Περίεργοι δίσκοι ή δακτύλιοι εμφανίζονται από τα δυτικά της Αυστραλίας προς τα νοτιοδυτικά. Κάποιοι μοιάζουν με διαφανείς ομπρέλες. Οι ειδικοί του καιρού, δεν μπορούν να αιτιολογήσουν την παρουσία τους. 

BoM Radar

Μία από τις “ομπρέλες” αυτές, πρωτοεμφανίστηκε ή έγινε για πρώτη φορά αντιληπτή στις 15/1/2010, με την διάμετρό της να εκτιμάται στα 200 με 400 χιλιόμετρα, κινούμενη δυτικά ανάμεσα στις πόλεις Kalgoorlie και Boulder.

BoM Radar

Αν και δεν υπάρχουν σύννεφα, ο χρόνος δεν διαταράσσεται (time is not disturbed). Ειδικοί εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας των αντανακλάσεων από τα ραντάρ (radar signal reflections). Οι υποθέσεις αυτές απορρίφθηκαν από μερικούς επιστήμονες και μετεωρολόγους. Οι δακτύλιοι αυτοί θα μπορούσαν να δημιουργούνται από διάφορες ανωμαλίες π.χ. ψευδόηχους ή ακόμη και από σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Αλλά η τελευταία θέαση στις 17 Φεβρουαρίου πάνω από την Μελβούρνη (ίδιας περίπου διαμέτρου με την προαναφερθείσα) δεν δίνει αυτή την εντύπωση. Η “ομπρέλα” αυτή κατά την εμφάνισή της δεν κινήθηκε, αλλά παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα πάνω από την πόλη.

Το video από το μετεωρολογικό ραντάρ και του ραντάρ Doppler, δεν μπορεί να κάνει τους επιστήμονες να συμφωνήσουν για την φύση αυτού του μυστηριώδους φαινομένου(;).

BoM Radar

Το επίσημο γραφείο μετεωρολογίας προσπαθεί να διασκεδάσει κάθε είδους εντυπώσεις και φήμες μιλώντας για κάποιο είδος παρεμβολής -αν και δεν δίνει κάποια σαφή απάντηση σε on line σχόλια, όπως τα παρακάτω:

Αγρότες αναφέρουν πως ήταν ασυνήθιστα ζεστή η μέρα που εμφανίστηκε η “ομπρέλα”, ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν περίεργο κόκκινο άστρο να κάνει την εμφάνισή του, αλλά και κάποιον κακόβουλο σπειροειδή σχηματισμό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μέχρι, λοιπόν, να δοθεί κάποια εξήγηση, οι φήμες οργιάζουν και φτάνουν να μιλούν για παρεμβολές του HAARP, για εξωγήινους ή ακόμα και για “αγρογλυφικά” στον αέρα… αλλά και για διαφανείς τροχούς του Ιεζεκιήλ…

Κάποιοι, τέλος, προωθούν μία άλλη υπόθεση:

Θα μπορούσε να είναι μία χρονοπύλη συμβατή με τον πλανήτη μας.

Θυμίζουμε ότι η NASA, ανέθεσε στο πανεπιστήμιο της Αιόβα (Iowa) ένα project για την κατασκευή διαστημοπλοίου το οποίο θα μπορεί να ανιχνεύει κρυμμένες μαγνητικές πύλες, χρονοπύλες κοντά στην Γη ή και επάνω σε αυτή, οι οποίες θα  μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανωμαλίες των αναμεταδοτών, πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, εκτός από τους δορυφόρους

Τι είναι αυτοί oi παράξενοι “δίσκοι”, “δακτύλιοι”;…

Έρευνα-Μετάφραση-Απόδοση
                 diadrastiko
με πηγές από εδώ, εδώ και εδώ