κανέναν από αυτούς που χειρίζονται τις λειτουργίες των καθημερινών συστημάτων και επιπλέον οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το μικρό, σίγουρο και ασφαλές νησί τους, για να εξερευνήσουν τα αβέβαια νερά ενός νέου ωκεανού.
Έτσι κάποιοι ανήσυχοι άνθρωποι θα αναλάβουν αυτή την εξερεύνηση, χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς κανένα δεδομένο σύμμαχο, χωρίς καμία αναγνώριση του έργου τους, χωρίς εξιστόρηση των περιπετειών τους. Πολλές φορές χάνονται για πάντα μέσα από εκείνο το πέρασμα που τους οδήγησε μακριά από το σπίτι. Και να σας πω κάτι; Είναι μια πολύ καλή ιδέα για να ξεφύγω επιτέλους από τον σπιτονοικοκύρη μου.
Ναι. Βρες, λοιπόν, γιατί είσαι μια Μαϊμού της Ουτοπίας, θα ‘πρεπε να ‘ναι για σένα ζήτημα ζωής και θανάτου. Ερεύνησε και αμφισβήτησε τα πάντα, από το τι τρως μέχρι την κληρονομικότητά σου και την “ελληνική ανωτερότητα σου” την ψυχική υποδομή σου, την κοινωνική τοποθέτηση σου με τους λογής λογής -ισμούς και λοιπές ανοησίες μιμιδίων. Ψάξε τις πράξεις σου, ίσως είσαι φυλακισμένος από τις σκέψεις που κάνεις για τον εαυτό σου, από αναμνήσεις, συγκρίσεις, φυγές, όνειρα κλπ. Εξέτασε τα Πάντα. Καταπιάσου πραγματικά με ολόκληρο το θέμα. Αν κάτσεις αναπαυτικά και απλώς πεις “Εντάξει, είμαι μια Μαϊμού της Ουτοπίας” και δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό, τότε είσαι ήδη νεκρός.
Είναι δυνατό ν’ αλλάξουμε τους εαυτούς μας θεμελιακά, σ’ οποιαδήποτε ηλικία κι αν είμαστε, όχι μετά την πάροδο κάποιου χρόνου αλλά στιγμιαία, ακαριαία,  πετυχαίνοντας ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ο καλύτερος σύμμαχος μας σε αυτή την φιλόδοξη και καθόλου ουτοπική μας επιδίωξη είναι ένας καλός οργονίτης. Αλλάζοντας τους εαυτούς μας, είναι δυνατό ν’ αλλάξουμε όλη τη δομή της κοινωνίας και των σχέσεών μας. Η ζωτική ανάγκη για αλλαγή και η δυνατότητα να επιτευχθεί, είναι η ουσία του ό,τι έχει η ψυχή μας έρθει σε αυτό το σφαγείο.

Voladores, Γνωστικοί και … κοτόπουλα: Εδώ τα πιάσαμε τα λεφτά μας κι αν νομίζετε ότι αυτό δεν σας αφορά, έχετε πέσει στην πιο οικτρή πλάνη της ζωή σας. Όταν φροντίζουν οι σκέψεις να γυρίζουν με 100.000 στροφές το λεπτό μες το κεφάλι σας, λες και είναι η φτερωτή του turbo στο αυτοκίνητο σας και τα one night stand πάνε σύννεφο, τότε «Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι βουνά ραχούλες…»
> Για τους μάγους ο άνεμος της ελευθερίας θεωρείται ισοδύναμο της απώθησης των βολαδόρες,
δηλαδή των οντοτήτων που κατατρώγουν τη συνείδησή μας
και δεν την αφήνουν να αναπτυχθεί πλήρως.
> Αν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά και να είστε διαφορετικές,
πρέπει να αποκρούσετε τους βολαδόρες.
Αν δεν γίνει αυτό, ξεχάστε την αλλαγή, το μόνο που θα κάνετε σε όλη σας τη ζωή,
θα είναι το να μιλάτε για το πόσο υπέροχες είστε.
> Η περιγραφή των μάγων είναι  η ύστατη Νέμεση  για μας τους ανθρώπους,
δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή.
> Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό.
> Υπάρχει ένα μωσαϊκό από τυρκουάζ, που βρίσκεται στο Τσιτσέν Ιτζά,
εκεί βλέπουμε τους βολαδόρες, τις μαύρες, αρπακτικές σκιές
που μας κρατούν ζωντανούς μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία.
Los Voladores Carlos Castaneda’s
Το παραπάνω κείμενο τα λέει όλα επιγραμματικά. Όσοι έχετε ευαισθησία, αρκετή από την ενέργεια της ζωής και καλή περιφερειακή όραση θα βλέπετε τις μακριές μαύρες σκιές που περνάνε στα άκρα του οπτικού σας πεδίου. Όσοι είναι ακόμη πιο ευαίσθητοι και πιο καθαροί θα βλέπετε τις μωβ η μπλε σφαίρες να κάνουν βόλτες κινούμενες ταχύτατα.
