Το πρώτο μισό του αιώνα που διανύουμε θεωρείται πολύ επικίνδυνο για κάποιους που γνωρίζουν τον αποσυμβολισμό του Γανυμήδη και τι θα πει ότι μπαίνουμε στον Υδροχόο. Το σήμερα, λοιπόν, φαίνεται να εξουσιάζεται από κάποιες συνθήκες που γεννήθηκαν μέσα στην δεκαετία του εξήντα. 

«Κατά τα έτη 1963 και 1969 πραγματοποιήθηκε μια σύνοδος των πλανητών Ουρανού και Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη σχετικά σύνοδο και τα παιδιά που γεννήθηκαν στα χρόνια αυτά δέχτηκαν τις επιπτώσεις της, συνδυασμένες, για πρώτη φορά με την πρόσθετη επίδραση της αυγής της Εποχής του Υδροχόου, που ανατέλλει.
Τα παιδιά αυτά θα είναι η ελπίδα ή η σύμφορα της εποχής τους: θα σώσουν ή θα καταστρέψουν τον κόσμο. Σε είκοσι περίπου χρόνια, όταν θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η παρουσία τους στην κοινωνία, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε τη πρώτη πραγματική εκδήλωση του Υδροχόου σε παγκόσμια κλίμακα».

(Θ. Αξιώτη “Η αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού, Ο Ηρακλής στον Λαβύρινθο” Εκδ. Γεωργιάδης)

Η Σύνοδος αυτή, που σημειώθηκε στην Παρθένο, έφτασε στο peak της τις χρονιές 1965-1966. Διαβάζουμε σχετικά:

ΟΥΡΑΝΟΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

ΣΥΝΟΔΟΣ: Παρουσιάζεται κάθε 115 χρόνια. Δίνει εκπληκτικές ικανότητες. Παιδιά με αυτήν την γωνία κοντά στο Μ, θα γίνουν ηγέτες της γενιάς τους. Μια ισχυρή θετική και αρνητική δυναμικότητα, δίνει στα παιδιά που γεννήθηκαν από το 1963 – 1969, τη δύναμη να απαλλάξουν τον κόσμο από τα δεινά και να δημιουργήσουν μια δυναμική, προοδευτική, ανθρωπιστική και γερά οργανωμένη κοινωνία. Έχουν επίσης την αρνητική δύναμη να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Η ανεξαρτησία είναι γι αυτούς τους ανθρώπους το σπουδαιότερο από όλα.
ΘΕΤΙΚΕΣ: Άτομο ικανό να κατευθύνει την ισχυρή ενεργητικότητα του με δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Μπορεί να προκαλέσουν διασπαστικές και καταστροφικές τάσεις, όπως βίαια συναισθηματικά ξεσπάσματα, σαν αποτέλεσμα εσωτερικών εντάσεων.

Αν λάβουμε τα παραπάνω ως εν δυνάμει, τότε η γενιά που γεννήθηκε μέσα στην δεκαετία του ’60 θα είναι αυτή που θα καθορίσει το σήμερα, μέσα στις επόμενες χρονιές, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται οι τάσεις της εποχής.

Επιπλέον, ερχόμαστε να το συνδυάσουμε και με την πληροφορία που θέλει μία άγνωστη δύναμη ή, ενδεχομένως, φυσική συνθήκη που ξύπνησε τότε, το ίδιο περίπου διάστημα, να μπλοκάρει τις διαστημικές προσπάθειες ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, και γι’ αυτό ενδεχομένως να συνεργάστηκαν μυστικά, προκειμένου να την τιθασεύσουν ή να την καταστείλουν.

Συνεχίζεται…

diadrastiko