Πώς να Καθαρίσετε Φρούτα και Λαχανικά από τα Καρκινικά Φυτοφάρμακα

[10/04/2015 - 16:01]

Τα βιολογικά τρόφιμα δεν είναι πάντα προσιτά ή διαθέσιμα. Οι καιροί φαίνεται να αλλάζουν, αλλά μερικές φορές κάνουμε αυτό που πρέπει για να επιβιώσουμε.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι ακόμη και όταν αγοράζετε βιολογικά τρόφιμα, ποτέ δεν ξέρετε ποιος τα έχει αγγίξει ή τι έχουν προσθέσει σε αυτά. Θα μπορούσαν να έχουν έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε αριθμό φυτοφαρμάκων ή χημικών ουσιών απλά και μόνο με διασταυρούμενη μόλυνση.

Σας συνιστώ να δοκιμάσετε αυτό το απλό τέχνασμα για να καθαρίσετε τα φρούτα σας!

Με απλά λόγια, βάλτε μισό φλιτζάνι ξύδι σε μια λεκάνη με νερό και βυθίσετε τα φρούτα σας.

Αφήστε τα να μείνουν στο μείγμα για τουλάχιστον 15 λεπτά και στη συνέχεια τα πλένετε πολύ καλά.

Και, για εκείνους τους ανθρώπους που θα είναι δύσπιστοι έχει αποδειχθεί ότι το 98% των βακτηρίων και των φυτοφαρμάκων ”κολλάνε” στα φρούτα και τα λαχανικά!

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αναμίξετε 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού είτε με 4 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα ή μηλόξυδου μαζί με ένα γεμάτο φλιτζάνι νερό.

Και αν γνωρίζετε ότι το προϊόν έχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό φυτοφαρμάκων, τότε μπορείτε να φτιάξετε 2 φλιτζάνια νερού με 1 φλιτζάνι μηλόξυδου ανεμεμειγμένο με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Αν διαθέτετε, ανακατέψτε μερικές σταγόνες εκχυλίσματος σπόρων γκρέιπφρουτ.

Θυμηθείτε να ξεπλύνετε, και το αποτέλεσμα θα είναι τα προϊόντα σας να είναι ελεύθερα από χημικές ουσίες, και χωρίς τη γεύση ξυδιού ή λεμονιού.

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, ρωτήστε ειδικούς για την ασφάλειά του και για το αποτέλεσμα που μπορεί να επιφέρει.

πηγές
goodgreenhabits.com
articles.mercola.com
organichealth.co

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