Πενήντα χρόνια πριν, ο δρ Broda Barnes διαπίστωσε ότι η θερμοκρασία του σώματος είναι ένας δείκτης της αφύπνισης. Στο βιβλίο του, εξήγησε πώς εάν ο θυρεοειδής δεν λειτουργεί σωστά, πολλές αλλαγές και ασθένειες μπορεί να προκύψουν. Δημιούργησε ένα τεστ που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Είναι απλό και γρήγορο και μπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργία του θυρεοειδούς σας.

Το τεστ

Πριν πάτε στο κρεβάτι για ύπνο, πάρτε ένα θερμόμετρο και ανακινήστε προς τα κάτω για να φέρει το επίπεδο του υδραργύρου στους 35 ° C, ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη μέρα.

Αμέσως με το που θα ξυπνήσετε το πρωί, βάλτε το θερμόμετρο κάτω από τη μασχάλη σας σας. Κρατήστε το θερμόμετρο για περίπου 10 λεπτά. Σημειώστε το αποτέλεσμα. Η φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος σας θα πρέπει να είναι μεταξύ 36,5 και 36,8.

Σημειώστε ότι η θερμοκρασία σας μπορεί να ποικίλει λόγω διαφορετικών μολυσματικών ασθενειών. Αυτό ισχύει επίσης και για τις γυναίκες με έμμηνο ρύση.

Το αποτέλεσμα

Ο θυρεοειδής σας λειτουργεί κανονικά εάν η θερμοκρασία είναι μεταξύ 36,5 και 36,8.

Αν η θερμοκρασία του σώματός σας πέφτει κάτω από 36,5, ο θυρεοειδή σας υπολειτουργεί (υποθυρεοειδισμός). Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό ότι η κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας, κόπωση, λοιμώξεις, χρόνιοι πονοκέφαλοι, έλλειψη μνήμης και συγκέντρωσης, απώλεια μαλλιών, είναι τα συμπτώματα της υπολειτουργίας του θυρεοειδούς.

Αν η θερμοκρασία του σώματος σας είναι μεγαλύτερη από 36,8, το έργο του θυρεοειδούς επιταχύνεται (υπερθυρεοειδισμός), ή έχετε κάποιον ιό ή λοίμωξη του σώματος.

Συνιστάται να κάνετε αυτό το τεστ 3 ημέρες στη σειρά για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη από την κανονική, θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό.

Αν θέλετε ο θυρεοειδής σας να λειτουργεί σωστά, είναι πολύ σημαντικό ότι και το συκώτι σας πρέπει να λειτουργεί σωστά, ότι δεν άγχεστε, και ότι προσλαμβάνετε με κάποιο τρόπο σελήνιο, βιταμίνη Α, κορτιζόλη, μαγνήσιο και βιταμίνη Β

Μετάφραση-Απόδοση diadrastika

loading...