Ήδη από το 1968 μία άγνωστη δύναμη φαίνεται πως έχει κατορθώσει να ενεργοποιήσει τέσσερις κύριους διαύλους διαστημικής επικοινωνίας (ηλεκτρομαγνητικού, ηχοφασματικού κλπ πεδίου), κοινώς αστροπύλες, που βρίσκονται στην Ελλάδα. 

Αυτή η άγνωστη δύναμη έχει, επίσης, την δυνατότητα να παρεμβαίνει στην ροή των δορυφορικών και διαπλανητικών προγραμμάτων των ΗΠΑ και ΕΣΣΔ και όχι μόνο. Ο φόβος των δύο υπερδυνάμεων ήταν μήπως η άγνωστη δύναμη κατάφερνε να ενεργοποιήσει και τον δίαυλο Αρμενίας-Αιγύπτου (υποδίαυλο του ελληνικού αλλά πολύ βασικό), οπότε και θα έθετε το επίγειο στρατηγείο της στην περιοχή της Εγγύς Ανατολής και ειδικότερα στην κοιλάδα του Ευφράτη.

Κάπως έτσι φαίνεται να ξεκίνησε μία μυστική συνεργασία των δύο αυτών υπερδυνάμεων που κατέληξε, με πρόταση του αστρονόμου Βασίλι Μορόζ, σε μία κοινή αμερικανοσοβιετική αποστολή εξερεύνησης του πλανήτη Άρη και ιδιαιτέρως του δορυφόρου Φόβου ο οποίος ενδέχεται (όπως και ο Δείμος) να είναι τεχνητός και όχι φυσικός -όπως άλλωστε έχουν προτείνει οι Σοβιετικοί επιστήμονες Τίχωφ και Σκλόφσκι. 

Θεωρούν ότι αυτή η άγνωστη δύναμη βρίσκεται ή κρύβεται εκεί. 

Ποιά είναι αυτή η άγνωστη δύναμη;

Συνεχίζεται

diadrastiko