Κόλιανδρος: Αποτοξινώνει βαρέα μέταλλα (chemtrails) και χτυπά την χρόνια φλεγμονή

Κόλιανδρος: Αποτοξινώνει βαρέα μέταλλα (chemtrails) και χτυπά την χρόνια φλεγμονή

Το Κόλιαντρο είναι ένα από τα πιο ισχυρά και χωρίς επιπτώσεις αποτοξινωτικά όταν πρόκειται για την εξάλειψη των βαρέων μετάλλων και άλλων τοξικών ρυπαντών από το σώμα. Εξάγει τον υδράργυρο από το ανθρώπινο σώμα αποτελεσματικά.

Τα βαρέα μέταλλα συνδέονται με σοβαρά προβλήματα υγείας όπως καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, επιδείνωση εγκεφάλου, συναισθηματικά προβλήματα, νεφρική νόσο, πνευμονική νόσο, και αδύναμα οστά.

Το Κόλιαντρο είναι γεμάτο με βιταμίνες όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Κ. Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι έχει εξαιρετικές αντισηπτικές, αντιμυκητιακές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.

Καθαρίζει τον οργανισμό σας και έτσι μειώνει τις μολύνσεις και τις φλεγμονές.
Επιστήμονες στο Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών All India (AIIMS) στο Νέο Δελχί έγχυσαν ένα ειδικό διάλυμα αντιγόνου στο αριστερό πίσω πόδι εργαστηριακών αρουραίων ώστε να προκαλέσουν φλεγμονή και πρήξιμο που να μοιάζουν με τη φλεγμονή που προκαλείται από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Δοκιμάστε αυτήν την σούπερ-φτηνή και αποτελεσματική μέθοδος, και η τακτική εφαρμογή της σίγουρα θα σας δώσει σπουδαία αποτελέσματα.

Ανακατέψτε μια χούφτα φρέσκο κόλιαντρο στο αγαπημένο σας smoothie. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο ψιλοκομμένο κόλιαντρο στα πιάτα σας.

Συνταγή

Συστατικά:

  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο βιολογικό κόλιαντρο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό μήλου βιολογικής καλλιέργειας
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σιταρόχορτου (ή οποιαδήποτε άλλη πράσινη σκόνη)

Προετοιμασία:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Πηγές: livingtraditionally και healthyfoodhouse
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

loading...