Θιβετιανό ελιξίριο νεότητας και μακροζωίας

Θιβετιανό ελιξίριο νεότητας και μακροζωίας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η προετοιμασία του Θιβετιανού ελιξίριου νεότητας και μακροζωίας είναι πολύ εύκολη, και πολλοί Θιβετιανοί γιατροί και εμπειρογνώμονες το προτείνουν και για τον καθαρισμό του αίματος.

Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό, καθαρίζει το συκώτι και το αίμα και βελτιώνει την επιδερμίδα. Εκτός από το γεγονός ότι θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη/ος, θα λύσει προβλήματα δυσκοιλιότητα (αν έχετε) και δεν θα μάθετε ποτέ τι είναι σκλήρυνση.

Απαιτούνται μόνο τρία συστατικά για την παρασκευή αυτού του θαυμάσιου ελιξίριου:

– 100 ml φρέσκο χυμό λεμονιού

– 200 γραμμάρια μέλι

– 50 ml ελαιόλαδο καλής ποιότητας.

Ανακατεύετε και τα κάνετε ένα μείγμα. Το τοποθετείτε σε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι και το βάζετε στο ψυγείο.

Κατανάλωση

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μία κουταλιά του γλυκού κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Η κατανάλωση αυτού του ελιξιρίου συνιστάται δύο φορές το χρόνο μόνο για ένα μήνα. Το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

diadrastika.com

loading...