Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει τον όρο “σκλάβος του sex” (sex-slave). Συνήθως εννοούμε την εκπόρνευση κάποιου ανθρώπου -άντρα, γυναίκας ή ακόμα και παιδιού- προκειμένου να υπάρξει σεξουαλική εκμετάλλευση από τους προαγωγούς τους. Πολλές φορές οι σκλάβοι του σεξ χρησιμοποιούνται σε διαφόρων ειδών τελετές, ακόμα και θρησκευτικές, μεταξύ κλειστών ομάδων, είτε για λόγους ηδονής, διαστροφής, μυστικιστικής ανταλλαγής δύναμης, κλπ. Εκείνο που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι πως οι σκλάβοι του σεξ, μπορούν να “προγραμματίσουν” τον παρτενέρ-στόχο τους.

Αυτοί οι “σκλάβοι του σεξ” χρησιμοποιούνται από τους Illuminati, εκτρέφονται και εκπαιδεύονται από αφάνταστα πάρα πολύ νεαρή ηλικία για ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό:

Να “φορτώνονται” με ένα μήνυμα ή μία λειτουργία τα οποία ενεργοποιούνται μόνο με την επανάληψη της ίδιας της σεξουαλικής πράξης με το πρόσωπο-στόχο στον οποίο “παραδίδονται”. Έχουν εκπαιδευτεί να γνωρίζουν ποιες λέξεις ενεργοποιούν το στόχο τους, πως να προκαλούν γεγονότα που πρέπει να ενεργοποιήσουν, πως να διαγράψουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό των προσώπων-στόχων. Είναι σε θέση να αποσπούν ή να μεταδίδουν πειστικές πληροφορίες, να σκοτώνουν ή να κάνουν τα πρόσωπα-στόχους-παρτενέρ να σκοτώσουν και, φυσικά, να σκοτωθούν/θυσιαστούν όταν λάβουν ανάλογη εντολή. Πολλές φορές οι σκλάβοι του σεξ χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν και να προγραμματίσουν άλλους σκλάβους του σεξ.

Τώρα, φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί το σεξ παίζει κυρίαρχο ρόλο σε αυτά τα “ανώτερα” επίπεδα των ελίτ και, ενδεχομένως, τα όργια που σπάνια φτάνουν στα δελτία ειδήσεων (του εξωτερικού) ή, κατά καιρούς, βλέπουμε σε κινηματογραφικές ταινίες. Δεν είναι μόνο θέμα απόλαυσης, ηδονής ή διαστροφής. Το σεξ, που κάθε άντρας ή κάθε γυναίκα επιθυμεί να κάνει, έχει μετατραπεί σε έναν δούρειο ίππο ελέγχου και προγραμματισμού του παρτενέρ-στόχου.

Τα τελευταία χρόνια, πολλές γυναίκες έχουν έρθει στο προσκήνιο και ισχυρίζονται ότι είναι σκλάβοι του σεξ των παγκοσμίως αναγνωρισμένων πολιτικών προσωπικοτήτων. Πολλές χρησιμοποιήθηκαν ως συνοδοί πληροφοριών μεταξύ υψηλών επιπέδου αρσενικών Illuminati. Συνήθως, σωσίες πολιτικών προσωπικοτήτων χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό προκειμένου οι σκλάβοι του σεξ να εστιάσουν καλύτερα στον επιδιωκόμενο στόχο. Ο σκλάβος τίθεται μέσα από μια διαδικασία απευαισθητοποίησης -έτσι δεν υπάρχει καμία ευχαρίστηση στη σεξουαλική πράξη. Είναι απλώς ένα καθήκον που πρέπει να εκτελέσει. Πολλές φορές ο σκλάβος γίνεται σεξουαλικά αχαλίνωτος. Είναι μια θλιβερή ζωή.

Το παρελθόν των σκλάβων του σεξ είναι τέτοιο που να μην δημιουργεί υποψίες στον στόχο. Έχει άριστη κάλυψη ώστε να διασφαλίζεται η μη ανίχνευσή του, ειδικά των σκλάβων που έχουν δημιουργηθεί εξαρχής γι’ αυτόν τον σκοπό από μωρά (θηλάζοντα βρέφη).

Ο τρόπος μετατροπής των ανθρώπων αυτών σε ρομπότ τέτοιου είδους είναι ανατριχιαστικός και ιδιαίτερα απάνθρωπος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την “μετατροπή” αυτή. Στις περιπτώσεις βίας και κακοποίησης, τα σημάδια στο σώμα τους δεν είναι εμφανή (κάποιες περιπτώσεις διακρίνονται μόνο με black-light).

Τα σωματικά σημάδια κακοποίησης και βασανισμού, είναι φανερά μόνο στις περιπτώσεις ανθρώπων που δεν γεννήθηκαν για να γίνουν σκλάβοι του σεξ αλλά που στην πορεία κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν ως τέτοιοι, μέσω εκβιασμών, φόβου, ξυλοδαρμών, σεξουαλικών κακοποιήσεων ή/και ναρκωτικών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα όποια συμφέροντα.

Με αυτό τον τρόπο εκατοντάδες πολιτικοί παγκοσμίως… προγραμματίζονται και διοικούνται. ΜετάφρασηΈρευνα-Απόδοση: diadrastika