ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ για ΞΥΠΝΗΜΑ των ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Το τελευταίο διάστημα, ο πλανήτης ζει μια σειρά από καταστροφικά γεγονότα. Βέβαια, δεν είναι η πρώη φορά που συμβαίνουν φονικοί σεισμοί, ούτε είναι η πρώτη φορά που ξυπνάνε ηφαίστεια. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη την υδρόγειο έχει να κάνει με καταστροφές ή προεόρτια καταστροφών, μέσα ελάχιστα εικοσιτετράωρα.

Ο καταστροφικός σεισμός στο Νεπάλ, πρόσφατα, μπορεί απλά να είναι το ξύπνημα του εγκέλαδου ή η μοιραία ώρα να συγκρουστούν οι τεκτονικές πλάκες. Κάποιοι το αποδίδουν σε τεχνητό σεισμό ή σε κάποιο σφάλμα(;) του CERN.

Όμως, περίπου το ίδιο διάστημα «ξυπνάνε» 7 υφαίστεια, πέρα από το Cabulco στην Χιλή -δείχνουν ότι ετοιμάζονται να εκραγούν ή και έχουν διαρροές λάβας ή σηκώνουν τόνους τέφρας.

Τόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες; Ίσως.

Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι όλη αυτή η καταστροφή ή καλύτερα, η τάση καταστροφής, οφείλεται στα τεράστια βαρυτικά πεδία που δημιουργεί ο πλανήτης Νιμπίρου καθώς πλησιάζει. Ο Νιμπίρου είναι ο πλανήτης των Ανουννάκι που σύμφωνα με τον Ζαχαρία Σίτσιν και άλλους ερευνητές, έφτασαν κάποτε στη Γη και δημιούργησαν τους ανθρώπους-σκλάβους (αν και οι απόψεις διίστανται).

Επίσημα η NASA και η διεθνής αστρονομία δεν έχει παραδεχτεί την ύπαρξη αυτού του πλανήτη. Αν και κατά καιρούς φαίνεται ότι κάποιοι από αυτούς υπονοούν ή αποδέχονται την ύπαρξή του, όπως ο David Morrison και πολλοί άλλοι.

Αυτό που είναι βέβαιο, σύμφωνα με τις ενδείξεις, είναι ότι, πολύ γενικά, οι αστρονόμοι υποθέτουν ότι υπάρχει στην πραγματικότητα ένας «αόρατος» πλανήτης που θα μπορούσε να ονομάζεται πλανήτης Χ (όχι απαραίτητα ο Νιμπίρου) που, βρίσκεται πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα. Αυτός ο πλανήτης μπορεί να εξηγεί τις ανωμαλίες στις τροχιές του Ποσειδώνα και του Ουρανού.

Το 1982, η New York Times, έγραψαν σχετικά:

Κάτι εκεί έξω πέρα από τις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος πλησιάζει και φαίνεται να «τραβάει» τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Κάποια βαρυτική δύναμη συνεχίζει να διαταράσει τους δύο πλανήτες, προκαλώντας ανωμαλίες στις τροχιές τους. Η δύναμη αυτή υποδηλώνει μια αόρατη παρουσία αλλά και μακρινή. Ένα μεγάλο αντικείμενο που μπορεί να είναι κάποιος πλανήτης, ο πλανήτης Χ.

Μπορεί, λοιπόν, ο Νιμπίρου, ή γενικότερα ο αόρατος πλανήτης που προκαλεί βαρυτικές ανωμαλίες σε απομακρυσμένους από εμάς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, να προκαλεί τους σεισμούς και το ξύπνημα των ηφαιστείων στην Γη;

diadrastika.com

Φόρτωση...

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Το σχόλιό σας
Το όνομά σας