Υπάρχουν έξι πόρτες σε αυτές τις φωτογραφίες. Κοιτάξτε τις προσεκτικά και διαλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Στην συνέχεια διαβάστε παρακάτω να δείτε τις κρυφές πτυχές του εαυτού σας, αυτές που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα ή που δεν έχετε εμβαθύνει.

Αν επιλέξετε τον αριθμό 1, η πορεία σας απελευθερώνει.

Είσαι ο τύπος του ατόμου που χρειάζεται πάρα πολύ χώρο. Χρειάζεσαι την ελευθερία να κάνεις πράγματα με τον δικό σου τρόπο. Προτιμάς ένα μονοπάτι που έχεις χαράξει εσύ, ειδικά ένα με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές. Δεν θέλεις να αισθάνεσαι ότι περιορίζεσαι. Είσαι πολύ ανεξάρτητος και ακόμη και επαναστατικός, αλλά δεν σου αρέσει η αντιπαράθεση. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείς παθητικά σε κάποιον ή κάτι. Μισείς να λειτουργείς βεβιασμένα και προτιμάς να έχεις το χρόνο σου για να απολαύσεις τη ζωή. Είσαι πολύ απασχολημένος με το να απολαμβάνεις τη ζωή για να εστιάσεις την προσοχή και στον εαυτό σου.

Αν επιλέξατε Αριθμός 2, η πορεία σας είναι ιδιωτική.

Είσαι το είδος του ατόμου που προτιμά να ταξιδέψει μόνο του. Θέλετε να παρατηρήσετε, να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε ό,τι είναι στο μυαλό σας. Προτιμάτε μια διαδρομή που είναι κατάλληλη μόνο για έναν. Μπορείτε να δείτε τους άλλους τη στιγμή που θα φτάσετε στον προορισμό σας, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχετε τον χρόνο σας. Είστε πολύ πρωτότυποι και διορατικοί. Κοιτάτε τον κόσμο με ένα μοναδικό τρόπο, οι άλλοι μπορούν να ωφεληθούν από τη δική σας άποψη. Είστε μοναχικός, αλλά μπορείτε να συνδέεστε καλά με τους ανθρώπους, όταν έχετε τον χρόνο σας. Έχετε μεγάλη κατανόηση.

Αν επιλέξατε Αριθμός 3, δρόμος σας είναι πολύχρωμος.

Είστε ένα πολύ ελκυστικό και πολυασχολούμενο πρόσωπο. Σας αρέσει να είστε μέρος του κόσμου. Θέλετε να έχετε εμπειρία για όλα. Η ιδανική διαδρομή σας είναι γεμάτη με χρώμα, ενθουσιασμό και ομορφιά. Για σας, είναι περισσότερο ενδιαφέρον το ταξίδι παρά ο προορισμός. Είστε περίεργοι και ενθουσιασμένοι να μάθετε περισσότερα. Σας αρέσει να ξεκινάτε συζητήσεις και να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Είστε πνευματικός και πνευματώδης. Σκέφτεστε πολλά αστεία και τα χρησιμοποιείτε για να κάνετε τους άλλους να γελάνε.

Αν επιλέξετε τον αριθμό 4, η διαδρομή σας είναι συναρπαστική!

Είστε πάντα σε κίνηση προς τα εμπρός στη ζωή σας, συχνά προς το άγνωστο. Απλά πάτε γι’ αυτό και αντιμετωπίζετε τις συνέπειες αργότερα. Η ιδανική διαδρομή σας είναι απρόβλεπτη και ίσως λίγο τρομακτική. Έλκεστε προς και με το άγνωστο. Μπορείτε να σπάσετε έναν κανόνα και να είστε ακόμα πιο απρόσεκτοι. Ενεργείτε χωρίς σκέψη, αλλά συνήθως όλα σας πάνε καλά. Είστε πολύ αυθόρμητοι και ψάχνετε την συγκίνηση σε κάθε τι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν επιλέξετε τον αριθμό 5, η διαδρομή σας καλωσορίζει.

Αναζητάτε την ειρήνη και είστε χαμηλών τόνων. Είστε πολύ ικανοποιημένος και δεν σας αρέσει να σαν ενοχλούν. Η ιδανική διαδρομή σας είναι ξεκάθαρη και ευχάριστη. Θέλετε να απολαύσετε το ταξίδι σας και να ξέρετε που πηγαίνετε. Συχνά προτιμάτε την εύκολη λύση όταν αυτό είναι δυνατόν. Η ζωή είναι αρκετά σκληρή, και δεν θέλετε να την κάνετε πιο δύσκολη για τον εαυτό σας. Είστε σταθεροί και υποστηρικτικοί με τους γύρω σας. Είστε γνωστός για τη συνέπειά σας και τις προσγειωμένες προοπτικές σας.

Αν επιλέξετε τον αριθμό 6, Η πορεία σας είναι ήσυχη.

Εκτιμάτε την μοναξιά σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μπορείτε να ξοδεύετε μεγάλα χρονικά διαστήματα ολομόναχοι, χωρίς να αισθάνεται μοναξιά. Ιδανική διαδρομή σας είναι κάτι σταθερό και ήσυχο. Θέλετε να απορροφήσετε τα πάντα γύρω σας ελεύθερα χωρίς κανενός είδους καταπίεση. Αναζητάτε το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Και ζείτε πολύ σκόπιμα – τόσο στη δράση όσο και στη σκέψη. Δεν σας αρέσει η πολυκοσμία, αλλά εσείς είστε σαν όλους τους ανθρώπους μαζί. Εκτιμάτε αυθεντικές σχέσεις και προτιμάτε το βάθος σε μια αλληλεπίδραση.
Μετάφραση-Απόδοση: diadrastika