Οι Τολτέκοι λέγανε ότι έχουμε την συνείδηση της πατούσας μας. Πολύ σωστά, αυτό ήταν το μόνο κομμάτι της επίγνωσης μας που δεν μπορούσαν να φάνε οι Voladores γιατί τότε οι άνθρωποι πατάγανε στο χώμα και Γειώνονταν, σήμερα οι πεϊπερολόγοι μας λένε πόσο καλό είναι να γειωνόμαστε. Τώρα πατάμε στους τσιμεντένιους ορόφους, πάνω σε δωδεκάποντα οι γυναίκες, σε πλαστικές σόλες οι άντρες και στα πατώματα των αυτοκινήτων. Οπότε το συμπέρασμα είναι αυτονόητο.
Τα ίδια περίπου λέγανε οι ΠΡΟ-Χριστιανικοί (επιμένω σε αυτό) ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ. Ο δημιουργός της δημιουργίας που βρισκόμαστε  (καμιά σχέση με την έννοια του θεού και δημιουργία δεν είναι μόνο η γη και η γειτονιά σας … ) με την ενεργειακή μορφή του αετού κατά Don Juan και Castaneda τρέφεται από την επίγνωση σας την στιγμή του θανάτου σας.
Αντιλαμβάνεστε έστω και τώρα ότι όλοι οι –ισμοί σας και οι θεωρίες σας είναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ και άνευ αξίας; Αποφασίστε λοιπόν αν θα αποκρούσετε τους Voladores, η θα αφήσετε να σας στραγγίσουν την ενέργεια της ζωής σας μέχρι ρανίδας.
Το Μεγάλο Φαγοπότι: Πολύ απλά αν δεν θέλετε να είστε μέρος του Μπουφέ των 7 δισεκατομμυρίων, μπορείτε να κρατήσετε το 90% της ενέργεια σας για σας όσο ζείτε με τους εξής απλούς τρόπους, Απλοί στην έκφραση αλλά και στην δράση. Βρείτε τους ανάλογους συνδέσμους και μελετήστε τα άρθρα.
1 > Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας! Η ανακεφαλαίωση της ζωής, εξαφανίζει το ενεργοβόρο εγώ, τροφοδοτεί τον αετό με συνείδηση, εν ζωή κι όχι μετά θάνατον, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμη ενέργεια για χρήση πολεμική.
2 > Οργονίτες ! μόνο ΣΩΣΤΕΣ κατασκευές με τον σωστό τρόπο και φυσικά τα μενταγιόν. Ώστε να σας δώσει τον πολύτιμο κι απαιτούμενο χρόνο για να γίνετε πολεμιστές και πολεμίστριες κατά Don Juan και Castaneda ώστε να συνεχίσετε την πραγματικά άπειρη και υπερβολικά ενδιαφέρουσα συνειδησιακή ζωή επ άπειρον! Αλλά και επιπλέον να απολαύσετε την υλική.
3 > Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει: Προσέχετε τι τρώτε και δεν εννοώ μονάχα το φαγητό αλλά και τις σκέψεις, και  λέξεις, και  συναισθήματα. Μην ξεχνάτε ότι:  «Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού γνώριζαν ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό.» αν διαφωνείτε έχει καλώς. Μπορείτε να περιμένετε τους Έλ, τους ΚΟΥΝΕΛ, τους Ολύμπιους, τους Ανδρομέδιους, την 51η σπορά του Ζου-Ζου, τους πολιτικούς, την δύναμη του λαού, τον θεό των Ελλήνων κι ότι / όποιον  άλλο φαιδρό ξέχασα.
Τότε, δεν σας ευχηθώ καλή αντάμωση, γιατί δεν πρόκειται να συναντηθούμε ποτέ.
Κάποιες γενικές συμβουλές προς τους καταδυναστευομένους από την βλακεία, όχι των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων αλλά από τα αποτελέσματα τους, των υπό νοητικό έλεγχο των ηλιθίων.
>Μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Ο κόσμος μπορεί να μην καταλάβει τη διαφορά.
>Μπορείς εν μέρη, να προφυλαχθείς από τους ηλίθιους, όχι όμως από τους ηλίθιους και βλάκες μαζί.
>Είναι αδύνατο να προφυλάξεις κάτι από τη βλακεία, γιατί οι βλάκες είναι ικανότατοι αντιγραφείς.
>Ένας ηλίθιος σε ψηλό πόστο μοιάζει με κάποιον στην κορυφή ενός ψηλού βουνού. Όλα του φαίνονται μικρά και σε όλους φαίνεται μικρός
>Μη διαφωνείς ποτέ με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει, έχει τεράστια εμπειρία στην βλακεία.
ΕΠΕΙΓΟΝ: Να σωθούμε άμεσα από τους βλάκες !
Να τους χαρίσουμε τον κόσμο της Ουτοπίας, είναι δικαιωματικά δικός τους !
Να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να φύγουμε από τον κόσμο των ηλιθίων. Άμεσα !
loading...