καταφυγιο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Είναι λίγο-πολύ γνωστό πως η ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων θέλει να μειώσει τον πληθυσμός στο 90%. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταφέρει αυτό. Ο ένας είναι με μία τεράστια παγκόσμια καταστροφή. Κάτι που προετοιμαζόταν εδώ και πολύ καιρό για το 2012.

Γι’ αυτό, εδώ και πολλά χρόνια κατασκεύαζαν πολυτελή υπόγεια καταφύγια προκειμένου να επιζήσουν. Όμως, φαίνεται πως κάποιος ή κάτι τους χαλάει τα σχέδια. Κατέστρεψε τα μεγαλύτερα από αυτά.

Εσωτερικός εμφύλιος πόλεμος; Κάτι άλλο; Ποιος ξέρει… Σίγουρα, πάντως, αυτή η μαζική καταστροφή μέσα σε ένα μήνα δεν μπορεί να αποδοθεί σε μια σειρά από ατυχήματα.

Στις 22 και 23 Αυγούστου του 2011 δύο μεγάλοι σεισμοί έπληξαν το Κολοράντο και την Βιρτζίνια.

Οι David Wilcock και Benjamin Fulford και πολλοί άλλοι μίλησαν για πυρηνικές επιθέσεις σε κρυφά καταφύγια της ελίτ. Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως ένα “εξωτικό” όπλο κατευθυνόμενης ενέργειας κατέστρεψε τα καταφύγια. Πιστεύεται ότι σε αυτή την επίθεση σκοτώθηκαν περίπου από τριάντα χιλιάδες εργαζόμενοι-στρατιώτες στο κάθε καταφύγιο.

Αν πράγματι οι δύο σεισμοί ήταν αποτέλεσμα πυρηνικών, θα μπορούσε κάποιος να τα θεωρήσει ατυχήματα ή σύμπτωση, όμως οι πληροφορίες λένε πως δεν ήταν τα μοναδικά μέρη που “χτυπήθηκαν” με παρόμοιο τρόπο το ίδιο διάστημα, τον ίδιο μήνα -και όχι μόνο στις ΗΠΑ.

Απλά το θέμα αποσιωποιήθηκε πολύ γρήγορα και όπου ήταν δυνατό, δεν γινόντουσαν ανακοινώσεις -αν δεν υπήρχε φανερός λόγος να γίνει όπως π.χ. ένας σεισμός. Όμως το θέμα περιπλέκεται αν συνδυάσει κανείς την ανακοίνωση που έβγαλε η Ρωσία στις 24 Αυγούστου του 2011, την επομένη των προαναφερθέντων σεισμών, ότι τεράστια στρατιωτική σήραγγα χτυπήθηκε από πυρηνική έκρηξη.

Γκρεμίζεται, λοιπόν, η αυτοκρατορία της παγκόσμιας ελιτ;

Ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα υπόγεια κρυμμένα καταφύγια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Βέβαια, αν τα πράγματα έχουν έτσι, σημαίνει είτε ότι υπάρχει κάποιος εσωτερικός πόλεμος στην ελιτ της ΝΤΠ, είτε ότι “κάποιοι” γνωρίζουν και τους προειδοποιούν. Ποιες δυνάμεις είναι αυτές και τι συμφέροντα έχουν;

diadrastika.com